Last news in Fakti

8 Декември, 2012 11:51 1 540 4

Въпрос на време е Украйна да стане диктатура

  • юлия тимошенко-
  • дъщеря-
  • янукович

Искаме Украйна да стане демократична държава, защото в момента е въпрос на време тя да се превърне в диктатура, заяви Евгения Тимошенко - дъщеря на бившия премиер на Украйна Юлия Тимошенко в предаването "Факторът Кошлуков" по ТВ7. Майка й излежава 7-годишна присъда заради посписване на неизгодни договори за доставка на руски газ.

Диктатурата трябва да се предотврати и аз мисля, че имаме подкрепата на европейските лидери, смята Екатерина. Според нея всички знаят, че правителството на Янукович е корумпирано и трябва да бъде разследвано и допълни, че вече има поне четири резолюции, които отправят критики към него.

В момента балансираме по ръба на бръснача и за да го правим ни е необходима подкрепата на европейската общност, заяви още Евгения Тимошенко. От самото начало настояваме пред европейката общност за санкции към управляващите. Искаме да заведем дела във Великобритания, Австрия, Германия, Литва и Латвия, разкри още младата жена.

Според нея майка й сега има много поддръжници. Когато тя е бъде освободена, Украйна отново ще стане по-демократична страна, убедена е Екатерина Тимошенко.

Майка ми е основният опонент на Янукович и той гледа да я отсрани по всевъзможен начин. Тя е истински професионален лидер и държавник, който може да изкорени този съветски тип управление, категорична е Евгения, която смята, че процесът срещу Тимошенко-старша е в нарушение на всички норми.

Всичко, което направи Янукович с майка ми, е от мъст и страх, заяви още дъщерята на Тимошенко. Според нея сега оставало само едно - Янукович да признае, че делото е било несправедливо и че се налага пълна амнистия. Всичко може да приключи само за няколко часа, убедена е Екатерина.

В момента Юлия Тимошенко била все още отпаднала и изтощена от гладната стачка, прекратена на 29 октомври по препоръка на берлински лекари, които й направиха обстоен преглед.

Оказван й е постоянен психически тормоз, непрекъснато я следят шест камери, разкри дъщерята на Тимошенко.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Klaus Barbie

    1 0 Отговор
    Тая на снимката нещо се е убаркала - въпрос на време е украйна да стане провинция на Русия.
  • 2 ЛОШ

    0 1 Отговор
    Тая на снимката да дойде да ме накаже.
  • 3 БОНО ШКОДРОВ

    1 0 Отговор
    УКРАЙНА, БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ ИМАТ ОБЩ РОДОВ КОРЕН!
    БЪЛГАРИТЕ В РУСИЯ ПО РЕШЕНИЕ НА ВКП/б/ ГИ НАРИЧАТ "ТАТАРИ", УКРАИНЦИТЕ, ПОЛЯЦИТЕ И БЕЛОРУСИТЕ СА "ШЛЯХТА"...В СИБИР СА...АБЕ НАЙ ОБЩО "ТЮРКИТЕ"!
    В МОСКВА, ОБАЧЕ, СА НАЙ- ЧИСТИТЕ СЛАВЯНИ!
    ТЕ ОТДАВНА МЪТЯТ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЯЙЦЕ...ПО-ГОЛЯМО ОТ ЯДРОТО НА ЗЕМЯТА!
    МИСЛЯТ, МЪТЯТ...КАК ДА РАЗЦЕПЯТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯТА...
    КАТО НА СТУГ МЕЖДУ ДВЕ ЛЮНЕТИ!
    БРЕЖНЕВ КАЗА:"МыИ ХОТИМ МИР"...И ДОПЪЛНИ "ВЕС МИР...
    А БЪЛГАРИТЕ...СА БЪЛХАРИ",
  • 4 rraptor

    0 0 Отговор
    Оу боно се е засегнал, че някви комуняги са нарекли някъв спорен етнос, дето уж тр да се асоциира с нас - татари... Голям праз! Не знам за украинците, но поляците са си чиста шляхта. Даже Чърчил е казал: поляците са хиените на европа! Никой не ги харесва! ;)
Новини по държави: