Last news in Fakti

8 Август, 2022 05:46 2 010 3

Бивша "Мис Америка" планира да се кандидатира за Конгреса

  • сащ-
  • конгрес-
  • кандидатура-
  • мис америка-
  • кара мунд

Кара Мунд взе короната за най-красива жена в САЩ през 2018 г.

Бивша "Мис Америка" планира да се кандидатира за Конгреса - 1
Снимка: Фейсбук

Кара Мунд, бивша "Мис Америка", която привлече вниманието с критиките си към организацията през 2018 г., планира да се кандидатира за Конгреса в Северна Дакота като независима, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Мунд обяви кандидатурата си и заяви, че ще започне да събира необходимите 1000 подписа, за да бъде включена в избирателната листа, съобщи "Бисмарк Трибюн".

Ако Мунд събере достатъчно подписи, през ноември тя ще се изправи срещу републиканеца Кели Армстронг, който се стреми към втори мандат, и демократа Марк Хауген от Бисмарк.

"За мен ще бъде чест и привилегия да представлявам хората от нашия щат в Конгреса. Готова съм да започна работа“, гласи изявление на Мунд.

През 2018 г. Мунд заяви, че е била тормозена и ѝ е била затваряна устата от лидерите в организацията "Мис Америка". По-късно ръководителят на управителния съвет на организацията подаде оставка.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунд

    9 0 Отговор
    И аз съм тормозена от едни ненормалници, които са си повярвали много! Никога не съм била продажница и няма да стана такава до края на дните си!
  • 2 Иван

    10 1 Отговор
    Преди това трябва да подпише декларация, че няма да критикува хазарската държава Израел при каквито и да е обстоятелства.
  • 3 Ром Бакарди

    3 2 Отговор
    На таз мис хамерика за ко й е да са меша у пулитиката-напрау да фаща аероплана и газ към Бруней. Нали местния там тарикат-солтан си пада по бивши миски, особену мис Америка. Ща я настани там вав една от 1270 си стаи, ша я храни и пои, и от време на време ша я.... и сичку ша е точну. Ша напрай повече паре от туй да ходи вав конгреса и да са тръшка що на индианцити вав щата Дакота са им спряли тревата за лулата на мира и огнената вода.