29 Юли, 2024 09:57 1 391 15

Франция подозира крайнолеви екстремисти за саботажа на железопътната мрежа

  • франция-
  • крайнолеви-
  • екстремисти-
  • железопътната мрежа

"Установихме профилите на няколко души", каза Дарманен пред телевизия "Франс 2"

Франция подозира крайнолеви екстремисти за саботажа на железопътната мрежа - 1
Снимка: БГНЕС

Франция смята, че е вероятно крайнолеви екстремисти да стоят зад саботажа на железопътната мрежа на страната, който съвпадна с церемонията по откриването на Олимпийските игри миналата седмица, заяви министърът на вътрешните работи Жералд Дарманен, цитиран от Ройтерс, цитирано от БТА.

"Установихме профилите на няколко души", каза Дарманен пред телевизия "Франс 2" във връзка с издирването на извършителите на саботажите. Той допълни, че начинът на действие на саботьорите е бил характерен за крайнолевите екстремисти.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкта Петербургера

    3 10 Отговор
    Няма защо да ги подозира. Те са.

    Коментиран от #3

  • 2 Верно ли

    13 1 Отговор
    А стига бе! Крайно леви! Как па не са крайно десни? Ама какво чудно - с тази неморална и нечовеколюбива политика всички станаха "крайни"!
  • 3 Последния Софиянец

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Санкта Петербургера":

    Ама нали крайнолевите спечелиха изборите и са на власт?Сами ли се саботират?
  • 4 Пич

    15 2 Отговор
    Може би са крайно леви педеристи.....???!!! След дефилето на Обратниадата , и , "Юхуу , принцеси , да вървим на линиятааа " !!!
  • 5 Емили тротинетката

    12 1 Отговор
    Макарона ги вкара в такъв хаос, че сега ще дууууат кашата.
  • 6 Тошо Сводката

    4 7 Отговор
    Спряха ми рублите.

    Коментиран от #8

  • 7 Кво станА с Лю Пен?

    1 8 Отговор
    Спечели,ли?

    Коментиран от #9

  • 8 Мсдуро

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тошо Сводката":

    Яж ми к@.р@нтиите.
  • 9 Както казаха француьите

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Кво станА с Лю Пен?":

    Тя спечели и сега се кефи на хаоса. Фашисти се съюзиха с комунисти. Победиха комунистите и сега си ближат сладоледа.А тя стои и се кефи какво сами си сътвориха макароните.

    Коментиран от #10

  • 10 беше що беше

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Както казаха француьите":

    францията. Всеки ден ни го доказва! Жалко! Тепърва ще гледаме упадък! Казват, че 40% от населението са мюсюлмани по религия. Нищо против тях като етнос и религия, но не там им е мястото. Как ще оценят върховете на европейската култура освен да я сриват? С активното съдействие на ЛГБТ+.

    Коментиран от #11

  • 11 Масквабад

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "беше що беше":

    Ами то 40% от населението на създадената през 1991 година РФ са мюсюлмани.
    Дай нещо по-умно.
  • 12 "Всякога проклета русия" по Раковски

    4 1 Отговор
    Медведев се закани да причинява всичко на западните държави, което може да им причини болка?

    Ясно е кой стои зад палежите! Същият е, който предизвика взривовете в Елин Пелин! Руската пacминa!
    Станалото има всички елементи на предумишлен терористичен акт: налице са материални щети и човешки жертви; вся много силен уплах и паника сред населението; наруши националната икономика – само спирането на влаковете носят щети на държавата за милиони.
    Да не забравяме, че разбрахме от Чехия, че зад взривовете в българските военни заводи стои специален отдел на ГРУ за остри операции в чужбина. Преди това нашата прокуратура и ДАНС ни уверяваха, че са случайни инциденти. За отравянето на Гебрев разбрахме от Великобритания, докато тогавашният главен прокурор Цацаров, ни уверяваше, че е „ял рукола и това е причината за неразположението му“. И същият този Цацаров се прегръщаше с главния прокурор на Путин – Юрий Чайка.
    Докато България не покажат ясна воля за тотална война на корупцията, желание за върховенство на закона и откъсване от тежките и пагубни руски зависимости, ще продължаваме да се молим Господ да остане българин, за да ни пази. Българската държава е тежко болна от корупционен „източен путинизъм“. Нужна е тежка хирургически интервенции в службите, в държавния апарат и в образователната система.
    Бог да пази България!
  • 13 Иван Грозни

    3 1 Отговор
    Така му изнася на макарон. Както при нас. Като е удобно на управляващите, а не каква е истината.
  • 14 мара

    2 0 Отговор
    Хайде спрете да внушавате, че крайно левите са най опасните за мира хора!!! Крайно извратените , с цветовете на дъгата, мъж-жена, пълна порнография за франсетата, Макрон и неговият интимен приятел са заплаха за децата , за МИРА!!!
  • 15 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ПРОБУТАНИЯТ ОТ ЦИОНИСТИТЕ МРЪМРЪМКОН - ИМИТИРА "ТЕПАНИЕ " НА МУХИ !!!!!!!!!! НЕ - ТОВА БЕ ТЕРОРИЗЪМ ЗАРАДИ - УБИВАНИТЕ ПАЛЕСТИНЦИ И ДЕЦАТА ИМ !!!!! А ГНУСНИТЕ ИЗРАЕЛЦИ УБИЙЦИ УЧАСТВАТ В ОЛИМПИЯДАТА - В РАЗРЕЗ С ПОВЕЛИТЕ И --- ВСИЧКИ ВОЙНИ СПИРАТ !!!!!!!!!!!!! ОТДАВНА МОК -ЧЛЕНОВЕТЕ --ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: