22 Септември, 2020 10:52 2 459 61

Германия не може да започне разследване на случая с Навални

  • навални-
  • отравяне-
  • германия

Това съобщи вестник Suddeutsche Zeitung

Германия не може да започне разследване на случая с Навални - 1
Снимка: БГНЕС

Германското правосъдие не може да започне собствено криминално разследване срещу инцидента с Алексей Навални и да повдигне обвинение срещу никого, тъй като предполагаемото престъпление не е извършено на територията на Федерална република Германия. Това съобщи вестник Suddeutsche Zeitung.

На теория би могло да бъде възможно разследване само в случай, че състоянието на Навални в момента рязко се влоши. Дори и в този случай процедурните стъпки ще бъдат предприети не от Главната прокуратура, а от берлинското обвинение, уточнява "Евроком".

В Берлин твърдят, че Навални е бил изложен на отровно вещество от групата Новичок. Предполага се, че военните токсиколози от лаборатория в Мюнхен са стигнали до този извод. Впоследствие беше съобщено, че присъствието на веществата е потвърдено и от лаборатории в Швеция и Франция, в допълнение към това пробите са прехвърлени в ОЗХО.

Suddeutsche Zeitung, без да посочва източник, съобщава, че федералното правителство е предоставило на експертите от ОЗХО хеликоптер за безопасно транспортиране на пробите до Хага.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    46 3 Отговор
    В Берлин могат да си твърдят какво си искат тоя соросоид дори не е немски гражданин!

    Коментиран от #31, #32

  • 2 Товарищ Таллий

    48 1 Отговор
    Като със Скрипал, пак за зелен хайвер, пацаны.
  • 3 Stéphanie 🎲

    7 46 Отговор
    Обвинение срещу никого -така е в съдебната зала е различно ,факт.Разликата е че руския народ се събуди искат промяна и ще си я извоюват.Света гърми с този PR на Навални !!!За жалост в България поне от това което виждам има много луди комунисти които ще затрият България от картата на света .

    Коментиран от #6, #8, #45

  • 4 Има

    35 3 Отговор
    Няма Ножичок няма престъпление. Сега Меркел трябва да излезе и да каже защо ако няма престъпление, тя полетизира някакви си Факе неюс.

    Коментиран от #7

  • 5 Пише се

    5 1 Отговор
    Süddeutsche Zeitung. Ако нямате "u" с две точки отгоре, алтернативата е Sueddeutsche Zeitung.
  • 6 Империя Зла

    32 3 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Руският народ скрор ще чука на френската ти порта.

    Коментиран от #9

  • 7 Stéphanie 🎲

    2 16 Отговор

    До коментар #4 от "Има":

    Ами мисли Защо?Колко го дави Путин в Русия -Навални ?Какво беше .....Сега с натравянето се получи конфликт на чужда територия ?????Хората и да искат германците не могат да мълчат.И защо точно Германия 😉 А не България ,Полша например ....

    Коментиран от #13

  • 8 Коцето

    35 2 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Стига с тези комунисти. Колко години се оправдавате с тях. Вижте докаде докарахте България. 1/3 по малко българи при това Никои не казва с колко Цигани са се увеличили. И то да е само това...

    Коментиран от #11, #40

  • 9 Stéphanie 🎲

    0 18 Отговор

    До коментар #6 от "Империя Зла":

    То вече ги има много, какво да правят търсят начин за по добър живот.
  • 10 kkk

    22 3 Отговор
    Я колко рязко дадоха заден швабите- що ли така?
    Нали ревяха "отровен е, опит за убийство, има доказателства" и обвиняваха Путин, че не разследва- как така сега стигнахме до "предполагаемото престъпление", тоя да не би да се е отровил сам и доброволно бе? Опита за убийство навсякъде е РЕАЛНО, а не "предполагаемо" престъпление- ясно е що бягат по тъча и не дават "доказателствата" на Русия която да разнищи нещата (как да предадеш нещо несъществуващо), но защо вече е "предполагаемото престъпление"?

    Ааааа, сетих се- щото дядо Вова им е припомнил случката с френските "Мистрали" + перспективите от реално спиране на доставките по газопроводите към Европа... Сега се очаква като се оправи Сашко Кавални да бъде върнат насила в Русия където буквално за 2 месеца ще бъде наврян в пандиза за минимум 5 годинки където му е мястото- Кавални е с 5г. условна присъда и в изпитателен срок + е подсъдим по дело което губи автоматично щото е уникално про3т.
    Бонус- стъпи ли пак в Русия не съществува вариант да я напусне преди да си плати дълговете от около $4-500 000, по закон такива не се пускат зад граница.
    Бонус 2- Кавални има нужните пари, но не може да ги оправдае и реално не може да си плати дълговете без да влезе в пандиза за незаконно забогатяване и т.н.

    Коментиран от #14

  • 11 Stéphanie 🎲

    7 15 Отговор

    До коментар #8 от "Коцето":

    Ееее там е проблема Коце,Тото ни остави с много заеми.Видимо бяхме доволни на времето ....Не се заблуждавай.В момента е още по зле....В България е Сталинизъм -българска версия!!Не може ти да работиш за 400лв.примерно а го**дото в парламента да има 3 хотела и 5 къщи...6 коли в гаража.....

    Коментиран от #18

  • 12 Бесен Язовец

    22 4 Отговор
    Въшливите соросоиди отново сглобиха калпава схема!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кои факти

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "kkk":

    изключват възможността да се е натровил сам. С доза, за която да се знае, че не би била смъртоносна. Струва ми се, че биха могли да се направят някои изводи от ползите за самия Навални от едно такова "самонатравяне", заради които такава версия не е за изключване. Някои от тях - "протекция" от ЕС, конфликт между ЕС и Русия, по-голяма гласност. Сам по себе си и фактът, че е изказал желание да се върне в Русия, би могъл да се интерпретира като липса на страх, ако знае, че не е натровен от тях.

    Коментиран от #29

  • 15 Stephanie 🎲

    10 4 Отговор
    Бях Стефан но след като господин Сорос ми плати операцията за смяна на пола съм му много благодарна!

    Коментиран от #19

  • 16 кмз09

    12 1 Отговор
    Ми, да си го вземат там и да си го гледат в Германия, щом им е толкова мил. Смо дето се оказа, че тоя новичок е толкова смъртоносен, колкото и ковид-19. Всички се тровят от него, а накрая умират о цироза на черния дроб, поради прекомерна употреба на алкохол.
    На навални му препоръчвам да пие по-малко. В тоя ред на мисли за него е по-добре да си седи в Германия. Там пият по-малко, а и алкохола е мног скъп.
  • 17 Кои факти - продължение

    7 1 Отговор
    Струва ми се, че Навални би спечелил във всички случаи - дори и в най-лошия случай -ако беше починал, щеше да стане нещо като "мъченик/жертва". Не подценявайте това, докъде са готови понякога някои хора, за да постигнат целите си.

    Коментиран от #36

  • 18 Живко

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "Stéphanie 🎲":

    Виждам, че термините за нищо ги нямаш, важното е " комунистити да сЪ виновни".

    Коментиран от #21

  • 19 Stéphanie 🎲

    2 11 Отговор

    До коментар #15 от "Stephanie 🎲":

    Ненормален защо пишеш с моят НИК ???Не си добре с главата.
  • 20 Уди Кълвача

    9 2 Отговор
    Това където се пише,, Stephanie" е Марийка Атанасова соросоидката!
  • 21 Stéphanie 🎲

    1 11 Отговор

    До коментар #18 от "Живко":

    Има ли смисъл да пиша ...Аз съм го разбрала,осъзнала е за това съм вън от България както и много други сънародници....

    Коментиран от #22, #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 РЕАЛИСТ

    7 0 Отговор
    Ама, това прозрение на германците го писах тук във форума преди седмици. Що за политици ги управляват тия?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кои факти - продължение 2

    10 0 Отговор
    Намирането и изнасянето на въпросната бутилка с вода също е доста мъгляво. Кога е изнесена? Как от кого? Защо е била още в хотелската стая? Почвам да си мисля, че версията за навременното изнасяне на бутилката е логична, само ако се е знаело предварително, че тази бутилка ще е доказателство. Ако са го натровили руснаците, защо бутилката не е била унищожена като доказателство, или поне премахната от "мястото на престъплението".
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бачо Киро

    11 1 Отговор
    Всъщност няма, абсолютно боса си по темата. Външен дълг на България през 1989 - 10.4 милиарда долара. Външен дълг на България през 05/2020 34.5 милиарда ЕВРО. Има една интересна таблица.
    1989 г. 10,5 млрд. долара
    1990 г. 11,2 млрд. долара
    1993 г. 12,47 млрд. долара
    1994 г. 10,36 млрд. долара
    2001 г. 10,61 млрд. евро
    2003 г. 8,44 млрд. евро
    2009 г. 4,82 млрд. евро
    2015 г. 10,5 млрд. евро Копирано от standartnews. com Та 2009 дългът е намалял наполовина..... После 2015 е на същото ниво, но в евро. Днес е 3.5х. Знаеш ли кой идва на власт през 2009 или ти трябва жокер?

    Коментиран от #44

  • 28 Бачо Киро

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Stéphanie 🎲":

    Предният коментар е за теб най-вече.

    Коментиран от #30

  • 29 kkk

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кои факти":

    Може да се натровиш сам с каквото си щеш, но не и с БОВ- там не съществува вариант "малка и безопасна доза" щото целта на БОВ е да убива точно в минимална доза.
    А и не бъркай духача Кавални с някакъв революционер и борец срещу режима готов да умре за идеалите си- тоя е жалък помияр целящ единствено да открадне едни пари. За справка: Кавални е осъден за присвояване на около $500 000 от държавата + има друга присъда за кражба на $800 000 от френска компания- тоя ли мислиш е "борец за права, свободи и други глупости" дето би се пожертвал за да постигне идеите си?
  • 30 Stéphanie 🎲

    4 12 Отговор

    До коментар #28 от "Бачо Киро":

    Знам ,нямам намерение да споря с индивид като теб.Бягай на Бузл*джа да държиш речи😂,там вече става единствено за площадка за изпикаване на кучета.Или да му спретнете някой хорце последно поколение комунисти.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 "там не съществува вариант

    6 5 Отговор
    "малка и безопасна доза" щото целта на БОВ е да убива точно в минимална доза" - фактът, че е жив не обезсмисля ли твърдението ти?

    Коментиран от #42

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 😁😂😊

    3 8 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Заработва копейка за с*ирт ,одиколон То ясно че за водка не му дават .Судьба человека 😭😊
  • 36 Вече е късно!!!

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "Кои факти - продължение":

    Сега умре ли ще излезе, че немската медицина е "0" и немските лекари некадърници!
    Не излезе нито един "специалист" да даде изявление нито от Шарите нито Военен експерт, случай е политически и се очакваше Москва да подвие крак и да признае "плиткоумната им измислица"!
    Сега Германия ще държи до последно АНАЛНИ в Германия, върне ли се в Русия и излезе заговора на яве и немското правителство и Германия са дескридитирани!
    Запада е безпомощен и илюзията за величие се изчерпва!!!
    Политика на вечно противостоене, то комунизъм, то Русия, то Путин и води до вътрешно противостояние !
    Западняка си живееше добре докато не се напълни с маймуни които трябва да храни и му бръкна в джоба и се събуди и ще стане против тази тъпа глобализация!

    Коментиран от #39, #49

  • 37 Сандо

    7 0 Отговор
    Интересна ситуация:Германците не могат,но и руснаците не могат,защото на руска теретория няма данни за отравяне.Извод:Навални не е отровен.Някакви въпроси да има?

    Коментиран от #38

  • 38 СТРАТЕГИЯ

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Сандо":

    На някой хора ,света да разбере за тях,и да им помогне.Борят се хората......България да вземе пример .
  • 39 Не мисля, че специалистите

    4 2 Отговор

    До коментар #36 от "Вече е късно!!!":

    от Шарите имат право да излязат лично и да коментират в тази ситуация. Както каза, въпросът е политически. Не би ме учудило и Германия, и Русия в случая да са просто "пионки". А и евентуалната роля/интерес на Щатите някак доста очевидно не се коментира. Освен сега, когато споменават случая с Навални в намесата си за "Северен поток 2".
  • 40 барчо

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Коцето":

    По едно статистическо проучване на една определена германска фондация, която слага и в момента спирали на българските ромки безплатно, се предвижда, че през 2067 г ромите ще са над 4 милиона, а българите ще са по-малко от 500 хиляди. Само че аз си мисля, че тези цифри ще бъдат достигнати доста преди посочената година.
  • 41 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПРЕДИ ГОДИНИ ГЕРМАНЦИТЕ НЕ СА ЛЕКУВАЛИ ЕВРЕИТЕ !?!?!?
  • 42 Бай Манчо

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от ""там не съществува вариант":

    Ако наистина е било БОВ половината хотел и летище щяха да дадат фира (само наивник може да си мисли че новичока е одеколон и ще пострада само 1 лице или зад ник ) , а мозъка на дневални щеше да е като боза - интересно как бутилките след около 4-5 часа след напускане на хотела попадат в ръцете на неговите "последователи" и то без да пострадат от Казачока . Отишли в стаята на хотела след като разбрали че му е прилошало - как са разбрали след като е бил още в самолета . Постановка и то съшита с бели конци преследваща една цел - спиране на СП2 но както се разбра не се получи . Сега поръчителите правят коалиция и дневалний не им е приоритет , ще го изкарат от нафталина на по късен етап .

    Коментиран от #46, #56

  • 43 барчо

    3 0 Отговор
    Германците може да си водят колкото искат псевдо разследвания. Когато дойде времето за съд, руснаците ще представят своите изследвания и цялата врътка ще цъфне. Нахални е куца кауза и не става и за чеп за зеле, така че по принцип е удобен противник и за баба ми, да не говорим за голямата политика.
  • 44 барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бачо Киро":

    Минуса е от мен, защото представяш по принцип едната страна. Би трябвало да напишеш до 1989 г колко долара ни дължат чужди държави и колко евраци ни дължат по цитираната таблица след това. Няма държава в света, която да няма външен дълг, но важното е колко на нея и дължат другите държави и като се тегли калема се вижда дали е в плюс или в минус. Игрите там са големи и какво пише в официалните статистики, които са за простолюдието като нас е съвсем различно от действителността, бъди сигурен в това.
  • 45 Анонимен

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Stéphanie 🎲":

    Новичока му го дадоха първо с чайче, после го намериха по долните гащи! По руските сайтове беше голям бъзика, та позамръчкаха лялянето. Сега било бутилка с "вода" от хотела! Чакам трета и надявам се последна версия - северен поток 2!
  • 46 Чудех се,

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Бай Манчо":

    възможно ли е Новичокът да влиза по-късно в играта, т.е. след като руснаците са си взели пробите и преди германците да вземат проби. Това би обяснило разминаването между двете твърдения. А иначе за бутилката - тя може да е обработена и по-късно, необходима е просто бутилка от същата марка вода като в хотела. Мисля си, че просто не бива да бъде пренебрегвана възможността да е или инсценировка на Навални (или с негово знание), или на хора от обкръжението му. Оставам обаче с впечатлението, че тази възможност е изключена a priori.

    Коментиран от #50, #51, #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    изтриха ми поста.интересно защо.та ще повторя историята с навални се разплита и ще се разплете напълно подобна тази със скрипал.реакцията на отровителите обаче ще е същата отричане до краи и смехотворни лъжи!
  • 49 Същия

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Вече е късно!!!":

    Зaпaднaтa пoлитикa нe e тoлкoвa изoбрeтaтeлнa в унищoжaвaнeтo нa държaви и икoнoмики , a дeйcтвaт пo eдин шaблoн извecтeн oщe oт дрeвнocттa-бих иcкaл дa прoчeтeтe внимaтeлнo cлeднoтo: / обърнете внимание на точка 8 / - „Дeceт прaвилa“ нa китaйcкия мaйcтoр Cун Дзъ прeди 2500 гoдини, кoитo пoкaзвaт, чe cлaбocтитe нa хoрaтa винaги ca били прoучвaни и изпoлзвaни. Aкo чoвeк пoзнaвa cкрититe мeхaнизми нa живoтa — в тoзи cлучaй _нeгaтивнитe_ — нaй-вeрoятнo щe ги упoтрeби и щe имa прeдимcтвo: 1) Рaзвaлeтe тoвa, кoeтo винaги e билo хубaвo в cтрaнaтa нa врaгoвeтe ви. 2) Нaпрaвeтe бoгoвeтe им зa пocмeшищe и cтъпчeтe вcичкитe им oбичaи в кaлтa. 3) Пoдкoпaйтe c вcички cрeдcтвa прecтижa нa вoдeщaтa клaca; oплитaйтe ги при вcякa възмoжнocт в тъмни мaшинaции и в пoдхoдящия мoмeнт ги oпoзoрeтe. 4) Рaзпрocтрaнявaйтe мeжду грaждaнитe кoнфликти и рaздoри. 5) Нacтрoйвaйтe млaди cрeщу cтaри. 6) Пo вcякaкъв нaчин cпъвaйтe рaбoтaтa нa влacттa. 7) Внeдрявaйтe нaвcякъдe cвoи шпиoни и 8) Нe ce cтрaхувaйтe oт cътрудничecтвo c нaй-низкитe и нaй-oтврaтитeлнитe cъздaния. 9) Винaги, кoгaтo мoжeтe, oбърквaйтe oбучeниeтo и дocтaвкитe нa прoтивникoвитe cили; пoдкoпaвaйтe диcциплинaтa им и пaрaлизирaйтe вoлятa им зa бoрбa чрeз пoтиcкaщa музикa, cъщo тaкa прaщaйтe лeки жeни в лaгeрa им и ocтaвeтe пaдeниeтo им дa дocтигнe дънoтo. 10) Нe пecтeтe нитo oбeщaния, нитo пaри или пoдaръци, зaщoтo вcичкo тoвa нocи гoлeми пoлзи.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 kkkk

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Чудех се,":

    Тoя Нoвичoк мoжe дa влeзe в cхeмaтa винaги- caмo ФAЩ имaт нaд 150 пaтeнтa нa вeщecтвa oт рoдa нa Нoвичoк + Ингилизитe нe изocтaвaт c мнoгo и т.н. Вaжнoтo e, чe вceки eдин вaриaнт нa Нoвичoк e рaзрaбoтвaн кaтo БOВ, a тaм aвaнтa и "cлaбo дeйcтвиe" нe ce дoпуcкa- мoжe дa имa пeриoд oт 5-10мин. зa прилaгaнe нa aнтидoт, нo гaрaнтирaнo и дa oживeeш пoрaжeниятa пo oргaнизмa ca ceриoзни.

    A дa ce инcцинирa нeщo тaкoвa e нeвъзмoжнo, щoтo Кaвaлни буквaлнo мoжeшe дa умре у caмoлeтa- тaкивa пocтaнoвки ca дoнякъдe приeмливи aкo e в Мocквa и нa 5мин. oт cупeр oбoрудвaнa бoлницa, нo в Cибир cи e рaвнo нa cмърт... Мoитe пoдoзрeния ca, чe рeaлeн oпит зa убийcтвo ИМA (нo нe c Нoвичoк щoтo щe избият oщe 500 чoвeкa нaoкoлo) и пo cхeмa e трябвaлo дa cи умре у caмoлeтa, нo cмeткитe нa гocпoдaритe му ca излeзли грeшни и тoя взe чe oживя...

    Ceгa нa днeвeн рeд e друг въпрoc- дaли Кaвaлни щe ce прибeрe дoбрoвoлнo в Руcия (къдeтo му e гaрaнтирaнo дa cтoи в пaндизa 5г. минимум) или швaбитe нacилa щe гo върнaт тaм нa ocнoвaниe някaквa глупocт c нeрeдoвни дoкумeнти. Върнe ли ce caм знaчи e нaяcнo, чe гocпoдaритe му гo иcкaт мъртъв и в Руcия зa нeгo e пo-бeзoпacнo- ocoбeнo пък кaтo гo прaтят в зoнaтa... Върнaт ли гo нacилa гaрaнтирaнo дo 6 мeceцa щe му ce cлучи "инцидeнт"... При вcички пoлoжeния тoя e умрял кaтo пoлитик, a мoжe и рeaлнo дa cи умрe- зaвиcи oт нуждитe нa гocпoдaритe му oт ФAЩ

    Коментиран от #53

  • 53 А Скрипал и дъщеря му

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "kkkk":

    защо също оцеляха? И при тях се говореше за Новичок, ако не се лъжа. И защо не са използвали нещо друго, рицин например. Той не е ли по-силен?

    Коментиран от #54, #55

  • 54 kkk

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "А Скрипал и дъщеря му":

    Скрипал-ите оживяха щото и при тях беше гнусна инсинуация и Новичок просто нямаше. А защо не е ползвано нещо друго което да свърши работа е просто- трябваше им нещо с ясно руско име което да е непознато за хората и да ги стресира...

    Жокер- при Скрипал унищожиха цялото им имущество и самата къща в която са живели (че и котката даде фира) + същото важи и за полицая който е пренесъл пробите с "отрова" от обиска + ходеха със скафандри и това е нормалното поведение при подозрение за наличие на БОВ щото там се умира бързо и мъчително... Ингилизите поне си дадоха вид, че наистина има нещо страшно и поне няколко дни изглеждаше достоверно, а тук му сипали в чая и си разнасят разни бутилки с БОВ из цяла Русия и половин Европа- как да не им повярва човек, нали?
  • 55 kkk

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "А Скрипал и дъщеря му":

    Жокер 2- що трябва изобщо да тровиш Скрипал-ите? Плащаш на една дрогирана сажда да ги обере и убие и това им стига. Гарантирам, че аз мога да подредя схема по която да бъде ликвидиран всеки без да се стигне до мен като поръчител, какво остава за КГБ/ФСБ/ГРУ и други знайни и незнайни служби дето с това се занимават всеки ден?
  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 5 Отговор

    До коментар #42 от "Бай Манчо":

    Цeлтa e c мнoгo мaлки кoличecтвa oтрoвa дa ce aтaкувa oбeктa, тъй кaтo oткривaнeтo нa врeднaтa cубcтaнция нямa дa бъдe пo cилитe нa oбикнoвeннa лaбoрaтoрия...E, нoмeрът нe минa.
    ..........вceки cлучaй e cтрoгo индивидуaлeн, cпoрeд aтaкувaния oбeкт... Нe e cлучaйнo чe лaбoрaтoриятa в Oмcк нищo нe oткри, лaбoрaнтитe нe лъжaт. Нaвaлни ce e рaзминaл cъc cмъртa "нa кocъм" и доскоро бешe в кoмa. Aкo плънът бeшe уcпял, диaгнoзaтa щeшe дa e някaкъв "cпeциaлeн" инфaркт, инcулт или другo. A пък нa нaшия Гeбрeв прoбитe "изчeзнaли" oт хлaдилния ceйф нa финлaндcкaтa лaбoрaтoрия, cлучaйнo???
    .................................................. вaжнo дo кoлкo ниcки нивa нa ppm oт oтрoвaтa мoжe дa се рeгиcтрирaт. Руcкитe лaбoрaтoрии ca "гoлa вoдa", зaтoвa им изгърмяхa cтoтици зoбeни cпoртиcти....или cи миcлиш, чe тoвaрищитe нe ca ги изcлeдвaли прeди cъcтeзaниe???

    Коментиран от #57

  • 57 5326

    6 0 Отговор

    До коментар #56 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Не ви ли омръзна да преписвате едни и същи про3ти опорки навсякъде? Тая помия я срещам сигурно за 57-ми път къде ли не из.сра.на- стига бе, дедо Сорос повече стинки няма да ви даде

    Коментиран от #58

  • 58 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 6 Отговор

    До коментар #57 от "5326":

    А ми по всичко изглежда, че ще трябва да я пусна 157 пъти, така че свиквайте....

    Коментиран от #59

  • 59 5326

    4 2 Отговор

    До коментар #58 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Заради такива гнусни по.ми.ярчета като теб се наложи в последните години да свикна да ходя с работни обувки за да не си троша краката като ви ритам в дебелите мързеливи за.д.ници. Малко е неудобно лятото, но пък когато някой от вас изквичи като прасе на заколение като му се счупи някой кокал забравям за всяко неудобство- моли се да не ме срещаш, че ще ревеш много силно и продължително. Вервай ми, много е гадно да ти сритам колената и после случайно да ти настъпя ръчичките- мога да те пратя при един от вашата групичка по.ми.яри да ти обясни лично как се чувства след като се засякохме и си отвори устата...

    Коментиран от #60

  • 60 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 4 Отговор

    До коментар #59 от "5326":

    СЛАДУР! Много ти се радвам!

    Коментиран от #61

  • 61 5326

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Къде да се явя лично та да ми се порадваш? Обичам да доставям удоволствие на хората и с кеф ще ти дойда на гости.
Новини по държави: