19 Септември, 2024 05:05 1 261 4

Автомобил уби две млади германки в Италия

  • автомобил-
  • италия-
  • германки-
  • убити

Трагедията е станала в Тоскана

Автомобил уби две млади германки в Италия  - 1
Снимка: Фейсбук

Автомобил, движещ се с висока скорост, е прегазил вчера няколко души в италианската област Тоскана, като на място са загинали две млади германки, съобщиха местните власти, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Кметът Марчело Пиеручи заяви, че автомобил, движещ се с "безумна скорост“ в Камайоре, на около 80 км западно от Флоренция, първо е прегазил две германски туристки "на около 20 години“, след което е блъснал още шест души и накрая се е забил в паркиран автомобил.

Двете германки загинаха, а един от другите шестима блъснати е в тежко състояние, каза Пиеручи. Шофьорът е бил арестуван.

Италианската информационна агенция AНСА съобщи, че двете германски гражданки, които според нея са родени през 2005 и 2006 г., са починали на място. Агенцията говори за общо седем блъснати души, като се позовава на полицията в Лука. Първоначално полицията не потвърди информацията пред ДПА.

АНСА съобщи, че всички блъснати хора са били откарани в болница, а шофьорът, 44-годишна жена, е бил подложен на токсикологични прегледи.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да я подложат

    6 0 Отговор
    не само на токсикологичен, а и на гинекологичен преглед.
  • 2 Бе защо толкова

    7 0 Отговор
    Много ненормалници имат право да карат коли?
    Трябва много строг психо-преглед и цялостен анализ на личността, преди да се дава книжка. Иначе тези убийци по пътищата ще избиват хора.
  • 3 Бай Иван - Циганина

    1 0 Отговор
    Bceки може да се научи да кара кола, но не всеки става за шофьор. Това е като казармата - всички ни подбираха едно време, но не от всеки ставаше войник...
  • 4 Чичака

    0 0 Отговор
    Автомобила или шофера е убиеца?
Новини по държави: