Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 15:35 559 1

Мона Ал Мари: Световният медиен конгрес е творческа платформа за медийни таланти (ВИДЕО)

  • оае-
  • мона ал мари-
  • дубай-
  • световният медиен конгрес

Ал Мари заяви пред УАМ в кулоарите на Световния медиен конгрес, че този форум е успешна стъпка, която набляга на интеграцията в рамките на ОАЕ. Конгресът е платформа за изграждане нови партньорства и сближаване на възгледите между арабските и международните медии

Мона Ал Мари: Световният медиен конгрес е творческа платформа за медийни таланти (ВИДЕО) - 1
Снимка: УАМ

Мона Ал Мари, заместник-председател и управляващ директор на Медийния съвет на Дубай и генерален директор на медийния офис на правителството на Дубай, каза, че правителството и ръководството на Обединените арабски емирства (ОАЕ) имат визия за бъдещето, предаде информационната агенция на ОАЕ – УАМ. Тя отбеляза, че инициативите в различни сектори, включително и в медиите, са далновидни и имат въздействие както върху настоящето, така и върху бъдещето.

Ал Мари заяви пред УАМ в кулоарите на Световния медиен конгрес, че този форум е успешна стъпка, която набляга на интеграцията в рамките на ОАЕ. Конгресът е платформа за изграждане нови партньорства и сближаване на възгледите между арабските и международните медии.

Тя също така похвали организацията на събитието и разнообразието от теми, представени на сесиите на Световния медиен конгрес по отношение на съответните инвестиции, изследвания и проучвания. Тя приветства и сесиите, на които се обсъждат регионалните медии и правителствената комуникация, като похвали и Лабораторията за иновации, организирана по време на форума.

Ал Мари отбеляза, че медийният сектор е основният двигател на икономическата стратегия и на стратегията за развитие на страната и изтъкна различните форми на подкрепа за мотивиране на младите хора да създават и представят творческо медийно съдържание.

Тя подчерта, че по време на медийния си път УАМ играе положителна, конструктивна и ефективна роля и "днес се отличава по начин, който надхвърля очакванията, което е нещо, с което се гордеем като медийни професионалисти и жители на ОАЕ“, допълни тя.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Мона Ал Мари-заместник-председателка и управляваща директорка на Медийния съвет на Дубай ,и генерална директорка на медийния офис на правителството на Дубай...