5 Януари, 2024 06:04 1 194 2

Един загинал и 22-ма ранени след пожар в германска болница

  • пожар-
  • болница-
  • германия

Инцидентът е станал в град Илцен, Долна Саксония

Един човек загина при пожар в болница в град Илцен в Долна Саксония. Други 22 души са ранени, шестима от които тежко, каза тази нощ говорител на пожарната, цитиран от merkur.de.

Пострадалите са вдишали дим и имат изгаряния. Според противопожарната служба пожарът е бил бързо потушен.

Той е избухнал късно вечерта в четвъртък на третия етаж на клиниката. Той е обхванал няколко стаи с пациенти. Наложило се е много хора да бъдат евакуирани от болницата, някои с помощта на стълби. Около 140 спасители са отзовали на мястото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специална

    1 0 Отговор
    Операция?
  • 2 Стършели

    1 0 Отговор
    Какво става в Германия ме интересува! Но от Факти само за пожари пишат.
    Над 100 трактора (не руски танкове) на фермерите са блокирали Брандербургската арка в Берлин.?

    Гневни фермери се опитаха да блокират пристигането на ферибота, на който беше вицеканцлерът на Германия, лидерът на Зелената партия и министър на икономиката на страната Роберт Хабек, съобщи говорителят на германското правителство Щефен Хебестрайт в социалната мрежа X. ?
Новини по държави: