Last news in Fakti

30 Май, 2021 06:03 3 692 29

Лондончани протестираха срещу масовото ваксиниране

  • лондон-
  • протест-
  • масово ваксиниране-
  • закон за полицията

В столицата на Великобритания граждани изразиха недоволството си и срещу закона за полицията и престъпността

Лондончани протестираха срещу масовото ваксиниране - 1
Снимка: БГНЕС

Хиляди се събраха в централен Лондон на два протеста. Единият срещу закона за полицията и престъпността и другият срещу масовото ваксиниране и локдауните, предаде БНР.

Стотици се събраха на „Ръсел Скеуър“, за да протестират срещу закона за полицията и престъпността, който предвижда определяне на начален и краен час на протестите и ограничаване на възможностите за шумно изразяване на участниците. Според новите разпоредби онези, които повреждат паметници могат да получават затворнически присъди до 10 години.

Законът освен това дава по-големи правомощия на полицията да спира и претърсва граждани. Целта на закона е да се спре окупирането на обществени места и привързването към мостове, сгради или паметници. Подобен протест се провежда и в Бристол, 13-ти поред, където преди два месеца се стигна до сблъсъци с полицията.

Доста по-многолюден бе другият протест, който е срещу ваксините и локдауните и се провежда на площада пред парламента. Протестиращите скандираха, че „пандемията е измама“, а някои издигнаха плакати с надпис „Тялото е мое, изборът е мой“. Други протестираха срещу идеята за ваксинационни паспорти. И двата протеста са под формата на шествия, които на моменти се преплитаха.

Полицията не съобщи за инциденти. Според „Дейли експрес“ обаче в района на Стратфорд се е стигнало до сблъсъци на протестиращи и полиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лепа Брена

    116 8 Отговор
    Има надежда. Не могат вечно да крият фактите. Цял свят протестира срещу тази измама и хората да будни. Големия брат си би автогол миналата година, като избърза с тази пландемия. Има хора, които ще се бият и ще умрат за свободата си и свободата на техните деца, които няма да наведат пред никому. Въпросът е защо и в България няма масови протести против този ГЕНОЦИД, както имаше против бате Бойко и компания? Нима едни мутри заслужават народната любов, а бялата мафия може да УБИВА, ПЛАШИ и ДЕЗИНФОРМИРА хората безнаказано? Народе?

    Коментиран от #4, #24

  • 2 Рошко

    95 5 Отговор
    Дано протестите се разрастнат и виновните да се окаушат, това е най голямата измама в историята на човечеството
  • 3 НИЕ

    64 4 Отговор
    Другата голяма измама е мащабът на еврейския геноцид
  • 4 един от стадото

    86 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лепа Брена":

    в Канада са още с полицейски/вечерен/ час. Торонто и Монреал под блокада до сутринта. Двата града са сигурно колкото Бя по население. А болните и починалите колкото на фальорските острови. Има нещо мътно в тая работа. Но така по-лесно те управляват и контролират
  • 5 Интересно

    74 5 Отговор
    Тази как тази информация се промъкна в нашите медии?!В Европа протестират от година. Във Великобритания, в Германия и на много други места.В Италия дори запалиха пункт за ваксиниране. Който не е разбрал още пандемията е чудовищна измама. Незнам нашите от НОЩ не си ли дават сметка, че ги чака съд и всички, които се изказваха по телевизора по темата. Ако осъдят кукловодите на тази “пландемия” , за нула време и и нашите пишман специалити ще с енамерят в пандиза.

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Лепа Брена

    56 6 Отговор

    До коментар #5 от "Интересно":

    Те вече съдят кукловодите, но по масмедията такива неща няма да чуеш. От уста на уста, дума по дума, истината се разпространява и достига до все повече хора. Други пък надушиха измамата и ако до вчера са спали, вече не спят. Тепърва като масово започнат да измират хора идните месеци и години, ама не от модерни и недоказани вирОсчета, а от това, което най-лекомислено слагат в телата си... та трпърва когато тези хора започнат "яко да мрат", дори ковид сектантите ще запопнат да съзерцават измамата. Искрено се надявам да не са се набили, когато това неизбежно се случи... Истината хлопа на вратата. Тя винаги си е хлопала, ама кой да й отвори, като повечето хора са оглушели от онези правоъгълни машини за пропаганда...

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Не знам

    16 20 Отговор

    До коментар #5 от "Интересно":

    Един месец този измамен вирус ме мъчеше,за 50 години живот това беше най-гадната болест.Не знам дали е естествена или но но факт е че се мести от орган на орган докато достигне дробовете и става пневмония.Без кашлица,направи задух.А преди това възпаление на бъбреците,коремните органи .20 дни температура.Загубих 10кг за 20 дни.
    Та не знам какво грипче е,нямах никакви грипоподобни симптоми.Освен загубата на обоняние може би (без хрема) .

    Коментиран от #10, #11

  • 9 един от стадото

    0 6 Отговор

    До коментар #6 от "Лепа Брена":

    ми ето я тая Ангелина, като Марина, Марина..vaksina- Cower2021
  • 10 Заболяване

    12 16 Отговор

    До коментар #8 от "Не знам":

    Това е как аз го изкарах.Нямам съпътстващи заболявания,събори ме за часове.Много мои познати,млади хора на 35г се разболяха жестоко и те здрави и прави,а една роднина баба на 88г заобиколена от карантиниране трима болни на легло така и не го прихвана.Ето това поведение на вируса кара хората да се съмняват.Но факта е че това за мен беше най-тежките заболяване за целия ми живот

    Коментиран от #12

  • 11 Лепа Брена

    34 4 Отговор

    До коментар #8 от "Не знам":

    А как разбрахте, след като няма диагностика, че това е било така наречения вирус, а не пневмония или нещо от този сорт, което по принцип си го има? Антибиотици приемахте ли, преди да се влошите?

    Коментиран от #16

  • 12 Лепа Брена

    23 6 Отговор

    До коментар #10 от "Заболяване":

    А вие как разбрахте, след като няма диагностика, че това, което сте прекарали и което вашите приятели си прекарали, е било така наречения вирус, а не пневмония или нещо от този сорт, което по принцип си го има? Антибиотици приемахте ли, преди да се влошите? Извинявам се за просташките въпроси, но като сте здрав млад човек, колко килограма тежите, пушите ли, пиете ли, взимате ли наркотици, взимате ли хранителни добавки или стероиди и водите ли заседнал начин на живот? А приятелите ви, които ужким са карали вирОса, а не нещо друго, дори и да не са болни, как биха отговорили на тези и подпбни въпроси?

    Коментиран от #14

  • 13 Не съм добре

    9 4 Отговор
    Лондончани протестираха срещу масовото ваксинирате. Лондончани масово протестираха срещу ваксиниране. Ваксинираните масово протестираха срещу лондончани. Масите протестираха срещу Ваксинираните лондончани.
  • 14 Бай Кольо

    7 18 Отговор

    До коментар #12 от "Лепа Брена":

    Пий си хапчетата редовно, че пак ще ти приберат на 4ти километър

    Коментиран от #15

  • 15 Лепа Брена

    13 6 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Кольо":

    Гилъне, ти ли си? Кога ше ми върнеш петте лева?
  • 16 Заболяване

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Лепа Брена":

    Освен ПСР тестовете при активен Ковид кръвната картина е с определени параметри,много различни от кръвната картина на здрав човек.Това е най-важният симптом за диагностициране.Скенер и рентген също показват специфични увреждания на кръвоносните съдове на белия дроб.Това не е типичната пневмония.Пих антибиотици след като се влоших,яд ме е че не послушах съвета да ги започна веднага.
    Не пуша,не употребявам наркотици и не пия редовно.

    Коментиран от #22

  • 17 2121

    20 6 Отговор
    За вредата от ваксините/изключвам руската ваксина,която е безвредна и може да се постави-60 и повече страни са закупили СпутникV,България както винаги закупи вредни ваксини,със странични прояви/,знаем.Но има заблудени българи.Циганите излязоха по предвидливи от българите.Не се ваксинират.
  • 18 123

    22 1 Отговор
    Хората се събуждат от медийните лъжи. Не си ли потърсим свободата ще ни я отнемат.
  • 19 ARGON

    26 2 Отговор
    Това е част от еврейската глобална война против човечеството. Превръщат Земята в планета-затвор.
  • 20 открити са

    8 1 Отговор
    стряскащо актуални непубликувани фрагменти от трагедиите на Шекспир. От "Хамлет": "Да се боднеш или не - това е въпросът".
    От "Отело": "Я го ваксинирай..." От "Макбет": "Макбет ще бъде унищожен, когато Бърнамският лес се раздвижи и разкрие зелени коридори..."
  • 21 хаберих

    17 1 Отговор
    Лондончани протестираха срещу масовото ваксиниране,а софиянци и останалите българанци си траят и си спииииинкат. Черните чували и хладилните камиони са в очакване.
  • 22 Защо Ви е яд,

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "Заболяване":

    че не сте започнал веднага с антибиотиците? Фактът, че сте го минал тежко, но сте жив, говори, че най-вероятно сте взел правилното решение. Желая Ви бързо възстановяване!
  • 23 5ко

    19 1 Отговор
    Не е "установено" как се прихващат тези "неща". Моето мнение е, че има връзка с химтрейловерте и масовата " ваксинация". Добрата новина е, че все повече хора се осъзнават и организират за борба срещу прочистването и поробване на човечеството. Трябва да се потърси отговорност от виновните и да бъдат жестоко наказани, заедно с машите им. А се знае много добре кои са те. Такова мащабно престъпление срещу човечеството не е имало до сега. Лошото е, че все още има много заблудени хора. Вчера гледах опашките пред палатките на входовете на Южния парк. Ще научат урока по трудния начин. Много от пострадалите от инжектирането обаче мълчат или отричат причините за състоянието си и искат и другите да се бодат, дори и ако трябва насилствено. А "ефекта" обикновено се проявява след второто убождане.
  • 24 АУУУУУ

    2 14 Отговор

    До коментар #1 от "Лепа Брена":

    ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИИИИИ !!!! ВАКСИНАЦИЯТА ИМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ .....ОТКАКТО СЪМ С ПФАЙЗЕР ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ СМЕЯ НА ТАКИВА КОМЕНТАРИ ;-))))))))))

    Коментиран от #27

  • 25 Sman

    10 1 Отговор
    Погледни нагоре, виж химтрейлите, от там идва заразата. За няколко седмици не може да се зарази целия свят с вируса. Престъпление е когато склоняваш някой към самоубийство.
  • 26 БРЦК

    9 1 Отговор
    Борбата е жестока. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ . СМЪРТ НА ТИРАНИЯТА.АКО ЗАГИНЕМ ПСИХОПАТИТЕ ПОЛИТИЦИ ИДВАТ С НАС
  • 27 БРЦК

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "АУУУУУ":

    Пфайзер браво -ВЗЕМАЛ СИ БИЛЕТ ЗА АДА

    Коментиран от #29

  • 28 AGENDA 2030

    12 1 Отговор
    НЯМА МЪРДАНЕ ГЛОБАЛИСТКАТА ПОЛИЦИЯ ЩЕ ИЗБИВА СЕМЕЙСТВАТА СИ И ДЕЦАТА СИ ЗА ПАРИ,ДИКТАТУРА В НАЙ-НИША ФОРМА НАВСЯКЪДЕ СЪБУЖДАЙ ТЕ СЕ ВТОРА ГОДИНА ВЪРВИ ГНУСНИЯ ПЛАН....
  • 29 АУУУУУ

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "БРЦК":

    Ихаааа. ..Благодаря ти за пожеланията! Погледнах в огледалото абе още нямам рога и опашка. ...ама сигурно ще ми излязат. ..както казваш 😂😂😂😂😂😂
Новини по държави: