Last news in Fakti

7 Февруари, 2013 10:28 1 057 0

Пак стрелба в семейство в САЩ

  • денвър-
  • стрелба

Най-малко две деца и една жена са убити при стрелба в предградие на Денвър, Колорадо, съобщава АП.

Агенцията уточнява, че трето дете се намира в критично състояние в местна болница.

Полицията отказва да съобщи за причините довели до трагичния инцидент. И дали убитата жена е била майката на двете застреляни деца.

Имената на жертвите все още не са съобщени. Районът около къщата е отцепен от силите на реда. На местопроизшествието са пристигнали няколко десетки полицейски коли и линейки. Не се съобщава и дали на този етап от разследването има заподозрян.

Кървавата драма се е разиграла в индустриалната зона на Денвър. Съседката Деби Мартинез заяви пред медиите, че къщата е била наскоро ремонтирана. Семейство от двама възрастни и три деца се е нанесло в нея преди половин година.

„Те изглеждаха както всички останали“, уточни Деби Мартинес.

Кървавата драма в Денвър идва дни след като Колорадо наложи строги норми за контрол при продажбата на оръжие.

В същото време президентът Барак Обама се опитва да прокара национална инициатива срещу свободната продажба на оръжие. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА