Last news in Fakti

31 Август, 2023 16:47 2 163 1

Броят на жертвите в Йоханесбург расте

  • южна африка-
  • йоханесбург-
  • пожар-
  • загинали-
  • ранени

Пожар избухна в многоетажна сграда в големия южноафрикански град

Броят на жертвите в Йоханесбург расте - 1
Източник: БГНЕС

Пожар избухна в многоетажна сграда в Йоханесбург, най-големият град в Южна Африка, и доведе до загиването на най-малко 73 души, съобщиха службите за спешна помощ. Огнената стихия обхвана "неформално селище", в което са живели незаконни мигранти и бездомници.

Пожарът, който започна преди зазоряване, е причинил големи щети. Има и 43-ма пострадали. Властите успяха да потушат огнената стихия, но причината за инцидента все още остава неизвестна, предаде БНР.

Сградата, в която са били настанени около 200 души представлява "неформално селище", където бездомници и незаконни мигранти са се укривали без официални договори за наем.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    2 1 Отговор
    Ами значи след като са се самонастанили не може да бъдат настанени от властите,освен тези 200 бездомници и незаконни емигранти да са приютени от другите ,които уж са настанени от властите ! Нищо не се разбира от публикацията,но не е голяма загуба ако има загинали!