Last news in Fakti

11 Януари, 2021 11:51 1 665 3

Земетресенията в Хърватия не спират - Януари 2021

  • хърватия-
  • загреб-
  • земетресение-
  • трус

Трусът е усетен в столицата Загреб

Земетресенията в Хърватия не спират - Януари 2021 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ново земетресение, този път с магнитуд 3,9 по скалата на Рихтер, е регистрирано 28 минути след полунощ в централна Хърватия, съобщава информационният сайт Индекс.

Според първоначални информации епицентърът и този път е в района на Петриня и Сисак. Трусът е усетен в столицата Загреб и част от Босна и Херцеговина.

От силното земетресение с магнитуд 6,3 по Рихтер, разтърсило района на 29 декември, са регистрирани над 500 труса. Седем души загинаха при силното земетресение в края на миналата година. Много сгради бяха разрушени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    4 1 Отговор
    😉 от самото си създаване HAARP е обвинен като оръжие, способно да промени времето и да причини хаос. Американският физик Бърнард Дж. Истлунд твърди, че технологията HAARP се основава предимно на нейните патенти и че има способността не само да променя времето, но и да неутрализира спътниците. Бившият губернатор на Минесота Джеси Вентура също постави под съмнение истинската цел на HAARP. Искането му да посети изследователската станция беше отхвърлено от властите. Още през 1999 г. дори Европейският съюз беше обявил проекта HAARP за глобален проблем.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шишу

    5 0 Отговор
    Уж са християни, а пък ги тресе яко. Къде останаха мишоците, които пишеха за земетресенията в Турция? Само се молете да не става в България, от най - бедни нямам си на идея следващото ниво надолу какво е
Новини по държави: