Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Май, 2023 09:24 581 14

Германският вътрешен министър ще посети границата с Полша и ще обсъди граничния контрол

  • германия-
  • полша-
  • граница-
  • граничен контрол

Нанси Фезер се противопоставя на постоянния граничен контрол и предупреди, че такава мярка може да навреди на хората, пътуващи през границата и на икономиката

Германският вътрешен министър ще посети границата с Полша и ще обсъди граничния контрол - 1
Източник: БГНЕС

Германският министър на вътрешните работи, Нанси Фезер, по време на своето днешно посещение в Полша се надява да разбере повече за сътрудничеството между полицията на двете страни, съобщи ДПА.

Фезер ще се срещне с полския си колега, Мариуш Камински, в Швецко, Полша, в Съвместния център за германско-полско полицейско и митническо сътрудничество в 11:00 часа местно време (9:00 часа по Гринуич). Предполага се, че срещата ще обхване мерките срещу контрабандата и въпроса за проверките на границата.

Фезер се противопоставя на постоянния граничен контрол и предупреди, че такава мярка може да навреди на хората, пътуващи през границата и на икономиката.

Въпреки това, Берлин разглежда временното въвеждане на вътрешни гранични контроли на други участъци от границите на Германия като крайно средство.

На национално събрание на високо равнище, свързано с проблема с бежанците, проведено на 10-и май в Берлин, федералното правителство се споразумя с провинциалните правителства за въвеждане на проверки на границата само ако това е абсолютно необходимо.

Германия извършва такива проверки по границата си с Австрия от 2015 година, когато десетки хиляди хора достигнаха Западна Европа през Балканския маршрут.

Въпреки това, по другите граници на Германия, включително с Полша и Чехия, се извършват случайни проверки на превозни средства, без постоянен граничен контрол, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нанси Фезер

    2 0 Отговор
    оглежда новите си владения!
  • 2 Зеленски съм - Мари Игуаната

    1 0 Отговор
    Дано ляхите я подгонят таз за репарациите заради ВСВ, милиарди, трилиони...колкото повече, толкова повече.
  • 3 Въй

    1 0 Отговор
    Това сигурно е министър,нищо,че е с дълга коса. Има повечко мъжки хормони в кръвта си.

    Коментиран от #9

  • 4 оспри

    1 0 Отговор
    Нанси Фазер
  • 5 Ами сега ? 😉

    2 0 Отговор
    И германците започнаха с право да се плащат от полските щуротии и от опитите на Варшава да прави въоръжен преврат в Беларус за да се хареса на янките .
  • 6 арлингтън

    1 0 Отговор
    Фазер рязан с лазер.
  • 7 Механик

    1 0 Отговор
    Ауууу, какво грозилище.
    Нека позная. Била е детска учителка и е от ЛГБТ-тата.
    Познах ли?
    Ако не съм, значи тая си е била сбъркала професията, а за другото все още се крие.
  • 8 Само вижте това лице!

    3 0 Отговор
    И ви става ясно, колко много прилича на много други познати лица от българските медии! Да не споменавам. Приликите виждате сами!
    Тези навсякъде по света са едни и същи криминални търтеи, без много да разбират или могат, успяват да се "качат" на важни длъжности в системата и унищожават всичко, понеже толкова си могат!
    Такива съсипаха и Германия. Една от най-важните в схемата, преди тази, беше източно-германката, примерната комсомолка Ангела Меркел. Тя реши да направи от Европа средновековен, афро-арабски халифат!
  • 9 Това са те отанските министри..

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Въй":

    ..повечето с дамски чантички! Скоро и у нас.. какъв ужас!
  • 10 Пак ли

    1 0 Отговор
    жена министър в силово ведомство в Германия, тази поне гледа лошо.
  • 11 Почти всички знаят и за

    1 0 Отговор
    стремителната кариера на една друга "красива" мумия, акушерката!
    И как така става? Акушерка, многодетна майка, става министърка на отбраната на една що-годе важна натовска страна в Европа? Никога през живота си не беше виждала истински автомат или двор на военно поделение!
    И след успешното зануляване на армията на страната, тази отиде "по етажите" на ЕС? И нищо чудно, че на "ушенце" е казала на Киропро100, че ще "уредят схемата", България да влезе и в Шенген и в Еврозоната!
    А пък икономическите критерии, специално за нас, щели да бъдат "напаснати", (заобиколени)! И Про100-то, да не я споменавал! А този вече я спомена на записите за цял свят! Е, тази умее да се "изпере"! Нали задигнаха с мъжа си милаирди от т.н. "ваксини", които се оказаха, че не са много медикаменти, ама все тая! Набързо смесили нещо, поразклатили разтвора в разните епруветки и вместо 10 години изпитания и проверки на безопасност на разни лабораторни животни, Урсулята го пуснаха направо на "простолюдието"! И немската армия вече не е много армия, щом такива са навсякъде! И "союзо" им отива вече на "юг"!
  • 12 Офанзива

    0 0 Отговор
    Вече започнаха да укрепват полско-германската граница.
  • 13 Вирус

    0 0 Отговор
    Леле жена им била вътрешен министър
  • 14 пенко

    1 0 Отговор
    ШВАБЕНЗИ -ШВАЙНЕ ВЕЛЕ ---ЩЕ ИНСПЕКТИРА ПОЛСКАТА ГРАНИЦА !?!?!?!? ДОЙЧЛАНД -ДОЙЧЛАНД ---ЮБЕР КААТИН -- ЮЮБЕР КАТИИИН -- ШВАЙНЕ ДОЙЙЙЧ ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: