Last news in Fakti

25 Май, 2023 11:56 577 4

Приемният офис на германския министър на икономиката получи съмнителен пощенски плик

  • германия-
  • министър-
  • икономика-
  • роберт хабек-
  • плик-
  • субстанция

Съдържащ бяла субстанция

Приемният офис на германския министър на икономиката получи съмнителен пощенски плик - 1
Източник: БГНЕС

Приемният офис на министъра на икономиката на Германия, Роберт Хабек, във Фленсбург получи късно снощи пощенски плик, съдържащ бяла субстанция, предаде "Ройтерс", позовавайки се на списание "Шпигел".

Служителите на канцеларията във Фленсбург, близо до границата с Дания, предали пощенския плик в полицията, която впоследствие известила пожарната служба.

Полицейската операция е продължила два часа, а бялата субстанция е била премахната от сградата от екип пожарникари.

Полицията заяви, че няма никакви материални щети. Полицейски служители не са пострадали.

"В ход е анализ на праха и все още чакаме резултата", се казва в изявление на полицията, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами да внимава

    3 0 Отговор
    скоро да не получи няколко грама олово в празната тиква
  • 2 Зеленио

    0 1 Отговор
    Праща мостра от белото
  • 3 МНОГО ГОТИНО

    1 0 Отговор
    Германската икономика отчита понижение през първото тримесечие на 2023 г. в сравнение с предходните три месеца, като по този начин тя влиза в рецесия - две последователни тримесечия на спад в БВП, показват ревизирани данни на статистическата служба на страната "Дестатис".

    Брутният вътрешен продукт е намалял с 0,3 на сто за периода януар-март тази година, коригиран по отношение на цените и календарните ефекти, показват данните. Това следва спад от 0,5 на сто през четвъртото тримесечие на 2022 г.

    Предварителните показа, че БВП стагнира през първото тримесечие и Германия заобикаля рецесията.

    Инфлацията продължи да бъде бреме за германската икономика в началото на годината, съобщи статистическата служба. Това беше отразено в потреблението на домакинствата, което намаля с 1,2 на сто на тримесечна база. За разлика от това, инвестициите се увеличиха през първите три месеца на годината след слабата втора половина на 2022 г., като въшната търговията също отчита ратеж.
  • 4 смях

    1 0 Отговор
    Пращат си колети едни на други с прах, който уж е антракс, за да могат да покажат, че уж нещо се случва, но днес излезе информация че Германия вече е изпаднала в рецесия! Все едно някой иска да му прави атентат на тоя смотаняк.. пък той кръгла 0!
Новини по държави: