Last news in Fakti

30 Септември, 2023 04:44 1 238 1

Двама загинаха при катастрофа с училищен автобус във Великобритания ВИДЕО

  • автобус-
  • катастрофа-
  • загинали-
  • великобритания

Жертвите са шофьорът и 14-годишно момче

Двама загинаха при катастрофа с училищен автобус във Великобритания ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Шофьор на училищен автобус и 14-годишно момиче загинаха при катастрофа във Великобритания. Няколко други деца са в болници, според полицията в региона Мърсисайд, предаде NOVA.

Полицията обяви, че общо 54 души, включително ученици от началните училища West Kriby и Calday, са били в автобуса, като 50 са били отведени в център за спешна помощ, а осем от тях са прехвърлени в болници след медицински прегледи.

Училищният автобус е пътувал в конвой с други автобуси по редовен маршрут. На място са се отзовали две противопожарни коли и екип за търсене и спасяване. Пожарникарите са помогнали на пострадалите да излязат.

Разследващите работят, за да установят причината за катастрофата, но се предполага, че в инцидента е участвало и друго превозно средство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: