Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 11:05 738 0

Изписаха Натаняху от болница

  • бенямин нетаняху-
  • болница-
  • изписан-
  • градската болница шаре цедек-
  • ерусалим

Бившият израелски премиер Бенямин Нетаняху бе изписан от болница, след като прекара нощта под лекарско наблюдение

Изписаха Натаняху от болница - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият израелски премиер Бенямин Нетаняху е бил изписан от болница в Ерусалим ден след като беше приет с оплаквания от болки в гърдите, предаде Асошиейтед прес.

Седемдесет и две годишният Нетаняху е постъпил в градската болница "Шаре Цедек", защото се е почувствал зле по време на служба в синагога по случай празника Йом Кипур.

Лекарите са му направили изследвания и са го оставили под наблюдение през нощта. От здравното заведение съобщиха, че показателите му са нормални. Бившият премиер вече е направил сутрешната си разходка и отново е на работа, каза представител на партията му "Ликуд“.

Нетаняху бе хоспитализиран по-малко от месец преди в Израел да се произведат петите парламентарни избори за последните четири години. Вотът на първи ноември ще покаже дали избирателите му имат доверие, имайки предвид, че срещу него се води дело за корупция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА