Last news in Fakti

2 Март, 2024 09:17 20 891 259

Москва: Германия показа новото си лице - измамна, зла, агресивна, реваншистка и русофобска ВИДЕО

  • русия-
  • германия-
  • кримски мост

Записът на предполагаемия разговор между немски военни за атака на Кримския мост се разпространява сред униформените в Бундесвера

Записът на разговор между високопоставени офицери от германската армия за атаката на Кримския мост се разпространява сред военните в Бундесвера, които го смятат за автентичен, съобщи германското издание Welt.

„Аудиозаписът се разпространява и в Бундесвера, а няколко военни в разговор с Welt заявиха, че той е автентичен“, се казва в материала.

По-рано вестник Bild писа, че много от съдържанието на записа на разпространения по-рано разговор сочи неговата автентичност.

Министерството на отбраната на Германия отказа да коментира пред РИА Новости предполагаемия запис на разговор между германски военни за атаката с ракета "Таурус" по Кримския мост. В същото време ведомството съобщи в отговор на запитване на новинарския портал T-Online, че германското контраразузнаване проверява възможното прихващане на разговори между германски офицери.

Този запис е "срам и загуба на лицето за Берлин", заяви първият заместник-постоянен представител на Руската федерация в ООН Дмитрий Полянски на страницата си в Telegram.

"Германия разкри новите си страни: измамна, зла, агресивна, реваншистка и русофобска. Това вече не е същата държава, с която сме подписвали приятелски договори, каза още Полянски.

„Аналогията с 30-те години на миналия век е неизбежна“, добави той.

В петък Маргарита Симонян, главен редактор на медийната група "Россия сегодня" и телевизионния канал RT, каза, че е получила аудиозапис, в който високопоставени офицери от германския Бундесвер обсъждат "как ще бомбардират Кримския мост". ” Според нея в аудиозаписа офицери от Бундесвера споменават както американската, така и британската армия, „небрежно обсъждайки, че те са пряко замесени в конфликта от дълго време“.

По-късно същия ден Симонян публикува текста на разговора, а след това и самия запис и, съдейки по тях, в разговора са участвали четирима висши служители на Бундесвера, включително началникът на отдела за операции и учения на ВВС, обсъждащи евентуалното изпращане на ракетиTaurus в Украйна и атаката на украинците на Кримския мост. Освен всичко друго, военните обсъждат как да инсталират ракети Taurus и да обучат украинските военни да изстрелват ракети през Кримския мост по такъв начин, че да не пресичат „червената линия“ и да не станат очевидни участници в конфликта в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 143 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    315 55 Отговор
    Давай Пак до Берлин и тва е! Z

    Коментиран от #16, #24, #26, #37, #52, #74, #97, #124, #236

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    297 43 Отговор
    Германия ще бере ядове.
    Но това е сериозно.

    Русия се готви да денонсира ключовия договор с Германия, който се превърна в основата на мира в Европа през последните 35 години.

    Причина: използване на оръжие срещу Руската федерация като законен наследник на СССР, в противоречие с Договора.

    Документ „За окончателното уреждане на Германия“. Подписан на 12 септември 1990 г. в Москва. Влиза в сила през март 1991 г. Известен като "Две плюс четири": ГДР и ФРГ плюс СССР, Франция, Великобритания и САЩ.

    Основни разпоредби на чл. 2 - Обединена Германия никога няма да използва оръжията, които има.

    Основни разпоредби на чл. 3 - Отказ от производство, притежаване и обезвреждане на ядрени, биологични и химически оръжия.

    Основни разпоредби на чл. 5 - На територията на бившата ГДР, откъдето ще бъдат изтеглени съветските войски, ще бъдат разположени само германски сили, а чужди сили и ядрени оръжия няма да бъдат разположени там.

    Какво ще кажеш за това, Олаф Шолц

    Коментиран от #8, #15, #44, #51, #254

  • 3 Факт

    53 254 Отговор
    Германците ви крепат бе руски фидери
  • 4 Русофил

    69 259 Отговор
    Лъжат руснаците лъжат. Ще повярвам само като някой Таурус падне в Кремля.

    Коментиран от #256

  • 5 ....

    242 46 Отговор
    Време е някой Самарт да полети на запад

    Коментиран от #27, #207, #245

  • 6 Зззззз

    28 69 Отговор
    За жалост вие ги реабилитирахте и минахте на тяхно място.
  • 7 Райнхард

    20 133 Отговор
    От "правителството на светофара" Шолц е единственния нормален човек!
  • 8 Райнхард

    184 9 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Шолц няма да ти каже нищо, понеже той няма думата!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Не е точно така

    196 21 Отговор
    Това е нарочно изпусната информация за Русия. Неслучайно германците изпускат името на инициатора на терористичния акт срещу Крим мост. И то дни след като Шолц отказа да предоставя ракети на Укр. С две думи англосаксите усилват натискът над всички държави в Европа за терористични актове срещу Русия. Българските елити да не се набутват между шамарите, за да участват в подобни провокации, особено с пристигащите неинтегрирани мигранти, тях също ще ги ролзват за подобни инсценировки.

    Коментиран от #103

  • 13 Спас

    43 173 Отговор
    Здрава руска пропаганда за вътрешна употреба.Както и по БНТ държавната ТВ - Каракачанов бивш военен министър при Бойко.На какви служби какви хора работят за Русия.
  • 14 КОТарАК

    33 94 Отговор
    защо всички , които са антипутинисти , се смятат за русофоби от МАСквата? ЛИЧНО на мен не ми пука за никой народ-безразлични са ми! пука ми единствено за българите

    Коментиран от #42

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 КОТарАК

    29 74 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    иди събери няколко ЮНАКА като теб , и вземете американска база тука , в БГ

    Коментиран от #41, #241

  • 17 Нерон

    30 93 Отговор
    Баш пък на Симонян ли ще вярвам ! А и този директен сигнал звучи като ,че ли са говорили нарочно на микрофон. А и германците са си германци.

    Коментиран от #32

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Българка

    53 184 Отговор
    Няма закон, който да узаконява заграбеното при въоръжен обир. Крим е украински. И украинците имат право да се разпореждат със съдбата на моста. Мостът реално е незаконен строеж на чужда за РФ територия

    Коментиран от #45, #62

  • 20 Американската

    196 15 Отговор
    Цел номер 1 е изпълнена - руснаците и германците са отново врагове! Що за идиоти са германците, за да се връзват за трети път на един и същ номер? И то, плащайки всеки път огромна цена!
    Отгоре на всичко, американците дори не крият пъкления си план, а го разясняват и обясняват от години!
    (Вижте речта на на Джордж Фридман пред цру в сянка )

    Коментиран от #38

  • 21 Анонимен

    175 27 Отговор
    Германците май забравиха че два пъти руска войска ги е превземала а също и джафкащия макарончо да добавя че руснаците са превземаали и Франция

    Коментиран от #209

  • 22 Гощо

    39 161 Отговор
    Много добре знаем кой миролюбив политик нападна Украйна и всяка сутрин ни обяснява как ще ни изтрие от лицето на земята с ядрено оръжие! Ей такива неща....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Говорит Москва

    106 26 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Айде първо до Киев, после НАТО

    Коментиран от #35

  • 25 Сталин

    128 15 Отговор
    Да се денонсира Договорът за обединение на двете Германии!

    Коментиран от #82

  • 26 Шляхтиц

    107 18 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Този път до Лондон и Вашингтон......

    Коментиран от #48

  • 27 Не просто е време

    80 10 Отговор

    До коментар #5 от "....":

    Крайно време е!
  • 28 Васил

    33 116 Отговор
    Ами да го бомбардират този скапан мост и Кремъл да включат в списъка.
  • 29 Чевено Знаме

    123 25 Отговор
    на покрива на райхстага, агейн!
  • 30 Аз съм веган

    34 79 Отговор
    Нагли орки. Крепостните са повече от турците в лошата Германия.
  • 31 Гощо

    46 13 Отговор
    Новата забрави да спомене че единствен в света има ЯО и само от неговото благоволение зависи цялата вселена!
  • 32 Психоаналитик

    25 3 Отговор

    До коментар #17 от "Нерон":

    Никнеймът ти ми казва много!
  • 33 поп Вечерко

    35 75 Отговор
    Да де, ама нито веднаж не чух Шолца или някой от германското правителство да мятат ядрени ракети по руска територия. Даже не щат и ракети да дават на Украйна.. който има акъл у главите , а не песък, да си пре ценя сам за себе си кой-какво.
  • 34 ........

    110 17 Отговор
    Докато западняците обсъждат как да правят мръсно на хората,които си живеят там и не желаят мафията да им загражда плажовете,за да ги прави частни през това време мобилизират укри насила,за да ги пращат за пушечно месо.Днес е имало протест,защото при мобилизирането на някакъв са му счупили няколко ребра и е трябвало в болница да отиде.Вече,за да се спасят укрите се преобличат като евреи и така се спасяват от безсмислените месомелачки,които разчистват територията за Нов Небесен Йерусалим.Лайфхак са си измислили.Спирайте я тази война!Стига я подклаждахте с оръжия и милиарди!
  • 35 Шляхтиц

    81 19 Отговор

    До коментар #24 от "Говорит Москва":

    Киiв е вече в РФ, не е никакъв проблем.
  • 36 Гост

    36 117 Отговор
    Промито руско племе...задавате ли си въпроса ЗАЩО сега Германия обърна своето отношение към Русия...защо много други държави се дистанцираха от Вас...не можете да го разберете ......само в едно изречение...защото сте руснаци...
  • 37 Хи Хи Хи

    40 90 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Берлин вече ше го гледат ушанките само като туристи, и то след стотина години..ако им дадат туристически визи

    Коментиран от #140

  • 38 Да така

    41 7 Отговор

    До коментар #20 от "Американската":

    Искат америте, но дали са врагове русите и готите, едва ли вече ще бъдат врагове, а и те не са толкова прости.
  • 39 Историк

    28 77 Отговор
    Колкото повече такива определения използват руските фашисти, толкова повече разкриват на какво се е базирала пропагандната им маска в последните 80 години.

    Показват, че за тях думите нямат никакво значение и че биват използвани според ситуацията, а не според смисъла им.
  • 40 Цитат

    113 27 Отговор
    "Германският фашизъм се възражда.Англосаксонският фашизъм никога не е преставал да съществува."

    Коментиран от #91

  • 41 Хи Хи Хи

    21 15 Отговор

    До коментар #16 от "КОТарАК":

    Ти па..от такива ракиени комитиосвен да паднат от втората ракия под масата , друго не чакай. А пукне ли пушка, не мож ги намери изпод полите на жените им..Такива като тоя от боза се напиват, ти ко го караш
  • 42 хахаха

    31 10 Отговор

    До коментар #14 от "КОТарАК":

    на теб ти пука само редовно да ти слагат отворена кутийка Вискас, че сам не можеш да си я отвориш...
  • 43 Историк

    34 54 Отговор
    "Това вече не е същата държава, с която сме подписвали приятелски договори, каза още Полянски.

    „Аналогията с 30-те години на миналия век е неизбежна“, добави той."

    Ама, другаре фашисти, вие СТЕ ПОДПИСВАЛИ ДОГОВОРИ ПРЕЗ 30те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК с НАЦИСТИТЕ, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ? И ТО ДОГОВОРИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО И ВЗАИМОПОМОЩ.

    Коментиран от #86, #201

  • 44 да бе

    24 43 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    колкото вие сте гарант за териториалната цялост на украйна, толкова и другите ще спазват договорите с вас

    Коментиран от #75

  • 45 Българин

    14 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Ще се самоубия!

    Коментиран от #59

  • 46 людмила

    19 46 Отговор

    До коментар #23 от "1914":

    силата на просия е в новичока-за това не се иска акъл
  • 47 Е че как

    75 10 Отговор
    Разбира се. Нали точно Германия и Франция бяха уж гаранти по Минските споразумения.

    Коментиран от #210

  • 48 Хи Хи Хи

    6 11 Отговор

    До коментар #26 от "Шляхтиц":

    Пхахахахаахаа..надай са , Марийке..надай са..
  • 49 Мишел

    48 5 Отговор
    След анализ, МО на Германия призна, че записът е автентичен и ще прави разследване..( немски медии, снощи)
    Ясно е отсега, че разследването ще покаже, че немските офицери само са участвали във военна игра за планиране на атака на силно защитен мост. Поради липса на възможности в Германия и ли в НатО, са избрали Кримския мост

    Коментиран от #54

  • 50 Аз съм веган

    24 31 Отговор
    Цял мордор говори че ще хвърлят атомна бомба по всички и няма проблем. Тия за някакъв запис ореваха света

    Коментиран от #63

  • 51 Хахахаха

    24 48 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Такива договори раша наруши стотици! Договора за суверенитет на Украйна при предаване на ядреното оръжие. С гаранти раша, Великобритания и САЩ! Ако не бяха нарушили този договор, други договори нямаше да има нарушени.
  • 52 Лани едни нощни вълци бяха тръгнали към

    32 14 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Берлин?Докъде стигнаха? Тази година пак,ли ще тръгват?
  • 53 Историк

    29 26 Отговор
    Помним как Сталин и Хитлер беха първи дружки 1939 година и с един договор се развързаха ръчичките на Хитлер да нападне Европа..
  • 54 Мишкиии

    17 30 Отговор

    До коментар #49 от "Мишел":

    Какво става, нещо ядрената реторика пресъхна.

    Я намери Медведев да "заплаши" Германия с унищожение, или след като разбрахте, че се обмислят удари по ваши съоръжения. Какво чакаш?
  • 55 Ами да

    62 18 Отговор
    Европейците така и не научиха уроците от историята. ЕС трябва най -после да загърби расизма и доктрината за расовото превъзходство. Манията да унищожи руснаците защото според тях били "нисши" трябва да бъде изкоренена. Вижда се пак щях ядат бой.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Лоялен

    74 18 Отговор
    На всички е ясно че НАТО участват директно в конфликта. Тяхните военни са там и удрят по цели в Русия. Скоро някой ще реве много силно. Макарона Шмулц и Лайнен вършат геноцид в Европа под диктовката на англоговорящите. Всеки си заслужава съдбата. Никаква милост за такива
  • 58 Ха ха ха

    22 38 Отговор
    От две години....Киев за три дня, Берлин за пет, за месец Лисабон...... Таваришши от много напъване, само.......
  • 59 Знайко

    16 2 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Е това вече е една добра идея! Реализирай я по-скоро, поне няма да смърди на канал от коментарите.
    Ако може заснеми на живо процеса, може и да станеш тик-ток звезда посмъртно!
  • 60 поп Вечерко

    14 38 Отговор
    Дали били на бобура Симонян запис на разговор.. то и аз мога да дам текст на няколко човека и после да ги представя като главнокомандващи на Бундесвера или на която си избера армия. Много елементарна постановка ве, на която нашите лапнишарани къцат на гола кука..Иначе бих се радвал много , ако наистина го сринат най-после тоя мост.

    Коментиран от #66, #69

  • 61 Равносметка

    52 14 Отговор
    Европейците трябва да разберат, че са човеци като всички останали. Не са нито по-специални, нито по-умни, нито по-заслужили. Когато това стане факт ще се очовечат и ще настъпи дълъг мир.

    Коментиран от #79, #96

  • 62 Тонката

    63 13 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    "И украинците имат право да се разпореждат със съдбата на моста."

    Ами не знам дали имат право да се разпореждат, но докато Крим беше украински, този мост го нямаше......Та не знам какво право има Украйна да се разпорежда с нещо, което никога нямаше да го има....🤔

    Коментиран от #65

  • 63 Всеки може да нагоди запис

    14 17 Отговор

    До коментар #50 от "Аз съм веган":

    И да го манипулира както му е угодно.Фейк.
  • 64 НОВИНИ ОТ ФРОНТА

    34 18 Отговор
    струва ми се, че скоро сармат ще паркира в центъра на борлин

    Коментиран от #67, #72, #213

  • 65 Смех в блатото

    23 45 Отговор

    До коментар #62 от "Тонката":

    Моста е строен без съгласието на държавата в която е построен, затова ще бъде съборен.

    Няма разрешително :)))))

    Коментиран от #70, #73

  • 66 А окаяното русофилско стадо

    21 20 Отговор

    До коментар #60 от "поп Вечерко":

    Кълве,ли кълве.

    Коментиран от #88

  • 67 Смех в блатото

    20 17 Отговор

    До коментар #64 от "НОВИНИ ОТ ФРОНТА":

    Е това й харесвам на реалността: избива фантазиите от главите на реещите се :)))))

    Да си знаете кой и с какво ви е съборил моста :))))
  • 68 Отец Дионисий

    17 34 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни.

    Коментиран от #101

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Всъщност имаш известно право.

    20 16 Отговор

    До коментар #65 от "Смех в блатото":

    И Моча и мосто немат акт 16
  • 71 Мразя Масква без пари

    18 39 Отговор
    Това смехотворно и дори звучи нелепо от руските мръсници, които нападнаха и трета година разрушават съседна страна!
  • 72 Само така ти се струва.

    15 5 Отговор

    До коментар #64 от "НОВИНИ ОТ ФРОНТА":

    Да не си почнал с ракията по-рано от обикновено?
  • 73 Тонката

    38 10 Отговор

    До коментар #65 от "Смех в блатото":

    Не! Мостът е построен след като Крим стана руски, защото украинските архитекти решиха, че там не може да се построи мост.🤣

    Коментиран от #77

  • 74 Славай Орком

    13 23 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    С какво? То не ви остана желязо .. едва минахте Авдеевка за 10год при
  • 75 т-п трол соросоиден

    41 13 Отговор

    До коментар #44 от "да бе":

    Абе, та Украйната си е цялата....руска, бе тролчик! Руснаците нямат намерение с никой да я делят! Виж, за Герания не е сигурно дали пак няма да си я разделят.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Смех в блатото

    15 25 Отговор

    До коментар #73 от "Тонката":

    Украинските архитекти са сметнали, че мостът не може да удържи на удар с ракети Таурус, следователно не може да получи Акт 16 :)))

    Но все пак ще направят тестовете :)))

    Ако руските архитекти се окажат прави, украинците ще признаят, че са сгрешили :))))

    Коментиран от #94, #214

  • 78 Антидебил

    15 11 Отговор
    Само да питам защо пише на руските танкове За Берлин а сега руснаците плачат

    Коментиран от #80

  • 79 Историк

    21 14 Отговор

    До коментар #61 от "Равносметка":

    САмо че европейците не са измислили теорията за панславизма и че русите са най-великите измежду славяните. Следователно, трябва да им се подчиняват. По-расистка тероия от тая, здраве му кажи.
  • 80 Смех в блатото

    10 15 Отговор

    До коментар #78 от "Антидебил":

    "а сега руснаците плачат"

    Търсят алкохолика да каже нещо, но още го съживяват от алкохолната кома от снощи :))))
  • 81 Славай Орком

    16 25 Отговор
    Скоро ще мирише на руски сливи тръгнали да търсят мъжки екземпляри из Европа, че в рашка всички ще са на груз200 в мобилните крематориуми ..
  • 82 Антидебил

    9 11 Отговор

    До коментар #25 от "Сталин":

    Само да питам защо пише на руските танкове За Берлин а сега руснаците плачат
  • 83 Руснаков

    11 21 Отговор
    Пак имат явка в сайта проруските русороби....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 СПРАВЕДЛИВ

    41 13 Отговор
    Нищо ново под слънцето! Отдавна се казваше, че Германия ще дава ракети с голям обсег на Украйна, за да може да се атакува Русия във вътрешността й. "Вълкът мени кожата си, не не и нрава си". Светът знае кой с кого е и нищо никога няма се промени, както и да се лакейничи. Русия обаче, не е наивна и последствията ще са ужасни. Всичко идва от този, който "дърпа конците" и превръща света в колонии, още от векове.
  • 86 Факт

    17 28 Отговор

    До коментар #43 от "Историк":

    Хахха Браво каза истината.Руснаците са тошкова тъ пи че не схващат че всъщност бяха съюзници на Хитлер

    Коментиран от #93

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Хи Хи Хи

    14 24 Отговор

    До коментар #66 от "А окаяното русофилско стадо":

    А Салавьов вчера им обеща на капейките у нас, че трето асвабаждение нема да има. И като приключели с Украйна, щели да зануляват наред в България..нема капейки, нема центове..наред.. за тва сега са така се натопорчили, щото техната Омре..
  • 89 Българин

    37 12 Отговор
    След ВСВ много фашисти избягаха в краварника и сега възраждат фашизма и реваншизма срещу Русия-страната победила нацистка Германия, чрез пуделите в ес наречени европейски лидери! Никакви лидери не са, всички са бездетни, извратени и слуги на кукловоди като сорос и шфаб!

    Коментиран от #90, #98

  • 90 Българин

    32 18 Отговор

    До коментар #89 от "Българин":

    Слава на православна велика Русия! Денацификацията трябва да продължи и не само на фронта, а и вътрешно във всички православни държави, западните са обречени! 🇧🇬❤️🇷🇺

    Коментиран от #215

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Историк

    18 16 Отговор

    До коментар #86 от "Факт":

    Там населението е буквало занулено откъм мисловна дейност: като им подадат думите, че са се борили срещу фашизма, и започват да пеят "антифашистки" песни .... мислени от тия, които се договаряха с Хитлер.

    И в България си имаме от тия индивиди.

    Коментиран от #116

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Антидебил

    11 24 Отговор

    До коментар #11 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ще удари ама член 5 от НАТО и САЩ ще удари Росатом и Мацква 86

    Коментиран от #109

  • 96 СПРАВЕДЛИВ

    15 11 Отговор

    До коментар #61 от "Равносметка":

    Европейската раса все повече се превръща в хибрид, затова тя сама ще се загуби. Господ си знае работата. Който убива, добро не вижда. Рано или късно, ще си получи заслуженото наказание.

    Коментиран от #107, #118

  • 97 С кво бе?

    15 9 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Предния път влязоха там с американски танкове, артилерия, боеприпаси и самолети. Сега с какво?

    Коментиран от #198

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 От немско

    22 6 Отговор
    Откак я налазиха левичаески идеи, меркели,и хасановци, па ся и укри Германия не същата. Не търсете старата Германия друзя
  • 100 Смех в блатото

    12 14 Отговор

    До коментар #94 от "Тонката":

    Предлагам ти да цитираш нещо от некой от големите мозъци на режима на Ботоксьо: Салавьов Блонди, Алгагаличката, Коня ... все ще намериш някой, сигурен съм :)))

    Така ще смаеш всички с ерудицията и мъдростта си :)))

    Може да пробваш примерно с:

    Лавров април.2022: "Русия не е нападала Украйна" :)))
  • 101 Тонката

    20 7 Отговор

    До коментар #68 от "Отец Дионисий":

    "Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни."

    Отче, ти да не си с килийно образование? Единственото изречение, което пишеш е пълно с грешки....Не можеш да подредиш правилно 10-на думи....🤔

    Коментиран от #104, #110, #111

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Атина Палада

    28 8 Отговор

    До коментар #12 от "Не е точно така":

    И аз допусках точно това.. От една страна натиск над европейските държави, от друга страна се цели да няма никакво сближаване на Германия с Русия.. Т. е. те трябва да бъдат върли врагове! Кошмара за англосаксите е съюз между Русия и Германия!

    Коментиран от #108, #112, #113, #146

  • 104 Смех в блатото

    10 5 Отговор

    До коментар #101 от "Тонката":

    "Единственото изречение, което пишеш е пълно с грешки..."

    Хихихихи.

    Е, ти направо му показА как се прави :))))
  • 105 Значи да

    16 21 Отговор
    хвърляш 3000 ракети по цяла Украйна вече 2 години, над 10 000 Шахиди е нормално, но ако някой прави планове да стреля по твои цели - голяма заплаха било? Кримският мост е на окупирана от РФ територия,не е в Русия и няма какво да мрънкат агресорите. Ракетата "Таурус" е като руската "Искандер" от която бяха изстреляни хиляди.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мхм

    6 0 Отговор

    До коментар #96 от "СПРАВЕДЛИВ":

    Напротив всички проблеми се дължат на големи загуби от твоя страна и малки загуби от страна на противника
  • 108 Шматко,

    11 18 Отговор

    До коментар #103 от "Атина Палада":

    Това беше преди 100 години.То и блатните се движат на 100 години след Европа,де.

    Коментиран от #115

  • 109 Атина Палада

    12 6 Отговор

    До коментар #95 от "Антидебил":

    Ха ха ха, член(А) 5 си гледа обувките:))))
  • 110 Ако позволите да ви поправя, "УЧИТЕЛЮ"!

    7 2 Отговор

    До коментар #101 от "Тонката":

    Пише се "10-тина".
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Колега

    15 15 Отговор

    До коментар #103 от "Атина Палада":

    Къде обменяш рублите?

    Коментиран от #114, #120

  • 113 Историк

    16 7 Отговор

    До коментар #103 от "Атина Палада":

    "Кошмара за англосаксите е съюз между Русия и Германия!"

    Това има историческо потвърждение.

    Съюза на Сталин и Хитлер.

    Коментиран от #218

  • 114 Нищо не обменя

    13 13 Отговор

    До коментар #112 от "Колега":

    Няма къде.
    Тъпче ги в чували в мазата и се моли на Господ докато рови по кофите, Русия да спечели, за да стане милионер.
    Да ама Господ знае, че комунистите са атеисти.
  • 115 Атина Палада

    18 7 Отговор

    До коментар #108 от "Шматко,":

    Ника ти те олицетворява идеално:)))) Точно сега, когато англосаксите отрязаха главата на Германия е най големият страх да не би Русия да им я присади.....
  • 116 Психология блатная

    14 7 Отговор

    До коментар #93 от "Историк":

    На това му се казва да виждаш и вярваш само в това което ти е УДОБНО а за неудобните факти не се говори(главата в пясъка като щраус)

    Коментиран от #123

  • 117 Хахаха

    16 13 Отговор
    За Кремъл всеки който не е съгласен с тях е нацист или русофоб !
    Същите глупости ги повтарят и копейките в България
  • 118 поп Вечерко

    9 6 Отговор

    До коментар #96 от "СПРАВЕДЛИВ":

    Не та знам колко си справедлив, ама дали знаеш руски, че да си преведеш думите на поп Гундяев (гледай от втората минута и слушай внимателно какво казва тоя сектант)

  • 119 Вас волен ви дринкен

    2 7 Отговор
    гойда в пидерсбург.
    а още 1 $ру стана нечнолет
  • 120 Атина Палада

    7 14 Отговор

    До коментар #112 от "Колега":

    Любопитството е признак на ниска култура :) Но не съм и очаквала нещо различно от вас де:)))

    Коментиран от #121, #125, #129

  • 121 да ти кажа честно..

    10 11 Отговор

    До коментар #120 от "Атина Палада":

    Любопитството е признак на ниска култура ..такава глупост само такива като тебе могат да изтръскат..

    Коментиран от #126

  • 122 факти и само истински

    12 11 Отговор
    ще гризнат дървото немците явно имат силна амнезия какво ги сполетя във В С В???
  • 123 Историк

    11 16 Отговор

    До коментар #116 от "Психология блатная":

    По-голямата част от тях наистина са зомбирани и НЕ ОСЪЗНАВАТ цинизма на обработката, на която са ги подложили. Те БУКВАЛНО не могат да СИ ПРЕДСТАВЯТ в каква лъжа са ги вкарали.

    Виждал съм го от първо лице: предизвикаш ли разбирането им по въпроса и почти изпадат в истерия. То не е и лесно да приемеш, че режима, който те управлява е наследник на идеология, за която са те учили че е противник на СЪЩНОСТТА на държавата в която живеееш.

    КГБ е зомбирало крепостните, че същността на Русия в антифашистка.

    Реалността и фактите са ТОЧНО ОБРАТНИТЕ: от времето на Сталин Русия е под контрола на фашистка организация.

    Коментиран от #127

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Атина Палада

    10 7 Отговор

    До коментар #121 от "да ти кажа честно..":

    Това сладур са го казали много по умни хора от теб през вековете.. Аз само го цитирам! Личи си, че четенето не ти е любимо!

    Коментиран от #130, #132

  • 127 поп Вечерко

    14 12 Отговор

    До коментар #123 от "Историк":

    Достатъчно е само да изгледаш видеоклипа от пост№ 118 , за да разбере нормалния човек в каква кал и смрад са се уринали ватенките. Тия само с огън и меч можеш да ги пречистиш от греховете им.. нищо друго не работи ..
  • 128 Атина Палада

    11 6 Отговор

    До коментар #125 от "Не мога да разбера":

    Да поставяш някого в преднамерен план, означава, че чуваш гласове...някой ти нашепва:) звездите ли... духове ли... Но определено нещо не е наред в междуушието ти:))))

    Коментиран от #131

  • 129 Любопитството

    12 14 Отговор

    До коментар #120 от "Атина Палада":

    е причината за прогреса на човечеството. Обаче руснаците, русофилите и крепостните, сте от рода "6eZrpъ6нaчнu", и си седите на примитивно ниво така от памти века.

    Коментиран от #133

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Айдееееее, почна и психоанализата

    13 8 Отговор

    До коментар #128 от "Атина Палада":

    рано в събота сутрин, с водещата Атина Палада. Самия ник издава грандомания и нарцисизъм, визши ценности в изповядваната от водещата религия-Путинизъм.

    Коментиран от #134, #144, #148

  • 132 Хи Хи Хи

    6 13 Отговор

    До коментар #126 от "Атина Палада":

    МНого си зле...ма много. При теб мозъчната ти дейност е развита до толкова, че да успяваш някак си да пазиш равновесие и да задоволяваш биологичните си нужди..

    Коментиран от #135

  • 133 Атина Палада

    14 10 Отговор

    До коментар #129 от "Любопитството":

    Любопитството не е показател за умствен капацитет. Прогреса идва от мозъка.. Затова индианците в САЩ преди десетилетия си купуваха мозъци от цял свят.....

    Коментиран от #136, #141, #222

  • 134 Хи Хи Хи

    9 5 Отговор

    До коментар #131 от "Айдееееее, почна и психоанализата":

    Не виждаш , че това е някаква селска пръчка, дето се опитва да се прави на умна, ама едва -едва успява да пази равновесие..
  • 135 Атина Палада

    10 8 Отговор

    До коментар #132 от "Хи Хи Хи":

    При теб и толкова не е развита:))))

    Коментиран от #138, #231

  • 136 поп Вечерко

    7 9 Отговор

    До коментар #133 от "Атина Палада":

    Господи, слез ве си прибери тая селска кифла..
  • 137 пиночет

    11 10 Отговор
    Палячовската Русия, ще стане Москалия!
  • 138 Хи Хи Хи

    7 12 Отговор

    До коментар #135 от "Атина Палада":

    Като гледам как нарастват минусите на твоите умнотворения.. не ще да е баш така. Но, нейсе, вервай си. Имаш нужда от спешна психиатрична помощ.. ма много спешна. Вервай ми
  • 139 касата

    8 10 Отговор
    От Русия, се очаква само убийства, войни и палячовщини!
  • 140 Споко

    8 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хи Хи Хи":

    Германия е пълна с руснаци.

    Коментиран от #142, #149

  • 141 "Прогреса идва от мозъка"

    12 13 Отговор

    До коментар #133 от "Атина Палада":

    сериозно ли издрънка тая простотия?
    Жабите, змиите, гущерите, кокошките, рибите и дори руснаците и русофилите също имат мозък, ама не са мръднали и на йота в развитието си! Най много да си сменят цвета......

    Коментиран от #147, #150, #185

  • 142 Руснаци, които бягат от режима

    7 9 Отговор

    До коментар #140 от "Споко":

    на ненормалника. И ако стане световна война, познай на коя страна ще застанат.
  • 143 Българин

    7 9 Отговор
    Ктайно време е тези ракети да заминат за Украйна.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Във видеото

    12 10 Отговор
    Наистина се говори, техническите и военните подробности, как биха могли с немски боеприпаси да взривят Кримският мост. Прави впечатление, че наистина тези хора са немски военни, понеже военните жаргони и дислокациите на военните специалисти, всичко е така. Даже обясняват, как ще скрият транспорта през Полша, за да стигне до Укра.
    Друго важно. Тука военните казват, че британците отдавна са там и се воюват, все едно че е тяхна война. Странно ми е, след такава информация Натото няма как да скрие, че са участници в тази война!!! Слушах оригинала, понеже знам немския много по-добре от някакви чужди преводи.

    Коментиран от #152

  • 146 да ти кажа честно..

    12 2 Отговор

    До коментар #103 от "Атина Палада":

    Има нещо вярно. Последния път, когато Германия и Русия се сближиха чрез Пакта Молотов - Рибентроп знаем какво се случи..

    Коментиран от #151

  • 147 Атина Палада

    9 10 Отговор

    До коментар #141 от ""Прогреса идва от мозъка"":

    Защо индианците в САЩ купуваха мозъци от цял свят? Те неразвити мозъци ли купуваха?

    Коментиран от #153

  • 148 Коко

    11 5 Отговор

    До коментар #131 от "Айдееееее, почна и психоанализата":

    Tаа кака ден и нощ на барикадата у факти. Коя да е статия за Росия да отвори човек тя плътно бъхти за копейки.
  • 149 Хи Хи Хи

    8 3 Отговор

    До коментар #140 от "Споко":

    Споко съм,ма много споко. Това са истинските русна ци, а не тая гмеж, дето е в сибирския свинарник. То навсякъде има такива, и кво.. дане би да си мислиш че нещо зависи от тях.? Още от деня на победата победителите искат да живеят като победени.. е, тези са постигнали това желание и със сигурност едва ли искат да го изгубят..
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Атина Палада

    4 9 Отговор

    До коментар #146 от "да ти кажа честно..":

    По вина на Полша!

    Коментиран от #156, #160

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Ко, каза, ко?

    9 3 Отговор

    До коментар #147 от "Атина Палада":

    Спирай метамфетите!
    Сериозно!
    Не можем да следваме потока на съждения на изпърженият ти "мозък"
  • 154 Име

    13 3 Отговор

    До коментар #98 от "поп Вечерко":

    Расия е 4 в света по разводи. Семейните ценности там са само на думи на почит.

    Коментиран от #157

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Oбаче е първа по износ на npocтuтyткu,

    14 5 Отговор

    До коментар #154 от "Име":

    по брой на хероинозависими на глава от населението, втора по reй и зooфuлcкu порнофилми(след Бразилия) и с втората най-голяма(въпреки, че е забранена) общност на ЛГТБ, пак след Бразилия. За алкохолизма и това, че го заместват с употребата на лосиони, и всякакви алкохолсъдържащи препарати, няма даже да споменавам.
  • 158 Лошо

    1 3 Отговор
    Това е лошо. Даже никак не е на добре . Кокво ли следва ?
  • 159 Амиии

    5 1 Отговор
    С бандити насреща как се разговаря?
  • 160 да ти кажа честно..

    10 2 Отговор

    До коментар #151 от "Атина Палада":

    Е да де..сатрапията винаги ще си намери оправдание..Сигурно пак по вина на Полша Сталин възстанови Вермахта след ПСВ с Рапалския договор.. тия дивотии ги разправяй на някой друг.. чети ма, чети истинската история, а не фантасмагориите на кремълската пропаганда.. Ето тималко факти- Херман Гщоринг е завършил авиошколата в Липе цк, така също и генерал Кеселринг, а също и Курт Щудент. НЩ на Гудериан, Волфганг фон Томале е съвипускник на комбриг Кривошеин от Казанското висше танково училище, същия с когото Гудериан провежда съвместен парад в Брест -Литовск.. самият Гудериан е минал обучение в Казанскта танкова школа.. да цитирам ли други имена?тези мисля, са достатъчни ФАКТИ..САМО ФАКТИ

    Коментиран от #165

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Истината

    12 8 Отговор
    Днес Путин е новият Хитлер а Русия е новата фашистка държава.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Мишел

    12 8 Отговор
    Путин е ученик на Сталин и Хитлер, затова рашизма е по страшен от болшевизма и нацизма.

  • 165 Атина Палада

    1 7 Отговор

    До коментар #160 от "да ти кажа честно..":

    Учила съм история у ФАщ:))) така са ме научили там... А ти къде си учил история?

    Коментиран от #174, #179, #180, #188, #220

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ХМ...МИ

    6 4 Отговор
    ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ НАЦИТА...КОЙ МИ ...А В ГАЩИТЕ?!?,
  • 168 Госあ

    8 2 Отговор
    Руснаците май мечтаят за нов Пакт Молотов - Рибентроп.
  • 169 Неблагодарник фашисти

    6 8 Отговор
    Подарихте им обединение и сега това е благодарността им! Човек се учи от грешките си втори път милост за фашистите няма да има, болни са с мозъците си!

    Коментиран от #173

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Абсурдистан

    10 5 Отговор
    На рашистите много им липсва тъпата, сляпа и недалноведна Меркел, наливаща милиарди в рашисткия ВПК.

    Коментиран от #202

  • 172 Бесен-_ Язовец

    5 15 Отговор
    Руската армия може по всяко време да атакува фашистите от Германия абс. законно устава - хартата на ООН и го позволява. Руснаците като наследници на СССР и основен победител от ВСВ имат право на нанасят удари по загубилите ВСВ фашистки държави. Ударите могат да са каквито сметнат руснаците за нужни!

    Коментиран от #176, #177

  • 173 Франсис Фукуяма

    14 4 Отговор

    До коментар #169 от "Неблагодарник фашисти":

    Русия се е превърнала във фашистка държава. Това е крайно националистически режим, който централизира цялата власт и отрязва всички алтернативни центрове на властта.
    В крайна сметка това е фашистка диктатура с реваншистка външна политика. Това е държава, която след поражението си се доближава максимално до нацистка Германия.
    За съжаление, изглежда, че днес сред руското население има много национализъм.
  • 174 Историк

    6 1 Отговор

    До коментар #165 от "Атина Палада":

    Ленинградски исторически факултет, що питаш?

    Коментиран от #178, #225

  • 175 Атина Палада

    5 8 Отговор

    До коментар #170 от "Първо, нямаш сополи":

    Наследството от родителите ми е единствено в това, че ме изучиха, за да мога да постигна всичко сама! По този начин, ставаш човек с характер! Със "сребърна лъжичка", сиреч материално наследство не се става човек с характер, а се става м.екотело!!!

    Коментиран от #193, #212

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Доротея

    16 3 Отговор

    До коментар #172 от "Бесен-_ Язовец":

    Днес в проруската пропаганда са включени предимно елементарни и функционално неграмотни екземпляри с нисък коефициент на интелигентност и силен морален дефицит. Резултатите са трогателни!

    Коментиран от #183

  • 178 Атина Палада

    3 5 Отговор

    До коментар #174 от "Историк":

    Питам за да видя защо историите с теб ни са различни... Сега разбрах! Твоята е от Русия, а моята от Фащ :))))

    Коментиран от #182, #186, #223

  • 179 Значи там някой голям, черен батко

    9 4 Отговор

    До коментар #165 от "Атина Палада":

    ти е счупил стопа и сега всяка сутрин го проклинаш него и САЩ в тоалетната.
  • 180 Историк

    11 3 Отговор

    До коментар #165 от "Атина Палада":

    След подписването на договора от Рапало, Сталин предоставя на Ваймарската република своите военни училища и полигони за тайна подготовка на немски военни , които по-късно играят решаваща роляв укрепването на Вермахта, Луфтвафе и Кригсмарине. Това продължава до към 1933 година, но на практика-до 1936 година. По руски( съветски) тертип е изградено Гестапо, а Кон цлагерите по организа ция са 1 към 1 с ГУЛАГ. И един любопитен факт, известен на малко истори ци.. След атаката на Скапа Флоу на 14 октомври 1939година и потапянето на линкорът Роял Оук от немската U-47 с командир капитан-лейтенант Гюнтер Прин, подводната лодка успешно се изтегля в...Мурманск,който е даден като база за немските подводни лодки в Северно море. Там зарежда сгориво и боеприпаси и отново излиза на лов в Северния Атлантик. Факти, драга, само ФАКТИ ОТ РУСКИТЕ АРХИВИ. ИМАШ ЛИ НЕЩО ДА ДОПЪЛНИШ?
  • 181 Хо хо

    11 2 Отговор
    Тауруси мауруси, айн цу цвайн ту дрън! И германците могат и британците могат, ама моста си сака български камион като предния път.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Бесен-_ Язовец

    5 13 Отговор

    До коментар #177 от "Доротея":

    Руснаците няма вечно да изпитват милост към загубилите фашистки ВСВ търпението ще им се изчерпа и после закона влиза в сила!
  • 184 Жалка история

    14 5 Отговор
    Точно Русия да говори за измама (Будапещенския меморандум), злоба (загубата на студената войан), агресия (Украйна, Чечения, Грузия и много други) и реваншизъм (Разпада на гнилия Съветския съюз).
    Що се отнася до фобията. Това е любим пропаганден трик. Всеки който не иска да бъде потиснат от Москва значи мрази Русия, руската култура и руснаците.
    Кремълската шайка са вече толкова опротивели, че повече от това, едва ли има на къде
  • 185 Тая пишман философка нигога не е чувала

    6 0 Отговор

    До коментар #141 от ""Прогреса идва от мозъка"":

    за думата "Съзнание"!
    Може би защото не може да си я обясни.
  • 186 Историк

    11 1 Отговор

    До коментар #178 от "Атина Палада":

    И един любопитен факт, така, за обща кОлтура да го знаеш.. докато се е обучавал в авиошколата в Липецк, Гьоринг е завъртял главата на най-личната рускиня в града, дори за една бройка да стане руски зет. По-късно, през времето на ВСВ Луфтвафе не е хвърлило нито една бомба над града.. Старата либофф ръжда не хващала, казвт.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Историк

    9 1 Отговор

    До коментар #165 от "Атина Палада":

    Дати кажа ли кой,как и кога създава съветските( респ. руските) химически войски? Аз говоря с имена, дати и реални събития, ти ми предлагаш някаква елементарна бълвоч, която не си в състояние да докажеш дори..
  • 189 Я си стой в прошлого времени

    12 6 Отговор

    До коментар #187 от "Реалист":

    щом те кефи. Гледай си филмите за "Отечествената":) и си пий самогона докато душиш хляб.

    Коментиран от #191

  • 190 Хи Хи Хи

    15 4 Отговор

    До коментар #187 от "Реалист":

    Вярно , така е било.. само 10 години по-късно Германия е първа икономика в Европа, а пабедителите неистово искаха да живеят като победените.. то така си е и до ден днешен. Като гледам няма желаещи герман ци за руски паспорти.. а Германия е бъкана с руснаци, даващи мило и драго за немски паспорт..

    Коментиран от #200

  • 191 Хи Хи Хи

    10 5 Отговор

    До коментар #189 от "Я си стой в прошлого времени":

    Хахахаа.. тоя ненормалник със сигурност става прав когато чуе Вставай страна агромная и пие до дъното чаша пърцуца для Родину, и для Сталину.. всеки ненормалник си има номер..хихихихих
  • 192 кофти

    5 10 Отговор
    За добро или лошо ще се лее пак ненужно кръв. Тоя път обаче ще се играе казачок в Бъкингамския Дворец.

    Коментиран от #194

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 факуса

    5 2 Отговор

    До коментар #97 от "С кво бе?":

    с лопатки бе центавос
  • 199 Ком

    6 7 Отговор
    Това е лицето на НАТО. Всъщност същото като терористите от Ислямска държава.
  • 200 Анджо

    7 6 Отговор

    До коментар #190 от "Хи Хи Хи":

    Колко и да говориш на Български русофил , той няма да те разбере, просто казано безмозъчно същество. АМЕБА..
  • 201 12345

    7 6 Отговор

    До коментар #43 от "Историк":

    Ало Историка, ти май забрави че ние бяхме съюзник на Хитлер по време на ВСВ.

    Коментиран от #203, #204, #205, #216

  • 202 Анджо

    8 1 Отговор

    До коментар #171 от "Абсурдистан":

    Нали знаеш , че тя е била комсомолска секретарка в ГДР.
    И за мен ще остане най голямият разнузнавач на русия.
    Казват, че е успешен премиер и даже я наградиха. Много ми е интересно как успяват руснаците да се докопат до такива голями постове в западните държави. В Англия след края на студената война , какви неща излезнаха и просто не мога да повярвам. Мисля , че до заместник начални на м6или5.
  • 203 Анджо

    4 2 Отговор

    До коментар #201 от "12345":

    Ако не бяхме, щяха и нас да пердашът.

    Коментиран от #206

  • 204 Историк

    10 3 Отговор

    До коментар #201 от "12345":

    Ти по-добре се запознай какви лозунги издигаха дрогарете от БКП под натиска на Сталин по време на Соболевата ак ция .. сега, на момента мога да ти ги цитирам , ама ше ме изтрият. Запознай се със спомените на Боян Българанов, Гошо Тарабата и на Васил Коларов, па после ела да ми теглиш сополите
  • 205 Историк

    11 3 Отговор

    До коментар #201 от "12345":

    И само един въпрос да ти задам.. Я ми припомни за някоя антифашистка акция срещу армията на Лист, когато преминава през България. Моля лапетиите, дето още не могат си обърса сопола да не ми се правите на много умни.. щото не сте.
  • 206 Историк

    4 6 Отговор

    До коментар #203 от "Анджо":

    Ти с това име Анджо,много си ми съмнителен?Да не се некво гейzeрче?

    Коментиран от #208

  • 207 Ха така

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "....":

    А се носят слухове че ай са шукнали големите руски бабаити , нато щяло да хвърля към тях огромни букети с цветя в знак на признателност
  • 208 Анджо

    7 6 Отговор

    До коментар #206 от "Историк":

    Не съм бе , така ме нарича Жената, или Анджи. Ангел съм.
    Дано се успокойш сега и да напишеш нещо смислено, за да научиме нещо ново.защото от русофилски простотии ми омръзна .

    Коментиран от #211

  • 209 Ха така

    9 9 Отговор

    До коментар #21 от "Анонимен":

    Я виж колко бързо щяха да изключат немците със русия 1941г, ама тия прости американци да дават огромни помощи от ъръжия и храни на ватенките и да отварят втори фронт тия глупаци.Я се запознай с мемоарите на маршал жуков какво ги е очаквало без тези неща.А сега руснаците щели да бия 29страни от нато.Та в момента 29 страни от нато разполагат с 4374000 действащи войници .Изключил съм Турция по обективни причини.Има май само 2 варианта или ТСВ или началото на края на червената империя на злото.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Историк

    5 1 Отговор

    До коментар #208 от "Анджо":

    Тоя не е историк, така да знаеш. Това парче е от онези, функ ционално неграмотните, дето ако им размениш обущата няма да разберат що се спрепат из пътя като препасли магарета..
  • 212 Хи Хи Хи

    6 3 Отговор

    До коментар #175 от "Атина Палада":

    Като ти гледам акъла.. баща ти напразно си е похарчил матриала да те създаде.. грешка, голема грешка е направил човека..
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Роко

    7 3 Отговор

    До коментар #77 от "Смех в блатото":

    Кримския мост доколкото съм запознат е строен от швейцарски специалисти.Само работниците и материалите са руски и парите
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 да ти кажа честно..

    15 3 Отговор

    До коментар #201 от "12345":

    Амчи то преди нас и Сталин е бил союзник на Хитлер.. докато Хитлер реши да го мине с 200, преди Сталин да мине него.. така са бесните кучета.. първо са глутница и в един момент почват да се давят един-друг

    Коментиран от #240

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Ха така

    11 8 Отговор

    До коментар #113 от "Историк":

    Те русофилите познават само фалшифицираната история на болшевиките (даже те в началото не са били мнозинство а се развъждат както комунистите у нас).
  • 219 Ми да

    6 0 Отговор
    Така. Криво да седим. Но право да си говорим!
  • 220 М Илиев

    3 3 Отговор

    До коментар #165 от "Атина Палада":

    Намерила си де да учиш история . Хаха . Там всичко друго е добре да се учи , но не и история .
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Ха така

    9 8 Отговор

    До коментар #133 от "Атина Палада":

    Ти изобщо знаеш ли къде започна индустриалната революция и че всички съвременни фундаментални открития са открити от европейци.А иначе по същество кои са колонизаторите на Америка хубавите.Добре е да научиш как русия се сдоби с тази голяма територия .Тази тема както и доста други са табу в русия най вече след идването на болшевиките 1917г.
  • 223 Ха така

    12 5 Отговор

    До коментар #178 от "Атина Палада":

    Интересно колко много русофили живеят на запад и от там ръсят руска пропаганда заклеймяват лошия запад, но нямат никакво желание от русия да громят запада..Изглежда на запад се възползватот тяхното търпение

    Коментиран от #224

  • 224 Нищо ново под слънцето

    11 8 Отговор

    До коментар #223 от "Ха така":

    Само в Китайската народна република живеят милиард и половина русофили.

    Коментиран от #229

  • 225 Ха така

    9 9 Отговор

    До коментар #174 от "Историк":

    Интересно колко много русофили живеят на запад и от там ръсят руска пропаганда заклеймяват лошия запад, но нямат никакво желание от русия да громят запада..Изглежда на запад се възползватот тяхното търпение
  • 226 Иван Нейков

    12 11 Отговор
    Германците ще си останат завинаги фашисти!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Факт бг

    5 6 Отговор
    Трием коментари за без пари. Демокрация знаиш, еврогейска ценности и т.н.
  • 229 Ха така

    11 8 Отговор

    До коментар #224 от "Нищо ново под слънцето":

    Гледах последния конгрес на ккп където партията им взе курс до 2035г да достигне мащаба на въоръжение на САЩ.Та китайската армия е предимно аналог на безаналоговата руска.А и Япония и Южна.корея ,австралия,н.зеландия започват заради Китай и русия здраво въоръжаване ама бъди сигурен че няма да е безаналогово.И понеже путин забуксува в Украйна и русофилите направиха Китай голямата работа във военната индустрия.А и няма да се бият със саби
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 И аз да кажа

    10 11 Отговор

    До коментар #135 от "Атина Палада":

    Я си преговори правилото за употреба на пълен член! Учи се в долните класове. И...ох че тъпи, американците- купували умове, учени- не като руснаците, които изтрепаха своите и до ден днешен боготворят сатрапа, който го направи. Ти ярко илюстрираш комплексарството и ограничеността на русофилията

    Коментиран от #234

  • 232 !!!!

    7 12 Отговор
    След ВСВ- победителите в лицето на Британия са искали Германия да бъде картофена нива и нищо повече....- правете си изводите..! Един път стомна,втори път стомна! Дойчоввците ако не друго,поне да четът техния - Ото фон Бисмарк, но не би!Който не си вади поука от историята нищо добро не го чака!
  • 233 Тук е Путлер.

    10 4 Отговор
    Приканвам всички мои почитатели да оставят западаща Европа.Да заповедат в една цъфтяща, свободна държава за слъдък живот.
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 ДъртБългарин

    10 11 Отговор
    Партньорските служби информираха Москва.Швабите се оказаха големи абуги на път са да гризнат дръвчето за втори път явно са си повярвали че са приятели с чичо сам.И най лошото е че и ние сме в кюпа.
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 А какъв ли

    8 5 Отговор
    го стискате в Украйна руски убийци ?!
  • 239 граф Монте Кристо

    6 4 Отговор
    Този път ги хванаха как заговорничат,а колко още завери не са разкрити,тия няма да се спрат с дръзките провокации,.западняците се крият все зад зловещия жокер зеленски.Украйна издъхва, а западняците се чудят как да я запазят за вечно бойно поле,да възпират СВО,ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ЗАЛАВЯНЕТО НА бандеровските терористи.Достигнаха до идеята лукаво да пратят уж омиротворителни военни части,нещо като КЕЙФОР,ТЕ ДА застанат на фронта срещу руската армия и да я поставят пред дилемата да ги избие или не.Како се предполага ,че щом има избити натовски войници,значи на нато му се развързват ръцете и да нахлуе масирано в окраина.Дори и така да си мислят ,резултата ще е плачевен за тях.
  • 240 Ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #216 от "да ти кажа честно..":

    Хитлер с Пилсудски първо бе съюзник.А Англия и САЩ им ръкопляскаха при подялбата на Чехия.Учи преди да се правиш на умен.

    Коментиран от #250

  • 241 Коиловци брадърс

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "КОТарАК":

    И това ще стане.Ти за колесника на самолета трябва да се безпокоиш,не за базите на янките.
  • 242 Ейро унион.

    5 6 Отговор
    Вива Дойчланд. Слава Украйна.
    Руските блядухи лъжат финтират под дулото на путлеристите.долу команистите популисти айдуци
  • 243 Взводниу

    5 3 Отговор
    Путин търсите екипажи камикадзетаа управление на атомните бомби възраждане и други путлярковци да ги яхват и тн...
  • 244 123456

    2 2 Отговор
    хахахаха - мирише яко на немска кафява дресян
  • 245 еро

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "....":

    и как бе безаналогов ще полети нали ти е извесно че матушка няма да съществува
  • 246 Вую

    2 2 Отговор
    Грешката на Сталин е,че е трябвало да превземе и Лондон след Берлин.И сега краварите щяха да имат уважение към руския Народ!!
  • 247 Вую

    5 4 Отговор
    Грешката на Сталин е,че е трябвало да превземе и Лондон след Берлин.И сега краварите щяха да имат уважение към руския Народ!!

    Коментиран от #249, #251

  • 248 То е ясно

    1 1 Отговор
    То е ясно, че това е активно мероприятие за стряскане на руснаците. Те пък реагираха по най-глупавия начин.

    Коментиран от #257

  • 249 С какво бе, Вуйо?

    4 3 Отговор

    До коментар #247 от "Вую":

    Със английските самолети, с американското гориво, с американските камиони, с 26-те си милона жертви? Ти знаеш ли, че т.нар. победа над хитлеристка Германи в СССР не се е празнувала 20 години? Нито през 1945, нито на 5-тата годишнина, нито на 10-тата, нито на 15-тата? Ветераните са били живи и са помнели безсмислено пролятата кръв на своите другари. Щяха ли да тръгнат да се сражават със съюзническите сили за да превземат Лондон? Мисли преди да пишеш нелепости.
  • 250 ама не

    4 1 Отговор

    До коментар #240 от "Ха ха":

    Хитлер не е бил съюзник с Полша. Подписали са договор за ненападение. Преди това такъв договор Хитлер е подписал и със СССР. Това не е пакта Рибентроп-Молотов. Той вече е за военно сътрудничество.
  • 251 Стефанов

    5 5 Отговор

    До коментар #247 от "Вую":

    Сталин Лондон е могъл да го превземе само на сън. Особено пък след като Американците пуснаха бомбите, кой знае как са му треперили гащичките. Баш срещу Лондон му е трябвало да тръгне и сега Москва щеше да е Карлуково.

    Коментиран от #252

  • 252 КЪПАНА СИГАНКА

    1 3 Отговор

    До коментар #251 от "Стефанов":

    АМЕРИТЕ СА НЯМАЛИ ДРУГИ АТОМНИ БАМБИ ЗАЩОТО СА НЯМАЛИ ПОВЕЧЕ ОБОГАТЕН УРАН. УРАНА И ЗА ДВЕТЕ БАМБИ Е БИЛ НЕМСКИ. ОТКРАДНАТ. ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО И ТЕХНОЛОГИЯТА МУ СА ИМ ТРЯБВАЛО ОЩЕ 5 ГОДИНИ. СМЯТАШ ЛИ ЧЕ СТАЛИН НЕ Е ЗНАЕЛО ТОВА.......

    Коментиран от #253

  • 253 Стефанов

    4 0 Отговор

    До коментар #252 от "КЪПАНА СИГАНКА":

    Пълни глупости. От 45та до 49та Американците имат пълен монопол и ядрените им оръжия са стотици. Откраднал бил, пхахаха. От зрънчо ли ти се е паднал учебника по история?
  • 254 Калпазанин

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво да каже???? Ще каже каквото му кажат от посолството, говедарското. Руснаците си соазиха договора, та те са още под американска окупация и служат на евреи
  • 255 Това е Минке

    3 2 Отговор
    Германия се прави на умряла лисица, ама забравя за новите технологии.Бидейки начело на ЕС, чрез оная малката акушерка, Германия тласна разумни народи със малоумни лидери в атака на своята русофобия. Имат нужда от реванш, ама надничайки през рамото на ЕС. Лицемери!
  • 256 Таурус лети със скоростта на пътнически

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Самолет. Една ПВО система ще я свали на момента. Не разбирам защо е толкова опасна една такава щайга

    Коментиран от #258, #259

  • 257 Даа

    0 0 Отговор

    До коментар #248 от "То е ясно":

    "То е ясно, че това е активно мероприятие за стряскане на руснаците."
    Ако беше така, сега нямаше германците да се чудят откэзе им е дошло.
    Просто е изтекъл разговора, като с ала балата на наш Кирчо. Кофтито е, че сега стана ясно какво правят зад кулисите.
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 мма

    0 1 Отговор

    До коментар #256 от "Таурус лети със скоростта на пътнически":

    на 50 метра височина ... земята е кръгла
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания