Last news in Fakti

29 Август, 2013 14:23 4 455 4

Дали Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си приятелка заради секс касета?

  • кин чен ун-
  • северна корея-
  • екзекуция

Севернокорейският лидер издал смъртно наказание за една дузина музиканти от водещ оркестър

Дали Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си приятелка заради секс касета? - 1
Снимка ЕПА/БГНЕС

Носят се слухове, че севернокорейският диктатор Ким Чен Ун е екзекутирал бившата си любовница, след като тя направила секс касета с много от своите колеги-артисти, пише „Дейли Мейл“.

Южнокорейски вестник публикува твърдения, че потайният лидер е издал смъртно наказание за една дузина музиканти от водещ оркестър.

Твърди се, че една от жертвите е Хион Сон-уол, популярна поп певица, за която се предполага, че е познавала Ун като тийнейджър, а след време е започнала връзка с него след издигането му на власт.

Екзекуцията очевидно е била в следствие на обвинение, че певицата е заснела как прави секс и продавала видеото в Китай и Северна Корея. Твърденията са публикувани от „Чосун Илбо“, един от най-популярните вестници в Южна Корея.

Вестникът твърди, че г-жа Хион била убит заедно с Мун Кйон-джин, лидер на оркестър „Унхасу“ , както и с редица други музиканти.

Те очевидно са арестувани на 17 август и екзекутиран чрез разстрел на публично място три дни по-късно.

Източник в Китай разказал на южнокорейския вестник, че групата е била екзекутирана с картечници, докато други членове на оркестъра, както и семействата на жертвите гледали.
Роднини на загиналите са били изпратени в трудови лагери, поради тяхната "вина по асоциация", добавя вестникът.

Хион и Ким очевидно са били близки по време на юношеството, но са принудени да скъсат отношенията си заради бащата на момчето, бившият лидер на комунистическата страна –  Ким Чен Ир.

Певицата стана известен в Северна Корея с песента си в подкрепа на режима „A Girl in the Saddle of a Steed“, известна на Запад като "Excellent Horse-Faced Lady".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    Източник в Китай разказал на южнокорейския вестник, че групата е била екзекутирана с картечници, докато други членове на оркестъра, както и семействата на жертвите гледали.
    Роднини на загиналите са били изпратени в трудови лагери, поради тяхната "вина по асоциация", добавя вестникът.


    Obama kade si?idi da gi demokratizirash ama tam nema petrol nail ??? I ne ti se zanimava a ina4e si mnogo zastapen za 4oveshkite prava??
  • 2 galaxy

    1 0 Отговор
    Заглавието не е достатъчно ефектно. Трябваше да пише, че Ким е изял жива бившата си приятелка, след като е правил секс с нея, а роднините и оркестъра ги е дал за вечеря на любимите си тигри. А бе тия западни медии, които са слугинажа на Западните милярдери, както и българското им Ехо в лицето на Милена Трачева, преписала статията съвсем са превъртели. Трябва, да имат много изродено съзнание, за мислят и пишат такива небивалици. Точно на запад се случват най-голямите престъпления.

    Коментиран от #3

  • 3 Милена Трачева

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "galaxy":

    колкото и да ме плюеш за дето съм "преписала" статията от "Мейли Дейл" все пак си я прочел, значи ти е направила впечатление!
    Освен това, "Западните медии", които и ти четеш, толкова ли са противни? Ако е така... чети севернокорейската преса или някой ирански седмичник!

    Коментиран от #4

  • 4 galaxy

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Милена Трачева":

    Ще ти препоръчам от коя западна медия да си сверяваш часовника. Слушай и гледай американскато радио и телевизия "Демокраси нау" И най-вече след като се занимаваш с журналистика Еми Гудман. Всички останали корпоративни медии бълват лъжи и несъществени новинки. А на изток има "Раша тодей", китайски медии и дори Ал Джазира. А ако сравниш новината и с севернокорейските и иранските медии ще видиш съвсем различна гледна точка. То и в Ирак имаше уж оръжия за масово поразяване според западните медии и разузнавания и затова започна войната. Но след като беше разрушен Ирак и загинаха милиони иракчани се оказа, че няма.
Новини по държави: