14 Август, 2022 14:41 1 259 2

Най-малко един човек загина при експлозия в Ереван

  • експлозия-
  • склад-
  • ереван-
  • пожар-
  • причина

Понастоящем причината за експлозията не е известна

Най-малко един човек загина при експлозия в Ереван - 1
Източник: Shutterstock

Най-малко един човек загина и 20 бяха ранени при експлозия на територията на търговския комплекс "Сурмалу" в Ереван, предаде Франс прес, като се позова на арменските власти.

"Според предварителни данни е имало експлозия, която е станала причина за пожар", заяви министерството на извънредните ситуации, предаде БТА.

Понастоящем причината за експлозията не е известна, отбелязва Франс прес.

"На търговския обект "Сурмалу" се е взривил склад за материали, които се използват при производството на фойерверки. Специалисти от министерството на извънредните ситуации и спасители се намират на място и се опитват да измъкнат пострадали", които са били затрупани от срутили се при взрива постройки, заяви говорителят на кметството на Ереван Левон Сардарян, цитиран от ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАНАТИЗМА ИСЛЯМСКИ е безкраен

    2 5 Отговор
    ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗМА, ТУРЦИЯ АЗЪРБАЙДЖАН=ТЕРОРИСТИ ФАНАТИЦИ

    Коментиран от #2

  • 2 Истината

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ФАНАТИЗМА ИСЛЯМСКИ е безкраен":

    Какво общо има Турция с небрежното боравене с експлозиви на арменските сигани?