Last news in Fakti

21 Юни, 2023 16:25 894 6

EК:Все още няма официално предложение от България за еврокомисар. Двете имена ги научихме от новините

  • европейска комисия-
  • българия-
  • предложение-
  • еврокомисар

Както винаги този, който отговаря най-добре на изискванията, ще премине през процеса, включващ събеседване с председателя на ЕК. Не мога да кажа нищо за бъдещите отговорности на следващия български еврокомисар, това ще се прецени по-късно, когато бъде ясно с какви способности той може да допринесе, допълни говорителят

EК:Все още няма официално предложение от България за еврокомисар. Двете имена ги научихме от новините  - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

От новините разбрахме,че има две имена на възможни предложения за еврокомисар, които политическите ръководители в България спрягат. Това каза днес говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпроси, цитиран от БТА.

До обяд днес не сме получили официално предложение от България, добави той. Договорът за ЕС очертава изискванията пред кандидатите за еврокомисар, посочи говорителят.

Както винаги този, който отговаря най-добре на изискванията, ще премине през процеса, включващ събеседване с председателя на ЕК. Не мога да кажа нищо за бъдещите отговорности на следващия български еврокомисар, това ще се прецени по-късно, когато бъде ясно с какви способности той може да допринесе, допълни говорителят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тц тц

    3 0 Отговор
    Третата братовчедка на Лорел още никъде не е назначена.
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 0 Отговор
    А бе извикайте Мегленчето Кунева, тя мокри сънища сънува, иначе току виж станала главен мюфтия, както казваше Волен Сидеров.
  • 3 Град Симитли

    2 0 Отговор
    "... когато бъде ясно с какви способности той може да допринесе, допълни говорителят..."...
    .... С мошенгийство, първо качество
  • 4 Пак

    0 0 Отговор
    се оплескали пред чужденците !
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор
    България :
    -Какво ще работи ?
    -От какво трябва да разбира?
    УрZула:
    -Абе само ще прави кафета !
    -Трябва да може да казва "Йес" и да се усмихва ‼️‼️‼️
  • 6 ГЛАВНАТА ЦЕЛ НА БЪЛГАРИЯ Е ДА НАМЕРИ

    0 0 Отговор
    РАБОТА БЕЗ РАБОТА НА ТЪПАКА ЛОРЕР И ЖЕНА МУ !НО ТРЯБВА ДА Е НА ПОНЕ 50 000 НА МЕСЕЦ И ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЯКО КРАДЕНЕ И ТОВА Е САМО ШЕФ НА ЕВРОКОМИСИЯТА ИЛИ ШЕФ НА САЩ !
Новини по държави: