Last news in Fakti

30 Май, 2023 15:15 778 4

Осем души пострадаха при пожар в апартамент в Берлин

  • германия-
  • пожар-
  • берлин

Пожарът е пламнал в апартамент на първия етаж от шестетажна жилищна сграда в югозападната част от града снощи. Двама души са скочили от горящия апартамент и са получили животозастрашаващи наранявания

Осем души пострадаха при пожар в апартамент в Берлин  - 1
Снимка: Shutterstock

Осем души пострадаха тежко при пожар в апартамент в Берлин. Двама от тях са с опасност за живота, предаде ДПА, като се позова на пожарната служба в германската столица.

Пожарът е пламнал в апартамент на първия етаж от шестетажна жилищна сграда в югозападната част от града снощи. Двама души са скочили от горящия апартамент и са получили животозастрашаващи наранявания, каза говорител на службата за пожарна безопасност.

По-късно огънят е стигнал и до апартаменти на по-високите етажи. Двама души са спасени от втория етаж на сградата и са с тежки травми, а четирима са били спасени от стълбището и също са пострадали сериозно.

"Един човек трябваше да бъде реанимиран", написа тази сутрин в "Туитър" службата за пожарна безопасност.

Трийсетина души са получили медицинска помощ на място.

Общо 145 пожарникари са се включили в борбата със стихията.

Засега причината за пожара не е установена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тия 100% сa

    4 1 Отговор
    poда на Kуцoтo apабскo пилe c шорoш пyлицъpитe
  • 4 Механик

    0 0 Отговор
    Цели осем души в един апртамент? Сто процента са били чистокръвни немци. Те имат адета да живеят с цялата рода в една стая.
    Мдаааа!
    "Викомен, вилкомен! Добре дошли нанотехнолози, ядрени физици, доктори и учЕни! Вилкомен!"
Новини по държави: