26 Декември, 2022 12:33 1 080 3

Иран: Арестите, свързани с Великобритания, отразяват нейната "деструктивна роля" в протестите

  • иран-
  • арести-
  • роля-
  • протести-
  • великобритания

Министерството на външните работи на Иран заяви днес

Иран: Арестите, свързани с Великобритания, отразяват нейната "деструктивна роля" в протестите - 1
Източник: БГНЕС

Министерството на външните работи на Иран заяви днес, че арестите на граждани, свързани с Великобритания, са демонстрирали "деструктивната роля" на Лондон в иранските протести, предаде Ройтерс.

Помолен от репортер да коментира вчерашното съобщение на Техеран, че са били арестувани няколко души, свързани в Великобритания, говорителят на външното министерство Насер Канани каза: "Някои страни, особено тази, която споменахте, имат неконструктивна роля по отношение на неотдавнашните събития в Иран. Тяхната роля бе напълно деструктивна и подбуждаща бунтовете".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уве Зелер

    8 3 Отговор
    Тъмни облаци са се скупчили над империята на злото, но, бабата, не случайно избра мястото на смъртта си като предвестник на скорошния разпад на Великобритания. Иран е могъща държава. Негово Величество Чарлз III и МИ6 трудно ще се справят, много са малки още.
  • 2 Анавв

    9 1 Отговор
    Деменцията не прави разлика между Украйна и Иран ! В подривната дейност на Великобритания не се съмнявам , но номера им няма да мине ! Лондон да показва протестите при тях ,там ври и кипи но пълно мълчание!
  • 3 ЛИЛИ

    11 1 Отговор
    АНГЛО САКСИТЕ СА НАИ ГОЛЯМАТА ЧУМА НА СВЕТА