25 Ноември, 2022 14:40 631 6

Арменската и литовската главна прокуратура засилват сътрудничеството си

  • армения-
  • анахит манася-
  • прокурор-
  • главния прокурор -
  • литва -
  • нида грунскене

Заместник-главният прокурор на Армения Анахит Манасян се срещна вчера с главния прокурор на Литва Нида Грунскене, за да обсъдят широк кръг въпроси от двустранен интерес

Арменската и литовската главна прокуратура засилват сътрудничеството си  - 1
Снимка: АРМЕНПРЕС

Заместник-главният прокурор на Армения Анахит Манасян се срещна вчера с главния прокурор на Литва Нида Грунскене, за да обсъдят широк кръг въпроси от двустранен интерес, предаде арменската информационна агенция АРМЕНПРЕС, като се позова на съобщение на арменската главна прокуратура до медиите.

На срещата присъства и посланикът на Армения в Литва Ованес Игитян. Двете страни обсъдиха перспективите за провеждане на съвместни обучения и събития, насочени към непрекъснато укрепване на образованието и почтеността на прокурорите от Литва и Армения в редица направления.

Анахит Манасян каза, че Главната прокуратура на Армения е започнала да разработва стратегия за развитие на структурата, като подчерта литовския опит в това отношение. Бяха засегнати и проблемите в комуникацията между прокуратурата и медиите, прокуратурата и обществеността, както и възможностите за сътрудничество в тази посока.

В края на срещата страните изразиха готовност да положат необходимите усилия за тясно двустранно сътрудничество.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАБРАВИХА че ги разпуснаха на добра

    0 0 Отговор
    ВОЛЯ при условие да бъдат ДРУЖЕСТВЕНИ страни ! А " корекцията " на паметта е много БОЛЕЗНЕНА и РАЗРУШИТЕЛНА лечебна и неизбежна ПРОЦЕДУРА ! Мислиш че им е " светнало " нещо от туй що става в Бандерлогска Украина ? Значи че ще " ядът " дървото !
  • 2 Боят трябва да бъде ПРОПОРЦИОНАЛЕН

    0 0 Отговор
    На дълбочината от ИЗНЕВЯРАТА , ПОДЛОСТТА и КОВАРСТВОТО ! Сиреч в " ПЛЕН НЕБРАТЬ !" , как с ГАНГРЕНОЙ - резать до ЖИВО !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 У нас в България е същото ГЮ#Б#РЕ !

    0 0 Отговор
    Рано или късно , ТО РИ ЩЕ ТО трябва да се изгребе ! Да ще вуни и дълго ще смъ рди, но това не ще дълго да се търпи ! Бяхме някога Братушки а сега , на какво отгоре станахме надменни и ГА ДЮ ШКИ !
  • 6 Всички РАЗБИРАМЕ , че се УРЯСОХМЕ

    0 0 Отговор
    В големи Gov-на ! И излизането ни от там ще е със СЪЛЗИ !