23 Юли, 2024 05:04 736 2

Един е ранен при стрелба в Айова

  • айова-
  • стрелба-
  • мол-
  • търговски център

Инцидентът е станал в търговски център

В търговски център в щата Айова е имало стрелба, съобщи местен шериф, предаде Асошиейтед прес, допълвайки, че има един ранен.

Шерифът на окръг Скот Тим Лейн потвърди, че е имало стрелба в търговския център "НортПарк" в Девънпорт, град в източната част на щата Айова, близо до границата с Илинойс, съобщи KWQC-TV, цитирана от БТА.

Властите съобщават във Фейсбук, че животът на ранения е идзвън опасност но не дават повече подробности за случилото се, нито дали има задържани.

Видео, публикувано във Фейсбук, показва как полицаи и медиците са се събрали пред търговския център.

Джейсън Сигнър и Изабел Ортис, и двамата на 18 години, разказаха пред Quad-City Times, че са седели в търговския център, когато са чули три изстрела, викове и са видели бягащи хора. И двамата побягнали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    3 0 Отговор
    Голям прогрес, че няма убити...
  • 2 Хи их хи

    2 0 Отговор
    Тези да вземат да се научат да стрелят!