Last news in Fakti

27 Февруари, 2013 13:03 5 358 7

Кървава баня в швейцарска фабрика

  • швейцария-
  • стрелба-
  • кроноспан
Кървава баня в швейцарска фабрика - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Трима души, сред които и нападателят, са убити, а други шестима са ранени при стрелба във фабрика близо до швейцарски град Люцерн, предаде Би Би Си.

Медията се позовава на съобщение на полицията.

Кървавата трагедия се е разиграла в дърво-обработваща фабрика Кроноспан в гр. Менцнау.

Свидетели разказват пред Нойе Луцернер цайтунг, че инцидентът е станал по време на сутрешната почивка. Нападателят влязъл във ведомственото кафене и открил огън. Полицията не съобщава подробности за нападателя и мотивите, които са го движели.

Полиция и медицински екипи са на мястото на трагедията. Швейцария е известна, че е на челните места по притежаване на оръжие от населението. В същото време алпийската конфедерация е известна, че с него рядко се извършват престъпления.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Сух

    1 0 Отговор
    Това не ми беше известно за Швейцария!

    Коментиран от #2

  • 2 дедо стефчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Сух":

    Швейцария има армия, която си държи пушките в мазата :)
  • 3 СърГЕЙ

    0 1 Отговор
    До къде ги докара хората управлението на ПЕС, да си посягат на живота!
  • 4 баба Вуна

    1 0 Отговор
    По улиците ( виждала съм в Цюрих и Рапърсвил, не знам дали навсякъде) има реклами и призиви родителите да научат децата си да стрелят с пушка/пистолет и струва ми се, имаше определен ден, май четвъртък, в който това беше като културно-масово мероприятие. Разбира се, никой с нищо не загатваше дори за насилие, по-скоро като спорт. Приемам го за национална особеност. Иначе швейцарците са миролюбиви и възпитани люде, но разбира се всяко стадо си има мършата... ;(.
  • 5 Бай хой

    1 1 Отговор
    На вниманието на мозъците от ГЕ.РБ - Швейцария не е член на EU.
  • 6 lumpus

    1 0 Отговор
    нормално е по магистралите да срещнеш колона от танкове обути с гумени вериги и ЕМ ТЕЛБЕТА с ухилени швейцарски войници...последният писък на военната техника е тяхно притежание след като се наиграят го продават на израел и германия....за сведение имат около 90 самолетА РАПТОР НОВО ПОКОЛЕНИЕ А ГЕРМАНИЯ САМО НЯКОЛКО...Е НАЛИ КИНТИТЕ ГИ БИЯТ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ :)))))
    P.S МАЛКО ИЗВЕСТЕН ФАКТ ЧЕ ИМАТ ЛЕТИЩЕ СКРИТО ДЪЛБОКО В ПЛАНИНАТА И ПРЕЗ ЕДНА ДУПКА ОТ НЕЯ ИЗЛИТАТ САМОЛЕТИ ...АБЕ ПРОСТО НЕНОРМАЛНИЦИ

    Коментиран от #7

  • 7 Сибир

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "lumpus":

    Колега,"Раптор" имат само в САЩ ,забранени са за износ,а и вече не се произвеждат,защото са боклуци. Швейцарците имат двайсетина ф-18 ХОрнет,а сега искат още 20 Грипена орт Щвеция
Новини по държави: