Last news in Fakti

14 Август, 2022 10:21 993 2

Нападателят в Ерусалим се е предал

  • ерусалим-
  • атентат-
  • атентатор

Нападението бе извършено в ранните часове на деня срещу автобус

Заподозреният за нападението в Ерусалим, при което бяха ранени осем души, се е предал на полицията, предаде Асошиейтед прес. Засега полицията не съобщава подробности за самоличността му. Атаката последва напрежението между Израел и палестинците в ивицата Газа и Западния бряг.

Нападението бе извършено в ранните часове на деня срещу автобус близо до Стария град на Ерусалим. Още тогава полицията заяви, че подозира, че нападателят е палестинец. Той стрелял по автобуса, докато превозното средство чакало на паркинг близо до Стената на плача. Стрелецът избягал от местопрестъплението. А израелските сили за сигурност започнаха да претърсват съседния палестински квартал Силуан, за да открият нападателя.

Осемте ранени са израелски граждани. Двама от тях са в сериозно състояние, в това число и бременна жена с рани в областта на корема и мъж с огнестрелни рани в главата и врата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ротшилд

    1 7 Отговор
    1 милиард бели хора не могат сумарно да съберат интелект колкото на половин евреин. Затова ви управляваме. Без нас сте като Бразилия, Грузия, Армения.
  • 2 кабел

    0 0 Отговор
    Ще го разстрелят. Евреите не прощават.