Last news in Fakti

7 Септември, 2022 23:22 1 251 4

Продължават да търсят втория заподозрян за убийствата в Канада

  • канада-
  • издирване-
  • джеймс смит-
  • крий нейшън-
  • майлс сандерсън-
  • убийство

Канадската полиция вече четвърти ден издирва втория заподозрян за убийството на 10 души при поредица от атаки с хладно оръжие в общност на коренното население

Продължават да търсят втория заподозрян за убийствата в Канада  - 1
Снимка: БГНЕС

Канадската полиция вече четвърти ден издирва втория заподозрян за убийството на 10 души при поредица от атаки с хладно оръжие в общност на коренното население и град наблизо, които потресоха страната, предаде Ройтерс.

За тридесетгодишния Майлс Сандерсън, чийто 31-годишен брат и съучастник Деймиън беше открит мъртъв в понеделник на следващия ден след кървавите атаки в провинция Саскачеван, се появиха съобщения, че е бил видян вчера в близост до мястото на атаките, на около 320 км северно от столицата на провинцията Риджайна.

Канадската кралска полиция обяви вчера тревога, предполагайки, че оцелелият заподозрян може да се появи в резервата Джеймс Смит Крий Нейшън и прикани местните жители да не излизат от домовете си и да бъдат бдителни. Телевизия Си Би Си съобщи за засилено полицейско присъствие в резервата след обявената тревога, но след това информира, че полицейското разследване е показало, че заподозреният не е там.

Местонахождението на Майлс Сандерсън остава неизвестно и гражданите са приканени да останат нащрек.

Службата по съдебна медицина на провинция Саскачеван и Канадската кралска полиция разпространиха тази сутрин информация за самоличността на 10-те жертви на атаката, сред които един мъж и една жена, съответно на 23 и 78 години, но не и за 18-те ранени, освен че сред тях има един тийнейджър, а останалите са пълнолетни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хванаха го

    0 0 Отговор
    Вече !
Новини по държави: