Last news in Fakti

27 Юни, 2022 10:01 1 194 9

Силна експлозия на сграда в Бирмингам

  • бирмингам-
  • експлозия-
  • жертви-
  • сграда-
  • инцидент

Английските медии съобщават за жертви

Силна експлозия на сграда в Бирмингам - 1
Снимка: Shutterstock

Английските медии съобщават за жертви при експлозия на сграда в Бирмингам, въпреки че броят им все още не е известен, предаде dariknews.bg.

Всички служби за спешна помощ, пожарната и компаниите за комунални услуги са на мястото на инцидента.

Освен разрушената къща в съседство има и други сгради, които са значително повредени. Унищожени са и автомобили.

От Бърза помощ на Уест Мидландс казват, че в момента има изпратени голям брой линейки, които са на мястото на инцидента заедно с полицията и пожарната. Провежда се евакуация на хората от района, които следват инструкциите на екипа за първа помощ за напускане на мястото на взрива.

Улицата, на която се намира адреса, както и околните пътища, са затворени и ще останат затворени от съображения за сигурност за по-продължително време, докато тече разследването.

Причината за експлозията все още не е известна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 0 Отговор
    Аз пък знам причината и тя е банална - взрив на газ. Може газа да е и от канализацията. Ще видите, че така ще излезе! Ника ми да не е 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣, ако не е така! Това периодично се случва по целия свят. Имаше в Испания, Китай, Русия и др. Цели сгради разрушени! Газът трябва да се ползва само в промишлеността, където има обучени хора и строг ред!

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Достатъчно е за целта да си със стар газов котел на ток .Стария често правише мизерия запалката изключва автоматично голяма веселба в банята студена вода и с шампоан на главата .Докато го рестартираш в процес работа и запалиш цигара е ти белата готова.

    Коментиран от #9

  • 4 да напишеш и

    4 0 Отговор
    в бъкингам добре ли са?
  • 5 табсо

    1 0 Отговор
    Он джендаро,вчера се подиграва на путин-оти язди кон гол до кръста, и сега некоя субмарина моо да е пратила некой мъничак калибър..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    0 0 Отговор
    Уважаеми Факти, благодаря!
  • 8 От страни

    0 1 Отговор
    Първата мисъл - Путин. Втората - Петров и Боширов. Ми няма кой друг де.
  • 9 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Няма ли автоматика за продухване на газа преди подаване на искра? А, газа сигурно е с открит огън и ако изгасне пламъка, трябва сам да спреш газа и докато не се проветри помещението, да не палиш отново. Промишлените котли са със закрита горивна камера. Първо се пуска въздух за да се проветри камерата, после се подава искра и газ и ако не запали, автоматично пак се повтаря цикъла, като първо пак се проветрява. Иначе, ако се събере много газ, смесен с въздух, това е взривоопасна смес и котела ще се взриви при подаване на искра!
Новини по държави: