1 Юни, 2024 09:21 2 758 2

На 1 юни румънската национална авиокомпания ТАРОМ предлага безплатни самолетни билети за деца до 11 години

  • национална авиокомпания-
  • румъния-
  • таром-
  • безплатни полети-
  • самолетни билети-
  • 1 юни-
  • деца

Те също така организират събитие за Ден на отворените врати

На 1 юни румънската национална авиокомпания ТАРОМ предлага безплатни самолетни билети за деца до 11 години - 1
Снимка: БГНЕС

TAROM, румънската национална авиокомпания, реши да предложи безплатни самолетни билети за деца. Тази специална оферта е насрочена за 1 юни, както се разкрива на официалната уеб страница на авиокомпанията. За да се възползват от тази оферта, децата не трябва да са навършили 11 години и да бъдат придружени от възрастен по време на пътуването, предава БТА.

Освен това TAROM не се спира само на безплатни полети. Те също така организират събитие за Ден на отворените врати, което обещава свят на забавление и учене за децата. Събитието ще се проведе в и около хангара на TAROM. Децата ще получат уникалната възможност да влязат в самолет, да разгледат пилотската кабина, да се снимат със самолета и дори да се срещнат с хората, които правят летенето възможно - пилоти, стюардеси и авиационни инженери. Това е идеален шанс за любопитните умове да задават въпроси и да научат повече за очарователния свят на авиацията.

Събитието е отворено за всички, без входна такса. Децата и техните родители са поканени да се включат в забавлението между 10:00 и 16:00 часа, съобщиха от организаторите. Тази инициатива на TAROM предлага не само незабравимо изживяване за децата, но също така насърчава ранен интерес към авиацията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    6 0 Отговор
    Гнусните евреи Гад Зееви не са успели да разпарчеросат румънските авиолинии.

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    .......разпарчетосат.
Новини по държави: