Last news in Fakti

24 Април, 2023 05:43 824 3

Президентът на Мексико е с коронавирус за трети път

  • мексико-
  • коронавирус-
  • андрес мануел лопес обрадор-
  • президент

Андрес Мануел Лопес Обрадор ще си вземе няколко дни почивка

Президентът на Мексико е с коронавирус за трети път - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор съобщи, че е дал положителен тест за коронавирус за трети път, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА. Президентът посочи, че не е тежко болен, но ще си вземе няколко дни почивка.

Лопес Обрадор, който е на 69 години, преживя през 2013 г. тежък инфаркт, припомня Ройтерс. Президентът каза, че има слаби симптоми, както и предишните два пъти, когато е бил болен от коронавирус, и увери, че сърцето му е „на 100 процента“.

Президентът на Мексико посочи, че вътрешният министър Адан Аугусто Лопес ще поеме редовната сутрешна пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Еми що се е

    16 3 Отговор
    Боцкал? Самите инжекции това им е работата, да му отслабят имунната система и в края на краищата да умре по-бързо .. Всичките мои познати, които се набоцкаха, вече по няколко пъти "боледуваха" СЛЕД това от ковидарната лъжа. Ама, който е шаран, бързо пада в тигана, за храна на другите....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: