Last news in Fakti

23 Май, 2024 05:18 1 348 4

Вторият в листата на "Алтернатива за Германия" за евровота се отказа

  • европейски избори-
  • алтернатива за германия

Петер Бистрон прекъсва кампанията си

Номер две в листата на крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" (АзГ) за европейските избори Петер Бистрон засега спира да води кампания. Той се позова на семейни причини. "Най-близките членове на семейството ми отново станаха жертва на домашен обиск и медиен тормоз", заяви Бистрон пред ДПА, цитирана от БТА.

"Всеки, който не разбира, че първо трябва да се погрижа за тях, няма сърце", добави той.

В момента Бистрон е разследван за пране на пари и подкуп. Домът му в Берлин беше претърсен във вторник.

Изявлението на Бистрон дойде няколко дни след като председателите на АзГ Алис Вайдел и Тино Хрупала го помолиха да се въздържа от по-нататъшни изяви в кампанията за европейските избори, докато не бъдат изяснени обвиненията срещу него.

Вчера на водещия кандидат на АзГ за европейските избори на 9 юни Максимилиан Кра беше забранено да прави публични изяви след негови коментари, че не всички офицери от СС са престъпници, и спор с френския крайнодесен Национален сбор.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато държавата

    20 0 Отговор
    И управляващата коалиция започне да използва всички лостове на властта, с цел да отстрани опозицията, това се казва фашизъм. АзГ е единствената народна партия в Германия. Тези само търсят, как да я спрат от изборите. Ама тях вече никой не ги иска. За какво им е на хората война? За какво са им милионите чужденци, да ги издържат и им плащат всичко? Те унищожиха индустрията и енергетиката. То бива дебелизъм и измами, ама чак пък толкова? Някои в този свят много сериозно са се заели да унищожат Германия и следователно и Европа. А АзГ им пречи. Отчаяният глас на народа им пречи.

    Коментиран от #2

  • 2 Така е

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Когато държавата":

    Съгласен съм с коментара ви на сто процента.
  • 3 Коректен

    1 2 Отговор
    Когато си национален предател, переш пари и получаваш пари от чужди държави за да прокарваш техните интереси, вместо на тези които са те избрали е абсолютно нормално да те разследват. Така е поне в норманите държави. За съжаление ние не сме от тях.
  • 4 безпартиен

    1 1 Отговор
    Истинската Германия с истинските германци свършиха на 9 май 1945 г.!!И защо всички СС членове да са виновни?Това значи ли,че и всички членове на БКП също са виновни след като през 2000 г. в нашето НС приеха закон за обявяване на режима от 9.9.1945 до 1989 за ПРЕСТЪПЕН!!!Нещо да последва от това за редови членове и ръководството???Просто спазиха напътствия на "великият кормчия",че "ВЛАСТ СЕ ВЗИМА С ОРЪЖИЕ И СЕ ЗАДЪРЖА С ПИСАЛКАТА!!!
Новини по държави: