Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 08:51 2 328 15

Обвиниха губернатор на мегаполис в секс тормоз

  • ню йорк-
  • андрю куомо-
  • сексуален тормоз-
  • обвинение-
  • шарлот бенет

Андрю Куомо е посягал на бившата си асистентка

Обвиниха губернатор на мегаполис в секс тормоз - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Губернаторът на Ню Йорк – Андрю Куомо, е обвинен от бившата си асистентка в секс тормоз. Шарлот Бенет заяви, че Куомо я е тормозил през пролетта и лятото на 2020 г. По думите на 25-годишната бивша помощник-изпълнителен директор и съветник по здравна политика в кабинета на губернатора, последният я е попитал за интимния ѝ живот, оплакал се от самота и веднъж попитал "дали някога е била с по-възрастен мъж".

Бенет, признава, че губернаторът не е правил опит да я докосва физически, но тя е осъзнала, че мъжът иска да "спи с нея". Екс асистентката признава, че се чувства "ужасно неудобно и уплашено".

След като Бенет докладва за инцидента на началника на щаба на Куомо Джил Де Розие, тя е преместена на друга длъжност. Тя обаче не докладва веднага за инцидента с губернатора на Ню Йорк, тъй като новата ѝ работа и харесва и иска да продължи напред.

Куомо, заяви, че "никога не е флиртувал с Бенет".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бледолики

    35 1 Отговор
    Нас какво ни грее че е губернатор, да бяхте казали името и готово. Секс тормоз е ако жената не иска да бъде ухажвана , а тя мълчала била харесала работата си и след дъжд къчулка съобщила за тормоз. Добре де ние мъжете къде да ги дирим тия жени тогава за тях всяко място на планетата щом флиртуваш с тях е тормоз иначе че си правят оглужки когато флиртуват с мъжете ние да мълчим абе проста работа са тия либерали
  • 2 Жалко за старите кучета

    26 0 Отговор
    Онанистите станахме напаст откакто жените станаха от голямата работа за много български мъже правенето на практически секс с жена се превърна в химера и бленувана мечта следователно не се раждат деца и държавата ни умира и колабира и се похабява качествен биологичен материал.и се стига до психични отклонения с летален изход и колапс отстрана на онаниста.

    Коментиран от #3

  • 3 Бледолики

    22 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жалко за старите кучета":

    Абсолютно точен коментар но явно на жените в днешно време хич не им пука докато ножа не опре в кокала с някой богаташ в Дубай
  • 4 555

    31 0 Отговор
    А бе ще замълчим завинаги с тези либерастки феминистки извращения. Не съм си представял живота в 21 век като съвкупност от табута и непрекъснати извращения на всяко нормално действие.
  • 5 Порно

    30 0 Отговор
    Поредната търсачка на слава и обезщетение.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Свобода на секса

    17 1 Отговор
    ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ СЪР
  • 8 глоги

    13 2 Отговор
    Куомо, заяви, че "никога не е флиртувал с Бенет". Мистър Клинтън също май не е получавал бибитки от Моника Люински.
  • 9 Аз40🏴‍☠️

    17 0 Отговор
    Всички неолиберали в щатите са или педофили, или изнасилвачи. Байден е чудесен пример, само където вече само му е останало да смърка дечица.
  • 10 raiko

    12 0 Отговор
    О, "УоУ" тази медия написа нещо срещу демократите в щатите. Странното е че го пишете сега когато стана неизбежно разгласяването, а не когато всъщност излезна информацията преди седмица;) За Тръмп се пишат всякакви глупости на секундата без да се проверява дали са верни или не, но за либералите се пише, чак когато е неизбежно да се прикрие.

    Коментиран от #11

  • 11 Подвеждащо

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "raiko":

    престараване на Миленка... Куомо все пак НЕ е посягал, самата "Бенет, признава, че губернаторът не е правил опит да я докосва физически"
    Абе вие думите за нищо ги нямате...От мухата - слон, ще направите ...

    Коментиран от #12

  • 12 Човекът

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Подвеждащо":

    както се казва само е тествал "терена" , направил е така да се каже "проучване" с въпроси ... Но да ПОСЯГА Публикувано във факти.бг: Бенет, признава, че губернаторът не е правил опит да я докосва физически, , означава поне да се опита да я докосне. Питал и разбрал, че "парашута" не се отваря. Не е бил нахален. Девойката, очевидно е неопитна и се е уплашила...
  • 13 Иван

    2 0 Отговор
    Губернатор на ЩАТА Ню Йорк, а не мегаполиса.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 карамфила

    2 0 Отговор
    Още нищо не сте видели.Изчакайте дебелия буда да падне от власт и тогава каква лавина от оплаквания за изнасилвания ще тръгне,ум да ви зайде.