Last news in Fakti

16 Юни, 2024 05:02 1 302 19

Байдън отлетя от Пулия, каца на донорско събитие в Южна Калифорния

  • джо байдън-
  • кампания-
  • пулия-
  • калифорния

Президентът на САЩ премина през девет часови зони, самолетът му кацна само за презареждане във Вашингтон

Байдън отлетя от Пулия, каца на донорско събитие в Южна Калифорния - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън премина директно от срещата на върха на Г-7 в южната италианска област Пулия в Южна Калифорния за бляскаво събитие, на което ще събере дарения за предизборната си кампания, предаде Асошиейте прес, цитирана от БТА.

За целта президентът прелетя през девет часови зони и самолетът му кацна само за презареждане във Вашингтон.

В събитието в театър "Пийкок" с 7100 места в Холивуд се включват и бившият президент на САЩ Барак Обама и актьорите Джордж Клуни и Джулия Робъртс. Очаква се гостите на събитието да бъдат интервюирани от популярния американски телевизионен водещ Джими Кимъл.

Звезди от шоубизнеса все по-често се включват в кампанията на Байдън, надявайки се да наберат средства за него и да стимулират поддръжниците си да излязат на изборите и да гласуват срещу опонента на Байдън - Доналд Тръмп.

На събитието в Холивуд сега се включиха и водещи демократи от Камарата на представителите, както и губернаторът на Калифорния от Демократическата партия Гавин Нюсъм.

Докато Байдън събира средства за предизборната си кампания, в конференцията за мир в Украйна, провеждаща се в Швейцария, САЩ са представлявани от вицепрезидента Камала Харис.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доротея

    26 3 Отговор
    Не пожела да прескочи от Италия до Швейцария на високата среща, а наби на шоу към Калифорния! Ценностите! Браво!

    Коментиран от #5

  • 2 Нашийник

    24 1 Отговор
    Дано да са му разяснили на мумията, че отива да проси. Че с "донорско събитие" като нищо може да си е помислил за човешки органи...

    Коментиран от #11

  • 3 А той знае ли ?

    24 1 Отговор
    Къде отива?Живата Мумия!Респект към възрастните хора!Но този въобще не е с всичкия! Естествено,че да го поставели краварите,че не взима решения!Но просто е срамно с неговото състояние да диктува жизнено важни условия,които може да са фатални за целият свят!Това още един път ни убеждава ,колко зле да глупавите 🐮!
  • 4 Бонев

    24 0 Отговор
    Хубаво че италианската кака го върна, иначе беше хванал гората.

    Коментиран от #6

  • 5 Европеец

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "Доротея":

    Е колко е висока тая среща.... Защо да си губи времето на срещата в Швейцария, като нищо няма да се реши, просто пиар на зеления и на европейската глутница.... Глутницата се самонадъхва и мисли, че върши нещо...... Без разбирателство с мечока всички срещи и конференции се от пусто в празно.....
  • 6 Европеец

    23 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бонев":

    Каката го върна,а японеца мина от лявата му страна за да го пази пак да не тръгне нанякъде..... Да не дава господ да хванем деменцията, ще виждаме колко е зле да ти се губи разсадъка....
  • 7 Гориил

    25 2 Отговор
    Това бележи пълен провал на мирната среща в Швейцария.Американците избягаха от бойното поле.Това се нарича провал и поражение.Веднага след като Путин обяви условията на мира, Западът въздъхна с облекчение.Не губете време и бързо принудете Киев да приеме условията на Русия. Ако отхвърлите условията на мира, следващите ще бъдат по-лоши.

    Коментиран от #8

  • 8 Европеец

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гориил":

    По принцип си прав, но не смятам, че евро глутницата ще приеме твоя съвет..... Прекалено много се насъскаха и въпреки че нямат деменция като бай Джо са много по-зле ментално..... Но дано Господ да вразуми европейската глутница....

    Коментиран от #10

  • 9 Иван

    15 0 Отговор
    Авантюрата в Украйна ще свърши - какво искаше Запада - един Елцин и - да се върти "рулетката", общо-взето - гледат къде има злато - на нас ни взеха Челопеч, ама то - нищо работа.

    Сега - като търговци - ще направят - "заден ход", ще търсят помирение.
  • 10 Гориил

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Европеец":

    Не се учудвайте, преговорите вече са в ход.
  • 11 Донор

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Нашийник":

    Ами да, може да се мисли горкия за "млад моторист", ама е сбъркал и за двете.
  • 12 Посмесището на

    9 0 Отговор
    САЩ, отново го возят на някъде, ама той не знае къде и защо ще е в Калифорния. Може би има извънредна среща с марсианци.
    С тоя дръгел е интересно!
  • 13 ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО

    10 0 Отговор
    И тоя на предизборна кампания с държавния самолет и държавните лекарства. Съвсем демократично.
  • 14 Тоя отдавна е отлетял

    6 0 Отговор
    не само от Пулия ами отвсякъде.
    Рее се някъде с изключен транспондер.
  • 15 УСА боклук

    7 0 Отговор
    Ще има шоу и в Калифората
  • 16 бай Иван

    4 0 Отговор
    Байдън отлетя от Пулия, каца на донорско събитие в Южна Калифорния

    Щели на място да му подменят чипа на това донорско събитие ,че тоя изпуши нещо.
  • 17 бай Иван

    3 0 Отговор
    А Брежнев гледа отгоре и се смее" Абе аз казах ли Ви ,че тия американци ще ни пунтират макар и със закъснение от 35 години?" А на мен ми се смеехте . Поне се целувах със живи хора а не съм се ръкувал с призраци.
  • 18 Зеленски

    2 0 Отговор
    Как ли се чувства, дали разбира, че е изоставен. Мишките се разбягаха кораба потъва. А той се държи като домакин на срещата за чужда сметка. Няма такъв живот, да се разхожда като гостуваща трупа. Свърши сега остава да отиде на фронта. И да изиграе ролята на украинец на може би последния.
  • 19 Тоя демент

    0 0 Отговор
    го разнасят като панаирджийска мечка по света.