16 Юни, 2023 22:30 1 142 16

Борис Джонсън започва да пише редакционни коментари в "Дейли мейл"

  • джонсън-
  • великобритания-
  • дейли мейл-
  • редакция-
  • коментари

Изданието е известно с гръмки новини, включително критика срещу еколозите, правителството и дори принц Хари

Борис Джонсън започва да пише редакционни коментари в "Дейли мейл" - 1
Източник: БГНЕС

Борис Джонсън, бившият британски премиер, се завръща към медийната си кариера след несигурността на политическото му бъдеще, съобщават световните агенции.

Днес бе обявено, че Джонсън е нает като автор на редакционни коментари за британския таблоид "Дейли мейл". Изданието е известно с гръмки новини, включително критика срещу еколозите, правителството и дори принц Хари. Въпреки скандала "Партигейт", "Дейли мейл" подкрепя Джонсън.

Седмица преди това, бившият премиер обяви своята оставка като член на парламента във връзка със скандала. Вчера парламентарен доклад заключи, че той е излъгал парламента относно случая, предаде БТА.

От сега нататък, Джонсън ще публикува редакционни коментари в "Дейли мейл" всяка събота, като първият се очаква да излезе утре.

Тази нова дейност ще бъде източник на доходи за Джонсън, който навършва 59 години в понеделник и се готви да стане баща за осми път. Той също така наскоро придоби имение близо до Оксфорд. Според "Политико", за редакционните си статии Джонсън ще получава годишен хонорар от няколкостотин хиляди евро.

След напускането си от поста на премиер миналата есен, Джонсън спечели милиони от конференции.

През 1989 г., преди да се включи в политиката, Джонсън е работел като кореспондент в Брюксел за британския "Дейли мейл", където е използвал позицията си, за да критикува европейските институции.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запизнат

    9 1 Отговор
    Баща му е роден в еничарския квартал в Цариград! Баба му трябва да е спукала еничарската общност за да излезе от този ингилизин такъв красавец!

    Коментиран от #5

  • 2 Щука

    15 0 Отговор
    А от другата седмица и във факти бг

    Коментиран от #7

  • 3 Бай Лисан

    5 0 Отговор
    Някой има ли информация, Рошавия дали е рошав навсякъде?
    Или се бръсне със светлинен меч?
  • 4 След

    2 0 Отговор
    Това може да си ги навива и завира в ауспуха!
  • 5 РЕАЛИСТ

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Запизнат":

    Изглежда си напълно незапознат. Александър Борис де Пфефел Джонсън е роден в Ню Йорк през 1964 г и затова има двойно гражданство и на САЩ и на Великобритания. Мога да ти поясня и защо има в името си Де Пфефел, което е благородноческа титла, ама няма нужда. Ти си запознат явно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Блогър от Москва

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Щука":

    Нивото е еднакво,хахаха
  • 8 Клери Костова-Балцер

    8 0 Отговор
    Вижте го на снимката. "Иктинският англичанин" Борис джонсън е всъщност Александър Борис де Пфефел Джонсън.Той има доказано в клъвтао си немска, френска, черкезка, руско-еврейска и турска кръв. Ако баба му по бащина линия не му беше дала фамилията Джонсън, той щеше да се нарича Кемал.Най-добрият лъжец сред министър-председателите в Англия. Жени, и с бракове, и с извънбрачни афери, заради които е бил уволняванняколко пъти, деца брачни и извънбрачни, засега около осем, доказани или не.
  • 9 РЕАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Борис Джонсън беше много добър журналист , уважаван от читателите. Имаше пеперлив език и изказваше без страх мнението си. Връща се в професията. Бойко ще се върне ли пожарникар?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 емчи

    3 0 Отговор
    тия нелегални деца и те храна искат я...
  • 12 момче

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хохо Бохо":

    виждам че мноу пътуваш ... направо си са нагледал на свят. Айде по-полека, другия път като тръгнеш да твориш виж дали си в състояние да броиш до 10.. 8, нека да е 8, мноу е 10.
  • 13 Поредната глобалистка подводница

    3 0 Отговор
    в британската политика. Британците искаха Брексит за да скъсат с дивотиите на Брюксел, ама им натресоха тоя, за да се научат, че не британския народ кара влака!
    Не само, че нищо от това което подкрепящите Брексит искаха бе свършено, но напротив! Чрез него глобалистите им го забиха още повече! И имиграцията, и с марксизма, и с джендърството, и със забрана свободата словото и личността.
    Точно пионката Борис Джонсън използваха за да се случи трагедията в Украйна и света сега!
    Разбира се че ще се погрижат за него! Дори се чудя защо ли бащицата му Клаус Шваб не го е назначил за шеф на НАТО! Да не би да е по-малко продажен плужек от ръкомахащия заекващ Столтенберг?

    Пък и какъв заместник му назначи Шваб на премиерския пост. Слънчице!
    Честито на брекситаджиите!:)
  • 14 Пловдив

    2 0 Отговор
    Рунтавия грозник продължава да "ръси мозък"...
  • 15 Дейли старс

    1 0 Отговор
    Англичанин се съблякъл гол в Градините на кралица Елисавета и започнал да прави секс с един пън.
    Има видео.
    Пропаднали англичани....
  • 16 Циник

    0 0 Отговор
    Търкулнало се гърнето....
Новини по държави: