23 Юли, 2024 06:09 2 726 7

Домашно куче уби жена във Великобритания

  • жена-
  • куче-
  • великобритания

Властите разследват инцидента

Домашно куче уби жена във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС

Жена на 30-тина години е починала, след като е била сериозно нахапана от домашно куче, съобщиха здравните власти и полицията в британския град Ковънтри, съобщи Пи Ей мидия/ДПА.

Малко след обяд линейка е била повикана в имот в града, след като е бил получен сигнал за нападение от куче. С помощта на полицията жената е била изведена от сградата, уточни БТА.

"Служителите на бърза помощ извършиха животоподдържащо лечение, но за съжаление, въпреки усилията им, нищо не можа да бъде направено за спасяването на жената и малко по-късно бе установена смъртта ѝ на място“, се казва в изявление на службата за бърза помощ.

Никой друг не е пострадал при инцидента.

Смята се, че домашното куче, участвало във фаталното нападение, не е от забранена порода, съобщиха от полицията. Животното е било иззето след инцидента.

В Обединеното кралство се наблюдава поредица от подобни нападения, извършени от кучета. През юни седеммесечно момиченце беше нахапано от куче и ранено толкова тежко по главата, че почина в болницата, припомня Пи Ей мидия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално е

    10 2 Отговор
    И кучетата усещат че Брекзит е дошъл.
  • 2 Боли

    12 5 Отговор
    Ме царевичака , за тези индийци
  • 3 правилно

    11 5 Отговор
    Справедливо наказание за кучкарите.
  • 4 Починалата

    8 3 Отговор
    Не знам що така стана! Никога не е хапало . Играеше си с децата. Някой го е провокирал.
  • 5 Те псетата по цял свят

    10 1 Отговор
    имат два основни белега: 4х4 са и Апат!
  • 6 Даа...

    10 0 Отговор
    Навсякъде стопаните на кучета и котки станаха по тъпи и от животните си ! Живеем не в демокрация , а в кретенокрация , защото животните имат повече права от хората !
  • 7 плевен

    2 2 Отговор
    Я да попитам: Тази нахапаната в този имот ли живее? Щото както го усуква Марето, май не е била канена там. Кучето за това га хранят. Да пази.
Новини по държави: