10 Април, 2023 21:40 647 3

Арменският Следствен комитет образува наказателно дело срещу жена, замерила премиера Пашинян с чадър

  • армения-
  • арменският следствен комитет -
  • арменския премиер -
  • никол пашинян

Образувано е наказателно дело по член за опит за извършване на престъпление, прилагане на насилие срещу длъжностно лице с цел намеса в законната служебна

Арменският Следствен комитет образува наказателно дело срещу жена, замерила премиера Пашинян с чадър - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Следственият комитет на Армения вобразува наказателно дело срещу жена, замерила днес арменския премиер Никол Пашинян с чадър. Това съобщи днес пресслужбата на ведомството, цитирана от ТАСС.

"Според постъпилите данни, на 10 април, по време на посещение на премиера на Армения в селището Малишка, област Вайоц Дзор, в двора на една от частните къщи 47-годишна жена, игнорирайки изискванията на полицията, и с цел да възпрепятства законната служебна дейност на министър-председателя, се опита да приложи насилие срещу него като е замерила Никол Пашинян с чадър. Образувано е наказателно дело по член за опит за извършване на престъпление, прилагане на насилие срещу длъжностно лице с цел намеса в законната служебна или политическа дейност на длъжностно лице. Води се разследване", се посочва в изявлението на Следствения комитет на Армения.

Следственият комитет отбеляза, че въз основа на наличието на обосновани предположения, непосредствено предявени от следствените органи, посоченото лице е било доведено в институцията, която се занимава с досъдебното производство по делото.

Източник: ТАСС


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само така

    5 1 Отговор
    Бои по мошениците. Избрани от народа, а те са против народа . Само бои ги оправия.
  • 2 Благой от СОФстрой

    4 0 Отговор
    "Евреин хвърля пари зад гърба си, армeнец ги събира след него и ги връща на евреина"!
  • 3 големия цезар

    3 0 Отговор
    Тоя баце само между пръстите на ръцете и краката нема косми, викат му малката косматка