31 Май, 2024 05:22 1 594 2

Само за месец: Трети депутат-консерватор дезертира при лейбъристите в Лондон

  • великобритания-
  • депутат-
  • парламент

Марк Логан заяви, че подкрепя Лейбъристката партия, защото тя „може да върне оптимизма в британския обществен живот

Само за месец: Трети депутат-консерватор дезертира при лейбъристите в Лондон - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Във Великобритания депутатът от Консервативната партия Марк Логан стана трети тори, дезертирал към лейбъристите в рамките на месец, предаде БНР. Той заяви, че подкрепя Лейбъристката партия, защото тя „може да върне оптимизма в британския обществен живот“.

Британският парламент беше разпуснат в четвъртък заради общите избори на 4 юли.

В интервю за Би Би Си Логан, който бе избранник за торите от Североизточен Болтън, каза, че лейбъристите „са изминали своя път и сега предлагат центристка политика“. Той добави, че партията на торите вече е "неузнаваема" от партията, към която се е присъединил преди десетилетие.

Запитан дали би се кандидатирал за лейбъристите в бъдеще, той каза: „Не бих изключил да се върна в обществения живот в бъдеще, но определено се оттеглям от този парламент.“

Говорител на Консервативната партия омаловажи хода на Логан като каза, че всъщност партията е искала отдавна да го махне заради бездействието му. Между другото през последните месеци Марк Логан беше яростен критик на политиката на правителството за Газа и сега призовава Обединеното кралство да признае Палестина като държава.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    1 1 Отговор
    Този трик Уистън Чърчил го играе няколко пъти : либерал - консерватор-либерал, консерватор и накрая либералоконсерватор ! Важното е да си във властта !
Новини по държави: