Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 05:38 4 103 1

Автобус уби трима минувачи в испанския град Кадис ВИДЕО

  • кадис-
  • испания-
  • автобус-
  • загинали-
  • инцидент

Возилото излязло от пътя и се врязало в група пешеходци

Автобус уби трима минувачи в испанския град Кадис ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Трима души загинаха в Испания, след като автобус излезе от пътя и се вряза в група минувачи вчера, предаде ДПА, цитирана от БТА.

По данни на властите произшествието е станало в Кадис в южната част на страната. Загинали са 60-годишна жена, 19-годишна жена и 17-годишно момче, съобщи кметът на града Бруно Гарсия.

Има и няколко ранени, включително един тежко.

Въпреки че автобусът е сериозно повреден при инцидента, около 30-те пътници - всички учещи за медицински сестри - са невредими.

Според официалните власти инцидентът е станал, когато шофьорът на автобуса е изгубил контрол над превозното средство на стръмен път, като първо е навлязъл в насрещната лента, а след това се е качил на тротоара и е навлязъл в търговски център.

Според съобщения в медиите спирачките са отказали, което може да е допринесло за инцидента.

Гарсия обяви тридневен траур. Полицията е започнала разследване.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гледах гледах

    1 0 Отговор
    само дето не видях стръмен склон на видеото
Новини по държави: