Last news in Fakti

2 Септември, 2021 16:03 1 238 3

Бритни Спиърс се размина от обвинение в побой

  • бритни спиърс-
  • обвинение-
  • побой-
  • доказателства-
  • икономка

Икономката се обърнала към властите след спречкване със звездата по повод обгрижването на кучето ѝ

Бритни Спиърс се размина от обвинение в побой  - 1
Снимка: БГНЕС

Поради липса на доказателства Бритни Спиърс няма да бъде обвинена в побой, пише Асошиейтед прес. Икономката на певицата заяви, че Бритни ѝ е посегнала и е изтръгнала телефона от ръката ѝ, предаде Actualno.

Опитът за обвинение в побой не успя поради недостатъчните доказателства за извършено престъпление. Няма данни за наранявания на икономката или значителни щети по телефона. Това се казва в изявление на окръжния прокурор Ерик Насаренко.

Икономката се обърнала към властите след спречкване със звездата по повод обгрижването на кучето ѝ, казва Насаренко.

Още когато стана ясно, че има разследване срещу Бритни Спиърс, нейният адвокат определи отправените срещу нея обвинения като "преувеличени" и "изфабрикувани".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    БРИТНИ ОЖЕНИ СЕ ЗА МЕН ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ ЧОВЕК

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще ти пее през целия розобер.
  • 3 От страни

    1 1 Отговор
    То техния живот е едно очакване на голем удар - велика американска мечта - да хванеш и дв съдиш някой и да си оправиш живота. Чел съм за кви тъпотии се съдят то затова няма учудване за тъпите инструкции на уредите - щото да не ги съди някой че не са написали как се ползва уреда. А звездите са "джак пот". За да не се разчуе скандала плащат веднага ама тук не стана номера.