Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 10:40 1 548 3

Хотел предлага безплатна нощувка на дамите, които предложат брак

  • брак-
  • хотел-
  • безплатна нощувка-
  • нощувка-
  • влюбени-
  • исландия-
  • 29 февруари

Ще се възползват ли дамите?

Хотел предлага безплатна нощувка на дамите, които предложат брак - 1
Снимка: Shutterstock

Исландският хотел „Ранга” ще осигури безплатна нощувка на всички дами, които предложат годеж на любимия на високосния ден 29 февруари, пише в. „Метро”.

По традиция на този ден и само в него представителките на нежния пол имат правото „да поискат ръката” на своята половинка. Но от тази привилегия дамите могат да се възползват само веднъж на четири години, когато годината е високосна и в календара се появява датата 29 февруари.

Хотел „Ранга” е част от луксозен комплекс, разположен на около един час път с кола от столицата Рейкявик. След романтичната безплатна нощ на двойката се предлага закуска с ягоди, покрити с шоколад и други лакомства. Сгодените могат да ползват спа-центъра и да посетят обсерваторията в по-късните часове на деня, предаде Нова телевизия.

Под омайните звезди и краските на Северното сияние, влюбените ще могат да слушат любовни истории от гръцката митология. Предлагат се и екскурзии с моторизирани шейни, езда и катерене на ледници. По този начин управата на хотела иска да насърчи исландките да бъдат активната страна при сключването на брака. И то не само във високосния ден. Жителките на Исландия не се нуждаят от особени насърчения, тъй като са едни от най-еманципираните в света. Дамите в тази страна съставляват 44% от директорските бордове и 66 процента от броя на висшистите. На исландките депутатки понастоящем се падат 30 места в 62-членния парламент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    1 0 Отговор
    На тая от снимката и предлагам безплатен хотел без да ми предложи брак.Ще приготвя и масичка с питиета ,едно подаръче банкноти в брой и пълна програма

    Коментиран от #3

  • 2 Добре де

    0 0 Отговор
    За колко нощувки?
  • 3 жИнЪта от снимкЪтЪ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    Ми добре, ма се*кс ше има ли..шот кат ти гледам ника...?!