22 Юли, 2024 15:24 1 524 2

Антонио Таяни: Италия ще си сътрудничи добре със следващия президент на САЩ, който и да е той

  • антонио таяни-
  • италия-
  • сътрудничи-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • камала харис

„Трябва да гледаме с пълно спокойствие на Съединените щати – страна, която е голям наш приятел. Ще си сътрудничим добре със следващия президент - както с Доналд Тръмп, така и с Камала Харис“

Антонио Таяни: Италия ще си сътрудничи добре със следващия президент на САЩ, който и да е той - 1
Снимка: БГНЕС

Италия ще си сътрудничи добре със следващия президент на САЩ, който и да е той, заяви италианският вицепремиер и външен министър Антонио Таяни, след като Джо Байдън обяви вчера, че се оттегля от тазгодишните избори за държавен глава, съобщи италианската новинарска агенция АНСА, цитирано от БТА.

„Трябва да гледаме с пълно спокойствие на Съединените щати – страна, която е голям наш приятел. Ще си сътрудничим добре със следващия президент - както с Доналд Тръмп, така и с Камала Харис“, заяви Таяни.

„Сега ние работим добре с администрацията на Байдън и работехме добре с тази на Тръмп“, заяви външният министър пред националната телевизия РАИ, коментирайки обявеното от Байдън оттегляне от надпреварата.

Байдън подкрепи вицепрезидента си Камала Харис като номинация на Демократическата партия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    2 0 Отговор
    "Италия ще си сътрудничи добре със следващия президент на САЩ, който и да е той"

    Ами той и Шолц долу горе същото каза - никой не е отменял окупацията освен на Германия така и на Италия и Япония така че когото и да им назначат за господар нямат избор освен да си "сътрудничат". Много добре си личи кои са окупираните държава по американските бази - които държави не са окупирани няма американски бази на тяхна територия - Франция е една от тях.
  • 2 факуса

    2 0 Отговор
    хи хи при "демокрацията" на слугинажа му казват сътрудничество
Новини по държави: