19 Юли, 2024 05:10 1 347 6

Тръмп е разговарял с шефката на Сикрет Сървис след опита за убийство

  • доналд тръмп-
  • сикрет сървис

Той се е срещнал с Кимбърли Чийтъл в хотела в Милуоки, щата Уисконсин, където е отседнал за националния конгрес на Републиканската партия

Тръмп е разговарял с шефката на Сикрет Сървис след опита за убийство - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Предишният президент на САЩ Доналд Тръмп, който е кандидат за поста на изборите през ноември, се е срещнал с шефката на Сикрет Сървис във вторник - три дни след като оцеля при опит да бъде убит, предаде Ройтерс, цитирана от БТА, като се позова на телевизия Ей Би Си Нюз.

Тръмп е разговарял с Кимбърли Чийтъл в хотела в Милуоки, щата Уисконсин, където е отседнал за националния конгрес на Републиканската партия, на която ще бъде номиниран официално за нейния кандидат-президент. Не е ясно какво точно са обсъдили двамата.

Тръмп бе прострелян в ухото на свой предизборен митинг в щата Пенсилвания в събота. Впоследствие нападателят бе убит.

Случаят повдигна много въпроси колко ефективно Сикрет Сървис охранява Тръмп.

Директорката на службата се съгласи да бъде изслушава в комисия в Камарата на представителите на 22 юли.

Междувременно хиляди хора отдадоха вчера последна почит в Пенсилвания на Кори Комператоре - 50-годишния бивш началник в пожарната, който бе убит на митинга на Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Стрелецът рани още двама души плюс бившия президент на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    12 1 Отговор
    Нали точно Сикрет сервиз са го спретнали Атентата. Не е Един стрелеца обаче. Другото по палаво е, как са Пропуснали стрелец във Периметъра тия плавници.
  • 2 мале мале

    16 1 Отговор
    щом жена е шефката вече съм убеден че не инсценировка а просто толкова си могат тъпите им служби…
  • 3 Уса

    19 1 Отговор
    Демонкратите назначиха неспособни жени и жендъри навсякъде,за да ги контролират лесно и да изпълняват всичко.Така се стига до планувана немърливост при която може да загине всеки

    Коментиран от #5

  • 4 да де

    12 0 Отговор
    Въпроса е грешки ли са грешките.
  • 5 То и тук в Бг

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Уса":

    И в ЕС е така. Дори в НАТО е така. Това е "болестта" на нашите времена. Дори вече започнах да си мисля, че така някои се опитват да дестабилизират определени обществени системи. Мога и още по-далече да стигна, но мисля си, че вече стана прекалено видно и няма нужда от много приказки. Но не са питали, дали Творецът на този свят е Съгласен. Ще поживеем и ще видим. Може би е хубаво санитарният пожар да изгори гнилото. Здравото ще се възтанови. Ще видим....
  • 6 123456

    0 2 Отговор
    Казал ѝ е, че има още 8 живота и следващият път да се постараят повече