Last news in Fakti

16 Август, 2012 13:20 18 629 1

Барселона: Глоби за клиенти на улични проститутки

  • проститутки-
  • барселона-
  • глоби
Барселона: Глоби за клиенти на улични проститутки - 1
От доста години общинските власти воюват неуспешно с проституцията

 

Общинските власти на Барселона ще започнат от утре да глобяват клиенти на жени за платена любов, които предлагат услугите си на улицата, предаде БГНЕС. Санкцията може да достигне 1500 евро, и дори 3000 евро, ако сексуалният акт става на обществени места.

В официалния вестник на провинция Барселона днес е публикувана промяна на общинското разпореждане, предвиждаща глоби за санкциониране на търсенето и предлагането на сексуални услужи на публични места.

Тези услуги са забранени още от 2006 г., но от утре се засилват наказанията за клиентите и сутеньорите на проститутките. Най-малката санкция е глоба от 1000 евро, а най-тежката - 3000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Красимиров

    0 0 Отговор
    Ей това е сега, Испанците дават пример на българските власти, как да влезнат официално и да печелят от този бизнес, като държава сутеньор ;))) Няма само нелегалните сутеньори да печелят. Само,че държавата прави 3 -ен удар: от проститутките, от клиентите и от сутеньорите ;))) Супер ;)))
Новини по държави: