Last news in Fakti

26 Декември, 2020 15:57 4 077 12

Съседите разбиват икономическия „триъгълник на злото“

  • ердоган-
  • икономика-
  • турция

Анкара създава система, базирана на производството и заетостта

Съседите разбиват икономическия „триъгълник на злото“ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Анкара възнамерява да създаде система, базирана на производството и заетостта. Държавата ще извърши структурни реформи, за да разруши "триъгълника на злото" на лихвените проценти, инфлацията на валутния курс, каза турският президент Реджеп Ердоган.

През ноември Ердоган обеща пакет от съдебни и икономически реформи, създавайки очаквания за възможното освобождаване от затвора на политици и правозащитници, включително от кюрдската общност.

Турция провежда демократични реформи не защото е "принудена" да го направи, а защото "нашият народ ги заслужава". Това каза турският президент по време на видеовръзка на церемония в Анкара. Според него, представянето на реформите в парламента ще стане бързо.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    30 5 Отговор
    Казва прави, тука правим ремонтираме лъжат и крадът
  • 2 БАЙ Х@Й

    32 4 Отговор
    ‼триъгълникът не е ли ВашингтонЛондонБерлин‼

    Коментиран от #11

  • 3 ХХХХ

    21 10 Отговор
    Те много искаха да махнат системата на дълга, но всички вече ги няма.
    Явно Ердоган се е взел много на сериозно и него ще го оправят
  • 4 Големите

    24 9 Отговор
    Май само този още не е разбрал, че американците са го взели на мушка? Песента му е изпята и онези изобщо не ги интересува какви планове си прави този. Те и Садам и Кадафи си правеха планове, ама всички знаем как приключиха. Прави опити да стане световна сила и да седне на една маса с големите, ама никой няма да му го позволи. Те големите сами вече не мога да поделят мегдана, че за още един питат. Неговата няма да стане. Те ще си бъдат куче на каишка и когато им позволят големите тогава ще лаят.

    Коментиран от #6

  • 5 ТаУмВзе

    23 7 Отговор
    Султана не знае колко е приключил!

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Беги беги

    16 10 Отговор
    Бай Ердю и него го тресе критическата. Те турците скъсани на поразия , ма той ще сменя системата. Хахахаха. Нема две лири в джоба ма триъгълници му се привиждат :):):)
  • 8 Чипа

    13 1 Отговор
    С лихвата не мож се пребори - колкото и да печелиш, колкото и да произвеждаш, Онези пускат печатницата и си правят двадесет трилона ей така, от въздуха. Ходи че ги настигай
  • 9 Пишконян

    6 8 Отговор
    Ердо ептен изкука...напразно яде шамарите Албайрячето. Айде, па догодина лиретката да стане 0,05лв( което е напълно постижимо до май месец )..Те тогава наште мизерници ще шопингуват яко в Одрин и Константинополи.
  • 10 Киро Питоня

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    Т.е колко са го приключилИ...уточнявай детайлите, в тях е основното. Бай Дън ше му го спусне на тоя като брус в торбичка. Тоя няма да си праи майтап като бат'Дончо, ше ги натиска докато ги занули направо.
  • 11 Рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й":

    Тц, Вашингтон Лондон тел Авив
  • 12 сър Чобан

    0 0 Отговор
    Ми да влиза в БРИКС те нали се пишат курави долара щяха да събарят ко стана ..Путя си продава въглеводородите пак за долари.
Новини по държави: