4 Юни, 2023 08:53 1 273 4

В Квебек се удавиха четири деца

  • квебек-
  • деца-
  • удавени

Издирва се млад мъж

В Квебек се удавиха четири деца - 1
Снимка: БГНЕС

Четири деца са загинали, след като са били отнесени от приливна вълна по време на риболов на брега на река в канадската провинция Квебек, съобщи полицията.

"По предварителна информация група от 11 души е ловила риба покрай брега, когато е била застигната от прилива", съобщи полицията, цитирана от БТА.

Нещастието се е разиграло по река Сейнт Лорънс близо до Портньоф-сюр-Нер, община североизточно от Квебек.

Приливната вълна повлякла в морето общо 11 души - деца и възрастни. От тях 6 били спасени, а 4 деца се удавили. Издирва се млад мъж.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    3 5 Отговор
    Марийче, в Африка са загинали много повече деца, но не пишеш за тях! Да не са нещо ниско сортни или имаш предпочитание към “новините” от господстващата раса и страна?!
  • 3 Асен Посолството

    3 2 Отговор
    Путин ги удави ..сигурен съм
  • 4 Напишете

    4 3 Отговор
    А във Виетнам ковбойте колко избиха, а в Ирак, а в Афганистан, а в Либия, а в Югославия, а Корея...
Новини по държави: