Last news in Fakti

24 Декември, 2012 23:07 1 096 5

Пакистан призна Косово

  • сърбия

Пакистан призна независимостта на Република Косово, предаде агенция Синхуа, цитирайки изявление на Министерство на външните работи. „Правителството на Пакистан също така реши да упълномощи посланика си в Турция да представлява държавата в Косово” се казва още в изявлението.

Албанските власти в Косово при поддръжката на САЩ и редица европейски държави едностранно провъзгласиха независимостта си от Сърбия на 17 февруари 2008 г. Към днешна дата самопровъзгласилата се република е призната от над 100 държави. Министерството на външните работи на Сърбия нееднократно е оспорвало тази цифра. По информация на Белград, редица държави от Африка и Азия, не са признали независимостта на Косово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петров Петров

    0 0 Отговор
    Е то оставаше едните да не подкрепят другите.
  • 2 видовдан

    1 0 Отговор
    така е и така ще бъде и за напред,тази сган муслиманска ще се подкрепят също като циганите.доколко знам в армията за освобождение на косово е имало и доброволци от пакистан и други тяхни съседи...
  • 3 Българин

    1 0 Отговор
    Да го д...т сърбите. Всичко се връща, престъпно ни откраднаха Вардарска Македония 1913 с доказана фалшификация на документите доказваща 75% от жителите като Българи и с българско самосъзнание, убийеството на около 60 000 българи от сръбската машина, отказщи да се назоват като сърби.
    Господ ги наказа -забавя, но не забравя взе им най-скъпото Косовско Поле.Който е посегнал душмански на нашата мила родина България е паднал покосен.
  • 4 Българин

    1 0 Отговор
    Дори Клемансо нарича сърбите -"Чакалите на нашата победа", визирайки Сърбия, разбирайки много късно за тази легализирана фалшификация от Великите сили парафирана с мирния договор.Сърбите наричат българите в фалшивите си документи -"южни сърби"?!!? Що за изродска наглост и нека не се чудим защо днешните "Македонци" - разбирай децата и внуците на нашите братя и сестри в "вардарска македония", откъде подяволите имат такъв афинитет към историческите си фалшификации, паметници и други такива безумия.
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
    ЩЕ СМЕЛИМ В НАШАТА ГЕНЕТИЧНА МАШИНА И ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НАРИЧАЩО СЕБЕ СИ "СРБИ".
  • 5 БГ

    1 0 Отговор
    Много се радвам, че сърбите ги прее.аха с тоя техен велико сръбски шовинизъм.Предсите им са били известни с това че са свинари. :D
    Сите србе на врбе.