Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 16:15 1 601 5

Обвиниха лидера на крайнодесните във Великобритания

  • великобритания-
  • пол голдинг-
  • britain first-
  • обвинение

Пол Голдинг, лидер на британската крайнодясна политическа формация British First, е обвинен в престъпление по Закона за тероризма, тъй като е отказал да предостави пин кода от телефона си на полицията на летището. Това съобщи BBC.

Столичната полиция в Лондон заяви, че 38-годишният Голдинг е обвинен в "умишлено неизпълнение на задължение" по Закона за тероризма, който дава на униформените правомощия да претърсват пътниците на границите, правейки отказа за съобразяване престъпление.

Според информация на BBC, лидерът на крайнодесните е направил именно това. През октомври той е отказал да предостави пин кода за достъп до телефона си, когато е бил спрян от полицията на летище Хийтроу, връщайки се от Русия.

Голдинг беше обвинен по-рано този месец и ще се яви пред Магистратския съд в Уестминстър на 27 февруари, съобщиха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ttt

    6 3 Отговор
    "Брюксел е виновен" а?
  • 2 Хъш

    13 2 Отговор
    Дами искат пин кода на телефона?
    Това май вече отива твърде далече.
  • 3 Ами да

    13 3 Отговор
    Много ясно, че няма да им позволи да му бъркат в личните контакти. Малумна работа!
  • 4 Бойко Боклука

    6 0 Отговор
    Гешев е радост! Най-вече за Пеевски, домус ага и мен, само да не пипа къщата ми в Барселона, там са любовницата и детето ми!
  • 5 мда

    1 0 Отговор
    смотаняци сте и такива ще си останете. Първо, последно се говори за него след като го пратиха в затвора. Сега изведнъж факти публикува негова снимка и едва ли не си за първи път има проблеми с властите...
    Че защо да си дава паролата, бе калъфииии“?????
    Вие за лична информация не сте ли чували?