Last news in Fakti

11 Януари, 2021 09:26 2 653 12

Кървави сблъсъци между бандити и полицаи

  • каракас-
  • венецуела-
  • полиция-
  • полицаи-
  • убити-
  • бандити

Венецуела е една от държавите с най-високи равнища на насилие в света

Кървави сблъсъци между бандити и полицаи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Най-малко 23-ма души са били убити при сблъсъци между венецуелската полиция и престъпни банди в столицата Каракас през уикенда, предаде Ройтерс, като се позова на медийни съобщения и правозащитници.

Кръвопролитието започнало в петък следобед със специализирана полицейска операция. Насилието продължило и в събота, предаде БНР. Според активист няма убити полицаи.

Венецуела е една от държавите с най-високи равнища на насилие в света. Миналата година в страната на 100 хиляди жители са се падали 45,6 убийства, допълва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 11 Отговор
    Вероятно не знаете,потънали в бг реалност,и заставени да слагате минуси,на човеците,които ви говорят истината и отварят-светогледа ви...Инфлацията във венецуела е чудовищна!Ето защо1местната валута е премахната и Венецуела в момента се разплаща с Биткойн.

    Коментиран от #11

  • 3 а защо

    16 2 Отговор
    И защо е така?! Защото СА щисаните са наложили тотален икономически терор на тази държава! Ако не бяха санкциите, и инфлацията нямаше да е с такива числа. Но, всичко се връща някой ден.

    Коментиран от #9

  • 4 Казуар

    3 8 Отговор
    Престъпни банди или протестиращи.
  • 5 Значи когато полицията

    15 2 Отговор
    Провежда операции във Венецуела е насилие, а когато полицията провежда операция в САЩ е възстановяване на реда? Така ли? Тия двойни стандарти ви изяждат главите

    Коментиран от #7

  • 6 А какво е мнението

    7 2 Отговор
    На самобявилият се и самоизбралият се за президент Гудбайдо?
  • 7 9696

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Значи когато полицията":

    Хич не им пука, те глави нямат.
  • 8 стоян

    3 4 Отговор
    Там не управляваха ли кумунягите подкрепяни от Москва- затова са гладни и бунтуващи
  • 9 6333

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "а защо":

    защото там е пещерен комунизъм,другарче
  • 10 Уго Чавес

    1 0 Отговор
    При управлението на покойния Уго Чавес - светла му памет - нямаше такъв проблем.

    Коментиран от #12

  • 11 Бодак

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ние реалността я знаем, за разлика от тебе. Реалността се нарича американско ембарго.
    Тази реалност се прилага срещу всяка страна, която не кляка на самоназначилите се за господари на Земята
  • 12 Осведомен

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Уго Чавес":

    Н Чаве му правиха му други номера. Когато заяви че иска да предоговори концесиите за нефт ( малко по-високи от нашите златни концесии -- златни за колониалистите -- 0,7 - 2-3 ) с човешкия довод, че са богати на нефт но за държавата и хората не остава нищо, а всичко отива за навънка ( за колониалистите) не се съгласиха. Уго Чавес национализира почти целия нефтодобив. Естествено корпорации и медии вдигнаха вой до небето и го изкараха "недемократичен" :). Няколко пъти пробваха да го убият. Последваха и други номера. Нефтокорпорациите дадоха пари на големите земеделци да не сеят, за да предизвикат изкуствен глад. Уго Чавес ги увещаваше да не предават народа си. С помощта на хората въведе закони, с идея ако не сееш земята плащяш яки данъци, има и отнемане. Раздаде земя на отработващите земята. Имаше неколкократни опити за убийството му. накрая все пак Западняците измислиха нещо от рода на "български чадър". Български чадър не съществуваше, но Американски рак си имаше. По едно и също време десетина истински държавници от из Латинска и Южна Америка заболяха от рак, случайно. Така Уго загина от Американски рак.
    Доста номера срещу Венецуела не минаха. Сега пробват други. На дело, срещу Венецуела от 1-2 десетилетия, подобно на Куба, американците водят Хибридна война.