9 Ноември, 2022 15:27 1 668 0

Затвориха училищата в Италия заради силното земетресение

  • италия-
  • училища-
  • земетресение-
  • магнитуд-
  • щети

Движението на влакове беше преустановено поради рискове от повреди по релсите

Затвориха училищата в Италия заради силното земетресение - 1
Източник: БГНЕС

Училищата в Пезаро и близките населени места бяха затворени, след като силно земетресение от 5,7 по Рихтер беше регистрирано тази сутрин в Северна Италия. Движението на влакове беше преустановено поради рискове от повреди по релсите, съобщи 24chasa.bg.

Жертви няма, съобщава се единствено за нанесени материални щети. Разлюляха се и Словения, Хърватия и Босна и Херцеговина.

Земетресението се е случило в 7.07 ч местно време (8.08 ч българско) в сряда сутрин. Епицентърът е бил в морето на 35 километра от Пезаро, крайбрежен град в източния италиански регион Марке, на дълбочина 7 километра, предаде БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: