Last news in Fakti

3 Януари, 2022 07:48 1 287 9

Арестуваха 51-годишен за палежа на парламента в Кейптаун

  • палеж-
  • кейптаун-
  • парламент-
  • южна африка

Мъжът ще се изправи пред правосъдието във вторник

Арестуваха 51-годишен за палежа на парламента в Кейптаун - 1
Снимка: БНТ

51-годишен мъж е арестуван в Кейптаун в рамките на разследването на пожара в парламента на Република Южна Африка, предаде Франс прес, като се позова на говорител на полицията.

Мъжът, който е бил арестуван вътре в сградата на парламента, ще бъде изправен пред правосъдието във вторник.

Разследването във връзка с пожара, който унищожи изцяло пленарната зала на парламента, продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 James 🇺🇸

    20 2 Отговор
    Откакто черните комунисти взеха властта, бел ден не са видели в ЮАР. Това е черната ютопия която чака Западна Европа

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Георги Димитров

    12 1 Отговор
    Африкански Ван дер Любе
  • 4 СКОРО И В БЪЛГАРИЯ

    11 3 Отговор
    СКООООРО....
  • 5 Петър

    6 3 Отговор
    Клошар ли е?
  • 6 То е ясно

    6 6 Отговор
    Това е съратник на Копейкин.
  • 7 Презвитер Козма

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "James 🇺🇸":

    Много си прав, всички радикални движения в света, които искат тотална смяна на системата и унищожение на европейската цивилизация са леви марксистки движения. Просто комунистите експлоатират всеки конфликт за да настроят хората едни срещу други. В случая черни срещу бели, или мъже срещу жени, LGBT срещу традиционно ориентирани и т.н.
    Положението е много сериозно, защото левите са "превзели" университетите и оттам промиват мозъците на младите. Но има надежда все още, млади хора като Чарли Кърк и Кандис Оуенс и Бен Шапиро, събират много голяма аудитория.
  • 8 Комон сенс

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "James 🇺🇸":

    Движението за разрушение на европейската/християнска цивилизация не е само ляво, нито само комунистическо.
    У нас ,например, видяхме точно обратното - деконстуктивистите ни се явиха като чисти "антикомунисти". Което беше смешно, защото всеки случаен западен наблюдател би ги определил за комунисти по западния еталон.
    Тия същите в последно време се опитват да минат за истинска десница и консерви (от както Тръмп ритна кошера, апропо), но са фалшиви. Трябва някой тях да научи, нежели вие да се учите от тях.

    Това е и една от драмите на "прехода" ни. Онези с етикет "антикомунисти" всъщност бяха глашатаи на един по-чист комунизъм - критици на живковия дефектен комунизъм.

    Това го разбират повечето грамотни политически и исторически хора, но е неудобна тема, която би смутила рутината в политическия ни живот, та и до ден днешен бива отбягвана.
  • 9 Комон сенс

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "James 🇺🇸":

    Битката срещу тези, които опитват да унищожат цивилизацията няма да бъде спечелена с отричане на естествените конфликти, а ще бъде спечелена когато деконстуктивистите бъдат вкарани в обяснителен режим. Ако някои само отбива удари, колкото и да е прав и силен, все някога ще падне. Доста е трудно постоянно да те изследват под лупа, а ти да се опитваш да докажеш, че си светец. Не, не сме светци (никой не е!), но определено можем да докажем, че ония отсреща са още по-далече от светци.
    Нужна е контраатака....