Last news in Fakti

24 Май, 2022 10:32 4 589 106

Лавров: Западните политици очевидно не са учили уроците си за Русия

  • сергей лавров

Те правят грешни заключения от своите предишни разбирания какво е Русия, каза министърът на външните работи

Лавров: Западните политици очевидно не са учили уроците си за Русия - 1

Западните политици очевидно са се учили зле, докато са били в училище, и не са разбрали какво представлява Русия. Затова не разбират и какво говорят, когато коментират "поражението на Русия". Това каза министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости.

„Те казват, че Русия трябва да капитулира, да се предаде, и че трябва да се „победи Русия“, да се гарантира, че Русия ще „загуби на бойното поле“... Вероятно тези политици не са учили уроците си в училище. Те правят грешни заключения от своите предишни разбирания какво е Русия“.

Преди дни президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че стратегическото поражение на Русия е „очевидно“, просто "страхливците от Руската федерация нямат смелостта да го признаят".

Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на президентския офис, каза, че Украйна „ще има победа, когато Русия изгуби всичко“ и че „Украйна е символ на края на разбиранията на Руската федерация, с които са живели през последните 20 години“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    96 37 Отговор
    Явно не, мислят се за господари, ама са нищожества

    Коментиран от #94

  • 2 Какво друго да каже

    55 125 Отговор
    Русия ще бъде разбита . ФАКТЪ

    Коментиран от #36, #40, #79

  • 3 Само питам

    42 97 Отговор
    Чудя се защо най-отявлените путинисти са все арменци като Лавров, Симонян и Кеосаян и евреи като Соловьов?
  • 4 az #Контрапропаганда

    126 47 Отговор
    Светлодар е свободен!
    Руснаците превзеха града.

    Казах ви, че днес се очакват много добри новини от Донбас!
    Честит 24 май!

    Коментиран от #22

  • 5 Путинова Русия

    53 114 Отговор
    Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

    Коментиран от #54, #80, #101

  • 6 Коя е Русия

    46 90 Отговор
    Русия е бензиностанция с ракети..преди владеха цяла източна Европа и я загубиха..сега ще продават петрол на половин цена и ще преуспеят видиш ли..
  • 7 Истината

    45 98 Отговор
    Невъзможно е да бъдеш едновременно uнmелuгенmен, nочmeн и pyсофuл. Ако си uнmелuгенmен и nочmен, никога няма да си русофил. Ако си nочmен но симпаmизираш на Русия, то uнmелuгенmносmmа mи е под въпрос. А ако си uнmелuгенmен и nодкpenяш Русия, значи си всичко друго но не и nочmен!

    Коментиран от #44, #64, #81

  • 8 Американците са виновни

    47 88 Отговор
    Ако не бяха им дали оръжие и храна през втората световна, ако не бяха им дали салам 1990 г. да не изпукат от глад, сега нямаше да са толкова "велики".

    Коментиран от #18, #28, #56, #83

  • 9 Тургенев

    43 76 Отговор
    „Ако Русия се провали в дън земя, това няма да бъде никаква загуба, нито ще предизвика някакво вълнение в човечеството“.
  • 10 АнтиГост

    50 81 Отговор
    Русофилите искат България вън от НАТО и отново да бъдем
    поробени от руснаците. Аз не искам да съм руски роб!

    Коментиран от #32, #85

  • 11 Интересно...как

    61 30 Отговор
    Как ще приключи кариерата на Зеленски...според французите!!!
    https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski
    ...
    „В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. „Садам Хюсеин“: залавяне и екзекуция след съдебен процес. „Николае Чаушеску“: арест, след това съкратена екзекуция. „Осама бин Ладен“: екзекуция по бърза процедура. „ Адолф Хитлер“ : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

    Коментиран от #16, #17, #35

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Истината

    44 68 Отговор
    Единственото предназначение на Русия е да покаже на целият свят как не трябва да се живее и какво не трябва да се прави!

    Коментиран от #66, #77

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тошо

    65 36 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !
  • 16 ПУТИН В ШОК

    21 44 Отговор

    До коментар #11 от "Интересно...как":

    А мойта кариера как ще приключи.....

    Коментиран от #55

  • 17 Истината

    39 65 Отговор

    До коментар #11 от "Интересно...как":

    Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

    Коментиран от #20

  • 18 Ами и американците тогава

    67 27 Отговор

    До коментар #8 от "Американците са виновни":

    И американци и ингилизи щяха да викат нон стоп ХАЙЛ ХИТЛЕР и щяха да духат супата цузамен барабар!!!
    За това сега е нужно обединение да се неутрализира новия Хитлер ФАЩ, най големият агресор!!!

    Коментиран от #31

  • 19 Мир

    30 46 Отговор
    руска външна политика = война
  • 20 Моряка

    60 25 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    То щото Зеленски пък не е психопат,а?Само че заедно с това- хленчеща карикатура.Гнус ме е да го
    гледам от сутрин до късна доба как реве,по нашите американски телевизии.

    Коментиран от #23

  • 21 Научили са си го много добре

    32 35 Отговор
    Пълна изолация, настъпват глад и мизерия и кочината се разпада.
  • 22 Про100 100

    24 12 Отговор

    До коментар #4 от "az #Контрапропаганда":

    някаква армия от тролове с перверзно въображение измисля живота и го предлага на вниманието ни. Не се налага да наблюдаваме, да преценяваме, да търсим фактите, да сравняваме, логично да разсъждаваме - всичко това е спестено. Троловете са дистрибутори на отговори още преди да сте се замислили за въпроса. И тези отговори са уютни, превързват като с балсам раните от това, че не можем да се справим в един свят, в който има закони, правила, стандарти. Колкото сме по-далече от възможността да се справим, толкова повече се вкопчваме в измисления от троловете свят. Ама бил лъжа - че какво като е лъжа, ако лъжата ни харесва и ни устройва. А светът с правила, истини, закони, стандарти да си гледа работата, защото ние знаем, че има и свят без закони, правила, стандарти изисквания, живели сме го и нямаме нищо против да се приберем отново там, вече сме позабравили какво беше истината за него, сега ни е важна лъжата.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Франсис Фукуяма

    26 35 Отговор
    Изглежда, че някои страни не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Мисля, че Русия е класически случай. По някакъв начин тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над други народи около тях. Това е било вярно за Русия от XIX век и си остава вярно за путинова Русия.

    Единственият начин да се противопоставим на това е класическата геополитика. Ние няма да успеем да ги спрем, ако от наша страна няма достатъно силно противодействие.

    Коментиран от #60, #62

  • 26 Рашка е в колапс

    29 44 Отговор
    Русия е държава терорист и олицетворява тероризма ,а скоро ще се превърне и в изцяло ислямска република.Няма какво друго да се учи.Русия си вкара жесток автогол с тази терористична инвазия и по тоя начин успя да обедини света срещу себе си.От тук нататък Русия я чака само глад,изолация ,мизерия и изостаналост с връщане в 19 век.
  • 27 Българка

    29 40 Отговор
    Напротив, демократичните държави знаят какво е Русия/ СССР и са си научили уроците по история. Русия е империя на злото, тя е водила винаги завоевателни, кървави войни за заграбване територии, природни ресурси и власт на влияние. Единствено през ВСВ СССР се е отбранявала. И ако не беше военната помощ от САЩ, не е сигурно какъв би бил изхода за нея. И Лавров да разкаже на българите каяк и колко често Сталин е настоявал САЩ да бомбардира масирано София/ България, за да подготви българите да посрещнат с цветя собствените си окупатори, които са ни довели до 3-та национална катастрофа

    Коментиран от #34, #95

  • 28 Рашка е в колапс

    26 36 Отговор

    До коментар #8 от "Американците са виновни":

    Не е само това.САЩ отделно и индустриализираха Русия.Ако не беше САЩ ,сега Русия съвсем щеше да прилича на Нигерия.

    Коментиран от #38

  • 29 Смокинов

    18 28 Отговор
    Очевидно някой външни министри се мислят за много начетени и този им грешна представа за себе си играе лоша шега.
  • 30 Олга

    35 15 Отговор
    Съветникът на главата на Офиса на президента на Украйна А.Арестович след систематични лъжи за военни успехи накрая призна,че те са в “задница”. Пардон, това е извадка от пряката му реч.

    Коментиран от #46

  • 31 Рашка е в колапс

    26 35 Отговор

    До коментар #18 от "Ами и американците тогава":

    Туземец ,ссср-то победи единствено и само благодарение на САЩ и Англия ,оначе сега щеше да говлриш на немски.Хитлер беше стигнал до околовръстното на москва.Трябва да си благодарен ,че го има запада да помага ама няма вечно да ви вади от калта.Тоя път нацистка русия е от грешната страна и това е най-голямата им грешка.Днешна русия е истинската империя на злото след падането на ссср и не случайно русия е сама срещу целия свят и света видя кое е самото зло.
  • 32 Моряка

    46 17 Отговор

    До коментар #10 от "АнтиГост":

    Е,сега като си американска подлога,по добре ли ти е?За нула историческо време останахме без промишленост,селско стопанство,социална сигурност,безплатно здравеопазване,армия,гранични войски и много сигурни гранични ограждения,върховни спортни постижения.И най важното- минус 3 милиона българи без война.И ако това не е национална катастрофа,значи аз вместо моряк съм примерно-кашон.

    Коментиран от #49, #89

  • 33 Ставри

    8 15 Отговор
    Моя съм го кръстил Путин.Да видиш чудеса,като запее съпругата "Ставай страна огромная".
  • 34 чичо стамат

    35 9 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ .ЗА ТРИТЕ НАЦ.КАТАСТРОФИ СМЕ СИ ВИНОВНИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЛИ ПО ТОЧНО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПО ТОВА ВРЕМЕ

    Коментиран от #37

  • 35 Моряка

    9 13 Отговор

    До коментар #11 от "Интересно...как":

    Най ще му отива да го прекарат с въженце по главната улица на Мариупол-улица Мир.От съборения театър до съборения паметник на Ленин.Там вече,каквото каже народа.(мариуполци са рускоязични)Мариупол е мвото озеленен град,има чудесни разклонени дървета.
  • 36 И кой ще я разбие Русия

    26 20 Отговор

    До коментар #2 от "Какво друго да каже":

    че нещо не разбрах? Никой не може!!!Запомнете го,малко умници!

    Коментиран от #39

  • 37 Българка

    29 20 Отговор

    До коментар #34 от "чичо стамат":

    Точно така .И трите национални катастрофи са приченени от некадърни, продажни български политици. И днес още в учебниците по история учениците учат историята/политиката на съветската КПСС и на БКП. Никъде не пише , че Русия е била против самостоятелна и силна България, че Русия е била против Съединението и независимостта ни. Никъде не пише, че Сталин е молил съюзниците от САЩ масирано да бомбардират Софич, за да им подготвят терена за окупация. Никъде не се учи, че години сме издържали 600 000 руски окупатори, които са изнасилвали, грабили, изтезавали и избили заедно със слугите си от БКП без съд и присъда цвета на нацията ни.

    Коментиран от #69

  • 38 един от стадото

    3 6 Отговор

    До коментар #28 от "Рашка е в колапс":

    ...бадева ли я индустриализираха
  • 39 рашастан

    26 22 Отговор

    До коментар #36 от "И кой ще я разбие Русия":

    Добре ,че имат ядрено оръжие за гарант иначе няма да издържат и няколко часа срещу някоя по-боеспособна армия руските мижитурки.С тази парадна военна "мощ" станаха за смях пред целия свят ха ха
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 БъззЗззз 🐝

    28 14 Отговор
    Ха ха какво да очаква човек от един сенилен старец с памперс и един зелен келеш който не знае на коя планета се намира 😂😭Още от самото начало се чудих и мислих по същия начин не може да си президент и да не четеш История 😉да не я знаеш на държавите ,никой не е победил Русия няма и да се случи

    Коментиран от #45

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Прав си

    20 10 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Прав си,ама си потърпевш.Дано твоята истина да те топли през зимата.И да ти нахрани децата,ако останеш без работа,защото цялата икономика е зависима от газа и петрола.Трябва си дипломация за някои неща.Да се направиш на ербап е най-лесно,ама после,после..Трябва да се мисли глобално,другото е егоизъм.
  • 45 Про100 100

    20 13 Отговор

    До коментар #41 от "БъззЗззз 🐝":

    Справка, брест-литовския договор. 😀😀😀Дори България е побеждавала Русия, но чукча писател. Чукча не читател😃😃😃

    Коментиран от #52

  • 46 Нещо...

    10 8 Отговор

    До коментар #30 от "Олга":

    Си се объркала...три месеца ви го слагат в зад....ни.ца.та....
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хихи

    9 8 Отговор
    Стига цвили бе, катър...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Боли ли

    11 18 Отговор
    Щом Западът греши, що не се възползвате, а само дрънкате. Май не е точно така, а Лавров.
  • 52 БъззЗззз 🐝

    22 6 Отговор

    До коментар #45 от "Про100 100":

    Ми дядо Рамбо е пропуснал Наполеон и той е имал големи мераци после сам казва най изморителната и тежка битка е била с Русия ,после германската чума и целият период от ВСВ не става руснаците са смели войници тръгне ли няма спиране дори и с 1 пушка на 10 човека ВСВ .Беше луда идея и не тръгна по план 😉Байдън очакваше Франция да нападне така се говори и да пламне и Европа добре че не стана .

    Коментиран от #57

  • 53 Човек с памет

    28 6 Отговор
    Руският народ е точно като българския, с корекция поради географията: с голяма мъка и голяма гордост в историята си, с огромна индустриална и военна сила. Да хвърлиш срещу него нацисти е най-сигурният начин да го мобилизираш. Молят президента си да не се спре на сред път. От тук нататък Западът трябва да мисли за оцеляването си. Трудно ще се радваш на доларите и евротата си ако не ти стигат за хляб, топло, светло и транспорт, или тълпи гладни сънародници ти мислят лошо. Пропагандата не засища.
  • 54 Инна

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "Путинова Русия":

    Да избави нас Бог от такой "цивилизации " под радужными знаменами
  • 55 Знайко

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "ПУТИН В ШОК":

    Твоята ще приключи ПТСД и самоубийство вследствие много минуси в кошничката!
  • 56 Моряка

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "Американците са виновни":

    Унизително е даже да се коментира тази самонарекла се "Българка".Само бих копирал любимия Йовков -"колко боклуци има на тази земя"......
  • 57 Про100 100

    12 11 Отговор

    До коментар #52 от "БъззЗззз 🐝":

    Тя дали е червена или кафява все е чума, понеже включва възпитателни мерки и масови убийства. Всеки диктаторски режим е обречен.

    Коментиран от #67

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Инна

    5 9 Отговор

    До коментар #25 от "Франсис Фукуяма":

    Да избави нас Бог от такой "цивилизации " под радужными знаменами
  • 61 Ушанка без мозък

    7 11 Отговор
    Изцвили русблатният кон Лавровоквасович и изпрахтя до кривокракото джудже на Мордор !!
  • 62 Инна

    9 9 Отговор

    До коментар #25 от "Франсис Фукуяма":

    Разумеется, США - образец бескорыстной любви к ближнему.
  • 63 Про100 100

    14 18 Отговор

    До коментар #59 от "Знайко":

    Аз съм червено мразец. Това разбира се включва Русия и Китай. И колкото повече се опитват да ми налагат червени системи, толкова повече ще ме амбицират. Без значение кой ще води войната срещу червения боклук аз съм зад него.
  • 64 А ти

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    драги за интелигентен ли се смяташ? Това, което си написал за израз на интелект и почтеност ли ги считаш? Трябва да ти кажа, че не е нито едното, нито другото, а говори за невероятно промито съзнание...
  • 65 Урюрвкос

    13 8 Отговор
    за последните три дни много големи загуби на украинската армия и генералите искат от Зеленски нова стратегия а той мълчи и замирисва на предателство същото което стана в Армения и сега хората са на улицата
  • 66 Много гневна

    12 4 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    В момента ни го показва-не трябва да се вярва на т. н. "евроатлантически " ценности ,защото такива просто нямааааа.
  • 67 БъззЗззз 🐝

    16 5 Отговор

    До коментар #57 от "Про100 100":

    По принцип хората никога не могат да бъдат свободни има правила ,закони,данъци дали ще е червена или розова все ми е тази само че това което прави САЩ и НАТО е извън нормалното за американската мода джендър и свободия която се прехвърли в Европа не ми се говори те са вредните не Русия ако се замислиш!

    Коментиран от #70

  • 68 Факти

    7 9 Отговор
    При наполеон зимата избива голяма част от армията му и не позволява продоволствия.А днес милиони емигранти рускинчета и руснаци са в Франция а не обратното.При хитлер запада ви въоръжи вас руснаците и ве използва, за пушечно месо пред немците, за това загинаха над 20 милиона руснаци.Запада много добре си ве използва даже.
  • 69 Верно ли

    12 5 Отговор

    До коментар #37 от "Българка":

    Хахаха, и това ли ти е проблема, бе, трол - че не можете да обвържете бомбардировките над София от новите си господари с руснаците в документите от онова време? Лелеее, колко жалка работа сте! Предполагам сте хора, които не харесват Родината си, не харесвате дори и себе си и искате да сте някой друг! Не мога да си обясня що за хора вършат работа като вашата, но със сигурност "хора за вас е комплимент!
  • 70 Про100 100

    8 17 Отговор

    До коментар #67 от "БъззЗззз 🐝":

    Дотук съм сменил дванайсет държави и смея да твърдя, че съм свободен. Много неща ми бяха забранени защото бях "враг на народа". Болно ми е само като се сетя какво беше. Каквото и да е сега, за мен лично е в пъти по-добре. А северномонголската империя ще спечели едно голямо нищо. Както и каквото да се случи оттук нататък и предстоят дълги години на изолация. И това пак е независимо от мижитурките русофили на територията на България.

    Коментиран от #73, #74, #78

  • 71 Анализатор

    16 7 Отговор
    Самозабравилият се тъй наречен "запад" става все по-жалък със всеки изминал ден. Направо ги съжалявам. А Зеленски и свитата му бандеровци са срам за човечеството !

    Коментиран от #75

  • 72 дино

    3 5 Отговор
    погледа на очите е кръстосан, сигурно е употребил яко
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Верно ли

    15 4 Отговор

    До коментар #70 от "Про100 100":

    Хахах, ето, както и предположих! Не сте научили най-важното в живота - държавата може да смениш, но себе си - НЕ! Още 50 да смениш, все същата мразеща жалка личност ще си останеш :))) И много интересно, чий го дириш тук?
  • 75 али

    4 4 Отговор

    До коментар #71 от "Анализатор":

    аз отивам в свободна и демократична просия, да отиваме защото после няма да пускат
  • 76 Чичо Дончо каза

    13 4 Отговор
    Най-голямото историческо постижение на България е писмената и разпространението на православието.Без Русия всичко това ще изчезне.Долу англосаксонците.
  • 77 Ммм дааа

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    чета и не вярвам на ушите си ! Попропуснали сте малко повечко от първите 7 години ! Жалко, защото вече е късно за наваксване.
  • 78 БъззЗззз 🐝

    7 6 Отговор

    До коментар #70 от "Про100 100":

    Разбирам те от части ама пак ти повтарям не си свободен 😉Я пусни музика вечер в 24:00 ч и виж какво става след 15 мин.,на вратата или не си плати данъка ми ще ти го спрат от заплатата с лихва и ще ти блокират банковата карта,друг пример камери на всеки километър караш с превишена скорост път по който няма много движение 😉след седмица ти идва глоба 120 € снимка ,час всичко ....къде е свободата пич ?
  • 79 Ами

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Какво друго да каже":

    Блажени са верующите. Много си в страни от събитията. В момента присъстваме на агонията на един потъващ хегемон-клоака. Свиквайте, няма нищо вечно на тоя свят ! Всички империи са загивали, след като твърде много са си повярвали !
  • 80 Опитай се

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Путинова Русия":

    да се отърсиш от злобата, и ще видиш, че нещата не са такива в каквито мисли и чувства си затънал! Честит 24 МАЙ !
  • 81 Ами

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Интересно като словосъчетание, тъпо като мисъл.
  • 82 Ана

    11 3 Отговор
    Политици и дипломати със знания и опит ! Европейците и нашите първи управници са като кучета на каишка , водени, лаещи и верни на господарите зад океана ,но от там отърваване няма!

    Коментиран от #84

  • 83 А бе

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Американците са виновни":

    Чета и немога да повярвам, че има толкова тъпи хора. Липсата на образование след 1990 г. си е дало отпечатъка.
  • 84 Ммм дааа

    2 2 Отговор

    До коментар #82 от "Ана":

    и от тях ще се оттървем ! Те сами се простреляха в краката.
  • 85 Точно така

    11 6 Отговор

    До коментар #10 от "АнтиГост":

    искаш да си Англо-саксонски роб ! Важно е да се отбележи, че си свикнал да си роб. Щом така се чувстваш добре - живей като роб !
  • 86 Водка

    10 6 Отговор
    Векове глад, недохранване, алкохолизъм води до дегеративни генетически изменения.....
  • 87 Развеселен

    10 8 Отговор
    Те това е Русия!

    Коментиран от #92, #100

  • 88 Ами ...

    2 2 Отговор
    Тези пак неразбрани. 😀
  • 89 Ами ...

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Моряка":

    Ти ако си нечия подлога, то си е твоя работа. Хайде да поразнообразите опорките, че станаха скучни.
  • 90 Шляхтиц

    2 4 Отговор
    Миче, специално за ТЕБ.
    УМОМ РОССИЮ НЕ ПОНЯТЬ,
    АРШИНОМ ОБЩИМ НЕ ИЗМЕРИТЬ,
    У НЕЙ ОСОБЕННАЯ СТАТЬ,
    В РОССИЮ МОЖНО ТОЛЬКО ВЕРИТЬ.
    Федор Тутчев, Россия, 1878 год.
  • 91 Васил

    1 2 Отговор
    Какво ще ги учиш бе шушляк на пропаганда?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ГОРКИЯТ КОН

    5 6 Отговор
    МАЙ ТОЙ Е ЗАБРАВИЛ УРОЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ? ЗЛОБНОТО ДЖУДЖЕ, 77 ГОДИНИ СЛЕД НАЦИЗМА, ПЛАШИ НАРОДА СИ С НАЦИСТИ ОТ УКРАЙНА, ЗАЩО ЛИ?
    ЗАЩОТО ЯДОХА БОЙ, КАТО ШКЕМБЕ У ДОВАР ОТ ГЕРМАНЦИТЕ И ДОБРЕ, ЧЕ ИМ ПОМОГНАХА АМЕРИКАНЦИТЕ, ТА ОКРЯКАХА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ. ОЩЕ ДЪЛГО РФ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА, КАТО ЧУЯТ ДУМАТА НАЦИЗЪМ...
  • 94 зор

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Теле":

    до 1 ком -от 1900 гд до сега русия е спечелила само втората световна война с огромната подкрепа на САЩ -а е капитулирала 3 пъти -японската война -първата световна и полско литовската война- така че не е проблем още един път да капитулира русия
  • 95 Ежко Бежко

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Вече ти писах по друг повод да четеш повече. Много си зле. Пишеш явни безсмислици.
  • 96 ЛАФ РОВ НАШИЙ ЛОШАДЬ ГРОМКО КРИЧИТ:

    4 4 Отговор
    В ПАСЛЕДУИЩИТЕ 3 ДНЕЙ 25, 26 И 27.02.2022 ГАДУ, ЖДИТЕ ДЕНАЦИФИКАЦИИ И ДЕМИЛИТАРИЗАЦИИ МИРА АТ НАШУЮ ПфЕДЕРАЦИЮ. ПРИГЛАШАЕМ ВСЕХ НА ПАРАДЕ В КИЕВЕ НА 28.02.2022 ГАДДУ! ДЛЯ ВСЕХ ЛОШАДЕЙ ЩЯ БУДЯТ ДА ЕСТЬ ЗЕЛЬОНАЯ ТРАВА, ВОТ!
  • 97 русия

    6 6 Отговор
    е най-големият кенеф на планетата!СЛАВА НА УКРАЙНА!!!
  • 98 касата

    4 4 Отговор
    Дреме ми за Русия!
  • 99 Екскременти

    1 2 Отговор
    Неакъв излязъл от 00, където очевидно редовно се храни, а на това отгоре коментира и се мисли за уригинален? Хахахахаха.
  • 100 С тази снимка...😂😂..

    3 5 Отговор

    До коментар #87 от "Развеселен":

    Изби рибата..😂😂...това е истината за великая русь..😂
  • 101 сноу

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Путинова Русия":

    Я пак...ама само без" цивилизационен свят" ,че вече ми идва прекалено от толкова папагали
  • 102 Игор

    5 3 Отговор
    Путин и неговата гилдия явно вече смятат че света се върти около тях ха ха ха....

    Коментиран от #103

  • 103 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #102 от "Игор":

    Гледах митинга-концерт, по случай годишнина от анексирането на полуостров Крим, в огромния стадион Лужники, на 18 март 2022 година, претъпкан с руснаци до козирката. През цялото време не можех да се отърва от чувството, че гледам хорър филм...с Путин в главната роля на ЗЛОДЕЯ. Има го качен в Тубата и добре е да се види, за да се разбере същината на НОВАТА, а всъщност „стара“ руска идеология...
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Рико

    2 1 Отговор
    Каква история?!? Ама те е страшно, страшно е невежеството за собствената ти история!! За последните сто години, когато Москва се изолира, колко милиони руснаци умряха от глад.От глад! ТОВА е историята!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания